• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔️ Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 9 1.7%
  • At Origin

Oy: 2 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 6 1.1%
  • Caffe Di Toee

• Calibre Coffee

Oy: 1 0.2%
  • Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 24 4.4%
  • Coffee Department

Oy: 22 4.1%
  • Coffee Friend Zone

Oy: 3 0.6%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

Oy: 5 0.9%
  • Coffeemamma

Oy: 4 0.7%
  • Eleonora Coffee

• Fam Coffee

Oy: 35 6.4%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 21 3.9%
  • Gourme Coffee Roasting

• Grizzly Coffee Roasters

Oy: 69 12.7%
  • Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 19 3.5%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 13 2.4%
  • Kungpow

Oy: 26 4.8%
  • Minus One Coffee

Oy: 4 0.7%
  • Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 6 1.1%
  • Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 198 36.5%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Troika

• Firma1

Oy: 7 1.3%
  • Williams Roastery

Oy: 33 6.1%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 13 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    543
  • Anket kapatılmış .
şu zamana kadar burada 2 kere aylık alıma katılmış birisi olarak öncelikle alım ekibine ve kahve alımında yalnız bırakmayan, alımı kabul eden firmalara destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum.

diğer bir konu probador'a hem geçen yıl farklı kahvelerini denediğim için ben de bu ay içtenlik ve samimiyetimle oy vermiştim ancak ankette önde gitmesi bir bakıma iyi oldu ve bazı soru işaretlerini cevaplandırdığını ve belki de alım ekibinin üstünden bir yük kalktığını düşünüyorum. acaba alım yapılabilir mi, daha da önemlisi firma alımı kabul edecek mi, operasyonel süreç nasıl işleyecek gibi şeylerin sanırım cevabı verilmiş oldu firmanın indirim(!) teklifi sebebiyle.

ankette önde giden diğer firmayla görüşme işine gelinirse alım ekibine bu konuda biraz daha proaktif davranmaları daha iyi olabilir. bir de anketi daha erken bir tarihe çekip önde giden firmaya göre görüşmelere erken başlanırsa daha erken aksiyon alınabilir ve kahveyi alacak olan bizler ona göre stoğumuzu ayarlayabiliriz.

ezcümle

Probadorun kavrumları belli , iletişim dili belli. Bile bile oy verildi. Sonra o da kendine yakışan bi şekilde 5 paralık forumsunuz demiş benim anladığım kadarıyla. Aslansın kaplansın probador diyip , sonra alım ekibine 1 sayfa akıl veriliyor. Keşke o aklı oy verirken kullansanız.

Arkadaşlar öğrenmek herkesin hakkı sanırım çünkü bende sizlerden bir şey saklıyor gibi düşündürmek istemiyorum ancak 1.firmanın indirim teklifi "5TL" idi. Çünkü firma zaten kafeler ile tüketici arasında en fazla 5 TL indirimle kafelere satış yaptığını iletti. Bu da bizim hem indirim konusunda hem de alımda yardım projemiz açısından sorun olacak bir oran olduğunu söyledim. Aynı zamanda bizim talep ettiğimiz indirimleri karşılamayacağını iletti. Burada stok sorunun da kesinlikle önemli bir sorun olduğu 2 e-postada bana iletti.

Umarım şimdi herkes beni daha iyi anlamıştır. Burada 5 TL indirim alıp forumu ciddi bir şekilde ateşe atmak istemezdim.
Trajikomik bir olay olmuş.Her ne kadar ilgili kavurucuyu merak edip denemek istesem de “Aylık Toplu Alım” gibi bir etkinlik için böyle teklif vermek hoş değil.
Kavurucuyu belki alım etkinlikleri dışında bağımsız olarak denerim fakat bu tarz olaylarla karşılaşılan firmaların bence de ankete dahil olmaması gerekiyor.Keyifli olan bir etkinliğin tadı kaçmaz böylelikle.
Ankete eklenebilecek birçok yeni ve başarılı firma olduğunu düşünüyorum.Kullanıcılardan teklifleri istenip yüksek oranda teklif edilenler ankete dahil edilebilir

Probadorun kavrumları belli , iletişim dili belli. Bile bile oy verildi. Sonra o da kendine yakışan bi şekilde 5 paralık forumsunuz demiş benim anladığım kadarıyla. Aslansın kaplansın probador diyip , sonra alım ekibine 1 sayfa akıl veriliyor. Keşke o aklı oy verirken kullansanız.
Şurada Probador u hyple'layan kaç yorum yapıldı Allah aşkına? Üzerindeki bütün antipatiye rağmen büyüklük gösterip, yüce gönüllülük gösterip bir şans verdi ahali Probador'a. Probador da bu büyüklüğe bu şekilde karşılık verdi. Mesaj alındı.

Oy verenlerin aklına dair yaptığınız yorum bu ortamın terbiye ortalamasına yakışmıyor. Umarım düzenleyip özür dilersiniz.

Ülkeyi böyle savunmadınız be. Aslansınız kaplansınız. Bir akıllı da sizsiniz.

Kendi adıma şöyle de bir şey söyleyeyim. Ben buradaki toplum alım/tadım etkinliğinde indirime bakmıyorum arkadaşlar. Burada yorumlarını merak ettiğim ve birlikte kahve tüketmek istediğim insanlarla Probador içmeyi aylardır konuşuyoruz. İster 5 lira ister %55 desin bu kısım beni ilgilendirmiyor. Ben forum yetkilisi değilim. İndirim için almıyorum. Daha önceki mesajlarımda da başlık konseptinin artık tadım değil indirim üzerine olması gerektiğini belirtmiştim.

