• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (309) üyeye çok teşekkürler. Ağustos ayı anketinde 1. çıkan firma Sezy Coffee (130 oy) olurken 2. Firma Montag (24 oy) coffee oldu.

1659296600879.png

1. olan Sezy Coffee tebrik ediyor ve firma ile toplu alıma 1 Ağustos itibariyle başlıyoruz.

Ağustos ayı alımının detayları şu şekildedir;
  • https://sezycoffee.com/ web sitesinde kullanacağınız
    View hidden content is available for registered users!
    kuponu sayesinde tüm kahveleri 300 TL üzeri alışverişlerde %25 indirim ile alabilirsiniz. Minimum 300 TL değerinde bir alışveriş yapmanız lazım
  • İndirimler sadece 250 gramlık seçeneklerde çalışmaktadır. Eğer ürünün öğütme seçeneği varsa ve dilerseniz öğütülmüş olarak da alabileceksiniz.
  • Tekli 250 gramlık alımlarda 150 TL üstü kargo ücretsiz.
  • Aras Kargo ile çalışılmaktadır.
  • Kiloluklarda ve deneme setlerinde ekstra indirim yok.
  • Adresten teslim yok. Kavurmalarımız ürün başına genel olarak 2-4 gün arasında oluyor.
  • Firma, indirim dışı siparişleri de yetiştirmeye çalışacağından oluşacak yoğunlukları dengeleyerek göndermeye çalışacaktır.
  • Siparişlerle ilgili sorularınız için info@sezycoffee.com eposta adresini veya telefonla +90 312 484 39 17 ulaşabilirsiniz.

Alımla alakalı herhangi bir sorunuzu konu başlığının seyrinin bozulmaması adına özel mesaj yoluyla iletirseniz alım ekibi olarak seve seve cevaplamaya çalışırız.

Not: İndirim kodları 01.08.2022 itibariyle aktif olup 31.08.2022 tarihi 23:59’a kadar kullanılabilecektir.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (309) üyeye çok teşekkürler. Ağustos ayı anketinde 1. çıkan firma Sezy Coffee (130 oy) olurken 2. Firma Montag (24 oy) coffee oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 21413

1. olan Sezy Coffee tebrik ediyor ve firma ile toplu alıma 1 Ağustos itibariyle başlıyoruz.

Ağustos ayı alımının detayları şu şekildedir;
  • https://sezycoffee.com/ web sitesinde kullanacağınız “kahvekulubusezy” kuponu sayesinde tüm kahveleri 300 TL üzeri alışverişlerde %25 indirim ile alabilirsiniz. Minimum 300 TL değerinde bir alışveriş yapmanız lazım.
  • İndirimler sadece 250 gramlık seçeneklerde çalışmaktadır. Eğer ürünün öğütme seçeneği varsa ve dilerseniz öğütülmüş olarak da alabileceksiniz.
  • Tekli 250 gramlık alımlarda 150 TL üstü kargo ücretsiz.
  • Aras Kargo ile çalışılmaktadır.
  • Kiloluklarda ve deneme setlerinde ekstra indirim yok.
  • Adresten teslim yok. Kavurmalarımız ürün başına genel olarak 2-4 gün arasında oluyor.
  • Firma, indirim dışı siparişleri de yetiştirmeye çalışacağından oluşacak yoğunlukları dengeleyerek göndermeye çalışacaktır.
  • Siparişlerle ilgili sorularınız için info@sezycoffee.com eposta adresini veya telefonla +90 312 484 39 17 ulaşabilirsiniz.
Alımla alakalı herhangi bir sorunuzu konu başlığının seyrinin bozulmaması adına özel mesaj yoluyla iletirseniz alım ekibi olarak seve seve cevaplamaya çalışırız.

Not: İndirim kodları 01.08.2022 itibariyle aktif olup 31.08.2022 tarihi 23:59’a kadar kullanılabilecektir.

Oy farkı o kadar açılmış ki sandıklar kapanmadan indirim metni hazırlanmış bile

Acaba yeni açılmayan etiyopyalar da eklenecek mi listeye

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Ağustos ayında toplu alım için bizi seçen ve sonrasında ankete katılan katılmayan tüm kahve kulübü üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Sezy Coffee olarak beşinci yaşımıza girmek üzere olduğumuz şu günlerde bu anket sonucu bizim için önemli kilometre taşlarından biri oldu. Seneler önce bizim bu işe başlamamızın ana sebeplerinden biri kahve sever olarak aldığımız kahveleri ya beğenmememiz ya da beğendiklerimizin aklımızdaki fiyat skalasının çok üstünde kalışı olmuştu. Bu nedenle ilk bu günden bu yana terazinin iki tarafı arasındaki bu dengeyi tutturmaya ve korumaya çalıştık. Sizlerin vermiş olduğu bu destek, doğru bir tercih yaptığımız göstermesi açısından bizim için çok kıymetli. Tekrar hepinize teşekkür ediyor ve şimdiden güzel bir ay diliyorum.

Hayırlı olsun @S.Yavuz Bey. Cold Brew için hangi çekirdeklerini önerirsiniz acaba ?

Hayırlı olsun @S.Yavuz Bey. Cold Brew için hangi çekirdeklerini önerirsiniz acaba ?
Ben cold brew için full city kavurduğum çekirdekleri tercih ediyorum. Nicaragua San Jose Estate olabilir, Mexico Esmeralda olabilir. Her ne kadar full city olmasa Guatemala Finca Medina Antigua da güzel gidiyor. Gövdeli, tok bir kahve.

300 lira altında herhangi bir indirimden faydalanılamıyor yani. "Tekli 250 gramlık alımlarda 150 TL üstü kargo ücretsiz" kampanyası da firmanın websitesinde gördüğüm kadarıyla foruma özel bir kampanya değil. Sezy'yi denemek istiyordum, muhtemelen deneyeceğim de ancak toplu alım etkinliği için sunduğu şartlara önceki aylardaki etkinliklerde hiç rastlamadım. Veya ben kaçırdım. Hayırlı olsun.

Not: Ay boyunca aldığınız kahve hakkında yorumlarınızı Sezy Coffee başlığı altında toplamanız için ay boyunca Sezy Coffee başlığında yıldız emojisi olacak. Bundan sonra her kazanan firmanın başlığında böyle bir emoji eklenecek. Farklı reçeteler başka sayfalarda kaybolup gidiyor. Tek bir başlıkta devam edersek herkes daha kolay reçetelere ulaşabilirler.

Hayırlı olsun bu ayki alım.26679 ile katıldım.
@S.Yavuz Belli kavrum günü olacakmı ? Bu haftaki siparişler haftaya çıkış yapar diyebilir miyiz?

Son düzenleme:
Geri