• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lelit grace ile lelit anita pid combo arasında aşırı kararsız kaldım. İkisi de aynı fiyat, öğütücüm yok, öğütücüm olmadığı için combo öne çıkıyor ama grace çok çok daha iyi bir makine ve daha uzun vadeli yatırım. ama dışarıdan öğütülmüş aldığım kahve ile istediğim sonuçları alamayacağıma da eminim. grace alırsam makine öğütücü alana kadar yatmak zorunda, bu sefer de maliyet artıyor…

Lelit grace ile lelit anita pid combo arasında aşırı kararsız kaldım. İkisi de aynı fiyat, öğütücüm yok, öğütücüm olmadığı için combo öne çıkıyor ama grace çok çok daha iyi bir makine ve daha uzun vadeli yatırım. ama dışarıdan öğütülmüş aldığım kahve ile istediğim sonuçları alamayacağıma da eminim. grace alırsam makine öğütücü alana kadar yatmak zorunda, bu sefer de maliyet artıyor…
Merhaba, Evet öğütücü çok önemli Grace alıp yanına mutlaka bir öğütücü almalısınız. Öğütülmüş kahve ile verimli bir kalibrasyon yapamazsınız.

Grace ve Anita grup yapıları ve kazanları aynı ,aralarındaki fark tasarım ve LCC ekran ile gelen teknolojik kolaylıklar Grace'de daha fazla
karar yine sizin :)

Ben sizin yerinizde olsam Gaggia (şu an 7k civarı fiyatı) alıp kalan bütçem ile ikinci el elektrikli bir değirmen alırdım. İlk etapta 9 bar yay/opv iyileştirmesi yapmanız yeterli.

Merhabalar,

Kasım ayı kampanyaları başlamıştır. İlk İndirimler Lelit Ve Timemore Markalarında yayına girmiştir. 07- 13 kasım arası kampanya süresidir ve sınırlı sayıda adetlerle yapılmıştır.

Ürün marka sayfa linkleri aşağıdaki gibidir.

Lelit:

Lelit aksesuarlarda + %10 indirim başlamıştır

Timemore :

ve buraya yazmadığımız diğer timemore ürünlerinde bakabilirsiniz https://www.gelbura.com/timemore

Kampanya süresince kupon kodları geçersizdir.

Diğer Markalarda önümüzdeki günler veya saatler içinde yayınlanacaktır bizi takipte kalınız :)

Ücretsiz kargo öncelikli tercihimiz Hepsijet firması bilginize sunulur.
Merhaba Yiğit Bey.Forum indirim kodu geçersiz demişsiniz,her zaman hediye tamper veriyordunuz bu kez o da mı yok? Keşke birisi olsaydı en azından,ikinci el almayıp kaç ay bugünü beklemiştim :(

Son düzenleme:
Merhaba Yiğit Bey.Forum indirim kodu geçersiz demişsiniz,her zaman hediye tamper veriyordunuz bu kez o da mı yok? Keşke birisi olsaydı en azından,ikinci el almayıp kaç ay bugünü beklemiştim :(
Merhabalar, Aksesuarlarda indirim yaptık ayrıca espresso makinesi ile alındığında bundle indirimide oluyor 😐 hedefinize ulaşabildik mi

Merhabalar,

3 tane Demleme Timemore Setleri hazırladık umarız beğenirsiniz 😊

E-Kettle Pour-Over Set

G1 Pour-Over Set

Crystal Eye Brewer Set

DF64 de bir indiri olacak mı ? Yeni gelecek parti için şimdiden indirimli bir açılış çok güzel olurdu 😀

Merhabalar, Aksesuarlarda indirim yaptık ayrıca espresso makinesi ile alındığında bundle indirimide oluyor 😐 hedefinize ulaşabildik mi
Malesef temmuz indirimi ile şuan arasında 3000tl fark var.Yinede şuan ki fiyattan grace sepete eklemiştim ama tamper hediyeside yok, indirimli dediğiniz tamper 418tl .Yine kısmet olmayacak sanırım,ne diyelim sağlık olsun.

Son düzenleme:
Oncelikle herkese merhaba guzel kahveli gunler dilerim.

Yazmak istemiyordum ama kendimi tutamadim. 08.10.2022 tarihinde lelit spare PLA481R model tamper aldim 558 tl + 39 tl kargo ucreti ile suan fiyat 745 tl cikarilmis ve %25 indirim adi altinda 561 tl dusurulmus. Burda sormak istedigim dolar kuru ya da farkli birseyler mi degisti bukadar yuksek fiyat farki olustu ve indirim nerede ?

Tamperden once almis oldugum lelit PL91T victoria espresso makinesine cikarilan 79 tl gibi bir kargo ucretide farkli bir olay 15 000 tl verip urun aliyoruz 79 tl kargo ucreti cikiyor.

