• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Kasım ayı indirimleri için bir kampanya çalıştık bugün 17:00 gibi duyuruları paylaşacağız.

Umarız bekleyenleri mutlu edebiliriz :)

Seçili ürünlerde ve belirli bir adette olacak
Detayları paylaşacağız

Merhabalar,

Kasım ayı kampanyaları başlamıştır. İlk İndirimler Lelit Ve Timemore Markalarında yayına girmiştir. 07- 13 kasım arası kampanya süresidir ve sınırlı sayıda adetlerle yapılmıştır.

Ürün marka sayfa linkleri aşağıdaki gibidir.

Lelit:

Lelit aksesuarlarda + %10 indirim başlamıştır

Timemore :

ve buraya yazmadığımız diğer timemore ürünlerinde bakabilirsiniz https://www.gelbura.com/timemore

Kampanya süresince kupon kodları geçersizdir.

Diğer Markalarda önümüzdeki günler veya saatler içinde yayınlanacaktır bizi takipte kalınız :)

Ücretsiz kargo öncelikli tercihimiz Hepsijet firması bilginize sunulur.

Son düzenleme:
Timemore kettle için minimum kaç ml su koymayı önerirsiniz su ısıtırken? 600 ml ile 800 ml arasında bu konu için bir fark var mı?

Üzerinde min işaretleri var

minimum değeri yok mu yani? Ben de merak ediyordum bunu, özellikle 600 ve 800 ml modelleri için farklı bir minimum vardır diye düşündüm. Fellow stagg için 330ml, brewista için 400ml diye biliyorum minimum değeri. Bunun altında olmasının cihaza zarar vermek veya ısıyı düzgün göstermemek gibi etkileri olduğunu okudum.

@Globally stoklara yeni ürünler gelecek mi? Idose DF64 gibi ya da diğer modeller için?

minimum değeri yok mu yani? Ben de merak ediyordum bunu, özellikle 600 ve 800 ml modelleri için farklı bir minimum vardır diye düşündüm. Fellow stagg için 330ml, brewista için 400ml diye biliyorum minimum değeri. Bunun altında olmasının cihaza zarar vermek veya ısıyı düzgün göstermemek gibi etkileri olduğunu okudum.
Bende 800ml'lik versiyon var. Minimum su seviyesi için de bi çizgi var içerisinde. Muhtemelen 300-400ml gibi bir seviye

Merhaba, ürün içerisinde max seviye çizgisi mevcuttur.
600ml örnek vermek gerekirse max seviyesinde 600ml civarında alıyor ama daha fazlasını ekleyebilirsiniz kontrollü olarak
Mininum su seviyesini sormuştum.

Merhabalar,

Kasım ayı kampanyaları başlamıştır. İlk İndirimler Lelit Ve Timemore Markalarında yayına girmiştir. 07- 13 kasım arası kampanya süresidir ve sınırlı sayıda adetlerle yapılmıştır.

Ürün marka sayfa linkleri aşağıdaki gibidir.

Lelit:

Lelit aksesuarlarda + %10 indirim başlamıştır

Timemore :

ve buraya yazmadığımız diğer timemore ürünlerinde bakabilirsiniz https://www.gelbura.com/timemore

Kampanya süresince kupon kodları geçersizdir.

Diğer Markalarda önümüzdeki günler veya saatler içinde yayınlanacaktır bizi takipte kalınız :)

Ücretsiz kargo öncelikli tercihimiz Hepsijet firması bilginize sunulur.

Bu ürünü daha yeni 4 kasım da neredeyse 1000 TL daha fazlaya aldım sitenizden bu kadar denk gelir. 🤷🏼‍♂️😏

Merhaba, minimum değerlerinide paylaşalım

600ml kettle örnek vermek gerekirse minimum çizgisinde mevcuttur Timemore tavsiye ettiği minimum cizgisindeki değer 400ml gibi

Geri