dmnebbkr
Barista
Merhaba, Arkadaşlar
Aralık ayı için bir kampanya çalışmamız var çok yakında sizlerle paylaşacağız detaylarını
Bekliyorum
Merhaba, Arkadaşlar
Aralık ayı için bir kampanya çalışmamız var çok yakında sizlerle paylaşacağız detaylarını
https://www.amazon.com.tr/Gaggia-RI...eywords=gaggia+espresso&qid=1639481361&sr=8-6 buyrun güzel fiyatBekliyorumKeşke kur bu seviyeye çıkmadan daha uygunken şu Gaggia new clasiclerden alsadım
![]()
Merhaba, ürün içerisinde max seviye çizgisi mevcuttur.Üzerinde min işaretleri var
Bende 800ml'lik versiyon var. Minimum su seviyesi için de bi çizgi var içerisinde. Muhtemelen 300-400ml gibi bir seviyeminimum değeri yok mu yani? Ben de merak ediyordum bunu, özellikle 600 ve 800 ml modelleri için farklı bir minimum vardır diye düşündüm. Fellow stagg için 330ml, brewista için 400ml diye biliyorum minimum değeri. Bunun altında olmasının cihaza zarar vermek veya ısıyı düzgün göstermemek gibi etkileri olduğunu okudum.
Ben az önce yaklaşık 250 ml su kaynattım robot için ve bir problem olmadı. Sanırım min işareti hassas ısı ayarını belli bir hacimde yakalıyor.Timemore kettle için minimum kaç ml su koymayı önerirsiniz su ısıtırken? 600 ml ile 800 ml arasında bu konu için bir fark var mı?
Min kaç ml su diyor?Ben az önce yaklaşık 250 ml su kaynattım robot için ve bir problem olmadı. Sanırım min işareti hassas ısı ayarını belli bir hacimde yakalıyor.
Mininum su seviyesini sormuştum.Merhaba, ürün içerisinde max seviye çizgisi mevcuttur.
600ml örnek vermek gerekirse max seviyesinde 600ml civarında alıyor ama daha fazlasını ekleyebilirsiniz kontrollü olarak
Merhabalar,
Kasım ayı kampanyaları başlamıştır. İlk İndirimler Lelit Ve Timemore Markalarında yayına girmiştir. 07- 13 kasım arası kampanya süresidir ve sınırlı sayıda adetlerle yapılmıştır.
Ürün marka sayfa linkleri aşağıdaki gibidir.
Lelit:
![]()
Lelit Kahve Makinesi ve Lelit Espresso Makinesi fiyatları | Gelbura.com
Lelit Kahve Makineleri ile damak zevkinizi yeniden keÅvedin, Lelit Espresso Makineleri dünyaca ünlü bir italyan markası olarak Türkiye de satıÅda,www.gelbura.com
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lelit Mara X PL62X Ticari Espresso Makinesi V2 Fiyat
Lelit Mara X PL62X Ticari Espresso Makinesi V2 uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
Lelit aksesuarlarda + %10 indirim başlamıştır
Timemore :
![]()
Timemore Kahve ÃÄütücüler Türkiye ' de | Gelbura.com
TimeMore Kahve DeÄirmenleri Türkiye ' dewww.gelbura.com
![]()
Timemore Chestnut X Lite Mat Siyah Fiyat
Timemore Chestnut X Lite Mat Siyah uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
Timemore Chestnut G1 AhÅap Hazne El DeÄirmeni Fiyat
Timemore Chestnut G1 AhÅap Hazne El DeÄirmeni uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
![]()
![]()
![]()
Timemore 123 Go 3'ü 1 arada TaÅınabilir Kahve Demleyici Fiyat
Timemore 123 Go 3'ü 1 arada TaÅınabilir Kahve Demleyici uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
Timemore Grinder Go TaÅınabilir Elektrikli DeÄirmen Fiyat
Timemore Grinder Go TaÅınabilir Elektrikli DeÄirmen uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
![]()
Barista Kahve Demleme Pour - Over Kettle Fiyatları | Gelbura.com
Pour - Over Kettle En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' dawww.gelbura.com
ve buraya yazmadığımız diğer timemore ürünlerinde bakabilirsiniz https://www.gelbura.com/timemore
Kampanya süresince kupon kodları geçersizdir.
Diğer Markalarda önümüzdeki günler veya saatler içinde yayınlanacaktır bizi takipte kalınız
Ücretsiz kargo öncelikli tercihimiz Hepsijet firması bilginize sunulur.
Min seviyesine kadar 430 ml su alıyor.Min kaç ml su diyor?
selamlar,Merhaba, ürün içerisinde max seviye çizgisi mevcuttur.
600ml örnek vermek gerekirse max seviyesinde 600ml civarında alıyor ama daha fazlasını ekleyebilirsiniz kontrollü olarak
Merhaba, minimum değerlerinide paylaşalımminimum değeri yok mu yani? Ben de merak ediyordum bunu, özellikle 600 ve 800 ml modelleri için farklı bir minimum vardır diye düşündüm. Fellow stagg için 330ml, brewista için 400ml diye biliyorum minimum değeri. Bunun altında olmasının cihaza zarar vermek veya ısıyı düzgün göstermemek gibi etkileri olduğunu okudum.