S.Yavuz
Barista
- İsim
- Serkan Yavuz
Daha fazla
- İsim
- Serkan Yavuz
- Değirmen
- Mahlkönig
- sezycoffee
Kahveleri beğenmenize sevindim. Ambaye bence de gerçekten güzel kahve. Özellikle fiyat/performans olarak baktığımda epey başarılı. Fiyatlara gelirsek, merak etmeyin henüz batmadıkSezy'den aldığım kahvelerden memnun kaldım. Kamerun kahvesi, sabah kahvesi hüviyetinde, dengeli bir kahveymiş. Bir ara mokapotta da denemek istiyorum. Yemen Türk kahvesi de hoşuma gitti, hem kendime hem misafirlere demleyebilirim. Hambela falan da hoştur tabii. Favori kahvem ise Yirgacheffe Ambaye oldu, bir sürü natürel ve anaerobik kahveden sonra ilaç gibi geldi ferah ferah.
Bu kadar ucuza iyi kahve içmek mümkünmüş demek. İnşallah kavurucu batmamıştır.
Aslında kampanyanın son günü yazmıştım ama bir daha duyurmuş olayım. Kampanyadaki %25 indirimli fiyatlar aslında bizim kiloluk alımlarda yıllardır uyguladığımız standart fiyatlarımız. Kahvelerimizin kilo fiyatını 3x250 gram fiyatı üzerinden belirliyoruz. Haliyle insanlar beğendikleri kahveleri kiloluk tercih ettiklerinde %25 indirimli olarak alabiliyorlar. Ayrıca 4x250 gram seçeneğinde de yine aynı kilo fiyatı uygulanıyor. Tek farkı, ekstra ambalaj, sticker vb masraflar için 20 lira ekleniyor oluşu.