İstediğime oy atarım. Herkes istediğine oy atabilir. Her ay 3-5 oy alan kimsenin bilmediği firmalar var. Bir firmayı merak ettiği ya da sevdiği için linçlenen insanlar da var. Siz kim oluyorsunuz da insanların attığı oylara laf söyleyebiliyorsunuz? %2 oy atılan firmalara "oy bölmüşler" de diyor musunuz?

Buradaki sorun şurada "ben bilirimci" bir arkadaş insanlara açıkça hakaret ediyor. Gerçi zaten forumda bunlar çok normalleşti. Bakın burada genel konuşacağım, yıllardır çok kötü olduğunu bildiğimiz ucuzcu kahvelere oy veren herhangi kişilere en kibar tabirle "ucuzcusunuz" demiyorsak, kendini üst akıl sanan aslanlar da haddini bilmeli.

Ne haddine senin buraya oy verenlere akılsız demek terbiyeli ol!

Ne haddine senin buraya oy verenlere akılsız demek terbiyeli ol!
Buraya yazarken benim filtrem şu şekilde.
Bu yazdıklarımı insanların yüzüne söyleyebilir miyim yoksa klavye cesaretimi?
Eğer yüz yüze söylerim diyebiliyorsam. Yazıyorum.

Buraya yazarken benim filtrem şu şekilde.
Bu yazdıklarımı insanların yüzüne söyleyebilir miyim yoksa klavye cesaretimi?
Eğer yüz yüze söylerim diyebiliyorsam. Yazıyorum.
Benim cümlem için mi söylediniz bunu? Eğer öyleyse evet bana akılsız diyen herkese yukarıda yazdığım cümlenin aynısını söyleyebilirim. Geçti mi filtreden şimdi?

Benim cümlem için mi söylediniz bunu? Eğer öyleyse evet bana akılsız diyen herkese yukarıda yazdığım cümlenin aynısını söyleyebilirim. Geçti mi filtreden şimdi?
Yok üstadım.
Sizin dediğiniz tam olarak insanın yüzüne söylenecek cinsten.
Ama tabi size yüz yüzede kimse akılsız deme cesareti göstermez. Buradan bir mahlas arkasından rahatlıkla yazabilir.
Topluluk, böyle şahıslar yüzünden de kavga dövüşten başka bir işe yaramaz. Zamanlada yok olur.

Son düzenleme:
Yok üstadım.
Sizin dediğiniz tam olarak insanın yüzüne söylenecek cinsten.
Ama tabi size yüze yüzede kimse akılsız deme cesareti göstermez. Buradan bir mahlas arkasından rahatlıkla yazabilir.
Topluluk, böyle şahıslar yüzünden de kavga dövüşten başka bir işe yaramaz. Zamanlada yok olur.
Kusura bakmayın o zaman çıkıştım gibi oldu size de. Gerildim akşam akşam açıp forumu okuyunca.

arkadaşlar sakin ya siz neden geriliyorsunuz oldu bitti işte. Anketten çıkarırız sorun çözüldü. Büyütmeye gerek yok. Herkes elinden geleni yapıyor 2. olan firmada her sene herkesin memnun olduğu firmalardan biri. Bu işin olağan akışı lütfen tadını çıkarın gerilmeyin. Gerek yok. Altı üstü kahve içeceğiz çok büyük bir olay yok lütfen. Yeni firmaları da ekleriz . Hayat devam ediyor.

arkadaşlar sakin ya siz neden geriliyorsunuz oldu bitti işte. Anketten çıkarırız sorun çözüldü. Büyütmeye gerek yok. Herkes elinden geleni yapıyor 2. olan firmada her sene herkesin memnun olduğu firmalardan biri. Bu işin olağan akışı lütfen tadını çıkarın gerilmeyin. Gerek yok. Altı üstü kahve içeceğiz çok büyük bir olay yok lütfen. Yeni firmaları da ekleriz . Hayat devam ediyor.
AA57209E-F82A-4DFB-93C0-B110CD2C342D.jpeg

Gerilen arkadaslar. Kahve hobinizin yanina, akşamları 1-2 kadehi asmamak şartıyla şarap ilave ederseniz çok faydasını gorursunuz ayni zamanda dunyaniza baska bir boyut eklemiş olursunuz. Hayat kotu kahve ve kotu şarap icmek icin çok kısa olduğu gibi kötü esnafa sinirlenmek icin de çok kısa.

Ben 4 aydır Williams'a veriyorum oyumu bir kere bile çıkmadı benim daha sinirli olmam lazım valla :D

Gerilen arkadaslar. Kahve hobinizin yanina, akşamları 1-2 kadehi asmamak şartıyla şarap ilave ederseniz çok faydasını gorursunuz ayni zamanda dunyaniza baska bir boyut eklemiş olursunuz. Hayat kotu kahve ve kotu şarap icmek icin çok kısa olduğu gibi kötü esnafa sinirlenmek icin de çok kısa.
Şaraptan kahveye geçtim kilo çok aldırıyor sporda yapmak lazım yanında ;)

Geri