Yaklasik 1 aydir siteyi takip ediyorum ve lelit victoria alirken lelit fred 2350 tl bandindaydi hatta cok dusundum alsammi acaba 1Zpresso k-pro ile ne kadar espresso cikarabilirim diye şuan fiyatlari gorunce keske alsaydim diyorum.

Ikinci ellerindeki 2000 ve 2500 tl fiyatlarini gorunce siteden sifirini almak daha mantikli diye dusunuyordum

Kalita 185 ve filtr kağıtlarıyla faydalandım. Teşekkürler.

Merhaba, Evet öğütücü çok önemli Grace alıp yanına mutlaka bir öğütücü almalısınız. Öğütülmüş kahve ile verimli bir kalibrasyon yapamazsınız.

Grace ve Anita grup yapıları ve kazanları aynı ,aralarındaki fark tasarım ve LCC ekran ile gelen teknolojik kolaylıklar Grace'de daha fazla
karar yine sizin :)
An itibariyle anita pid combo siparişi verdim, iyi fiyat için teşekkür ederim :) eskiden yanında tamper de veriyormuşsunuz. Kahve kulübüne özel hala yanında veriyor musunuz acaba merak ettim?:)

Son düzenleme:
Merhabalar, 7-13 kasım kampanyasında son güne girmiş bulunmaktayız. Yoğun ilginize teşekkür ederiz.
Bir hatırlatma yapalım bugün son gün 😊 yarın hem kampanya fiyatı bitiyor hemde
Euro bazında cidid bir yükseliş oldu kampanya döneminde yansıtmadık. Döviz artışıda yansıyacaktır. Kararsız kalanlar için önemle duyurulur 😇

İndirimin anlamlı olabilmesi için fiyatın bir dönem yüksek olması gerekiyor. İşin özü budur. Yoksa inandırıcı olmaz. Galiba tüketici bişey kanunu açısından gerekli

2022 Yaz başında hatta sanırım temmuza dek ev tipi elektrikli Gooseneck kettle 2050 liraydı. Sonra bir anda 3500 küsür lira oldu, şimdi 2540 lira olmuş.

Şey gibi hissediyorum, indirimli aldığımızda iki taraf için de hakkaniyetli bir fiyattan almış oluyoruz. Normal bir dönemde alınca işletmeye kıyak geçiyoruz, elektrik faturasını, gaz faturasını da ödüyoruz... Gibi. Sadece burası değil Espresso Perfetto da öyle, ocaküstü termometreli elektriği falan yok dümdüz Fellow kettle 2500 lira, aklım çıkıyor. Son kertede Gelbura yine Tin, Dems, Espresso Perfetto'ya göre daha sık indirim atakları yapıyor ve dolar kurunu fiyatlara daha az yansıtıyor ama eh... Tanıdığımıza dostumuza "indirim bekle" mi diyeceğiz sürekli, zaten kahve fiyatları da iyice uçtu, "başlama, bulaşma bu işe kanka" diyeceğiz daha çok bence.

İndirimin anlamlı olabilmesi için fiyatın bir dönem yüksek olması gerekiyor. İşin özü budur. Yoksa inandırıcı olmaz. Galiba tüketici bişey kanunu açısından gerekli

Merhabalar, Kendi adımıza konuşacak olursak.
Bizim genelde fiyatlarımızın iyi olduğunu düşünüyoruz Avrupa fiyatlarını hedef alıyoruz bazende avrupadan bile daha düşüğe sattığımız dönemler oluyor. Fiyat politikamız genelde alım gücünüde hesaba katarak avrupayla arayı çok açmadan fiyatlama hedefimiz var.

Kampanya fiyatlarımıza gelecek olursak Bu fiyatlardan tüm yıl gidersek ayakta kalmamız zor. Belirli bir adet ile kampanyalar ile hareketlilik yaratmak istiyoruz. Bindirme sonra indirme gibi bir hiç yapmadık bizi takip edenler eminim hatırlayacaklardır :)

Genel Normal dönem satışlarımızda bundan dolayıda iyidir bu dönemde bizi tercih edenlere çok teşekkür ediyoruz. Ticaretin devam etmesi firmanın sürdürülebilir olması için genel normal dönemde de satış yapıyor olmamız lazım

:)

Merhaba,

IMS VE EB LAB dahil edilmiştir. Teşekkürler
Merhabalar IMS shower screen ve sepet almayı düşünüyorum, ve anladığım kadarı ile, beko/arçelik 2170modelleri gaggia evolutionın yerel marka adı altında satışı ve yine anladığım kadarı ile bu modeller gaggia classic modelinin daha ekonomik versiyonları ve grup başları, iç aksamları vs çoğunluğu ile aynı.
Demem o ki almayı düşündüğüm ürünler uyumlumudur acaba?

Geri