• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gardelli Specialty Coffees

Selamlar Arkadaşlar,

Birkaç gündür yoğunluğumdan yazamadım, kusuruma bakmayınız.

Evettt, tahmin isabetiniz çok yüksek. :) Yeni seçki kahveleri:

- La Cristalina / Colombia Anaerobic
- Kamwangi / Kenya Washed
- Nensebo / Ethiopia Natural(bir aksilik çıkmazsa)
- Shawntawene Village / Ethiopia Natural

Kahvelerin üçü Yarışma Serisi, diğeri de mazisi sağlam Nensebo. Gönül 2016-17 Nensebo'larını arıyor, benim o tarihlerde Rubens'le bizzat tanışmama vesile olan kahvedir de aynı zamanda. :) Zaman zaman hasat kalitesi değişiyor kahvelerde, kaçınılmaz bir şey bu. Fakat hala oldukça sıradışı bir kahve ve onun yorumudur bu seneki de :)

Togay bey nasıl seçim yapacağız şimdi, keşke bir seçenek olsaydı 😀

Togay bey nasıl seçim yapacağız şimdi, keşke bir seçenek olsaydı 😀

Bu sancıyı ben de çok yaşıyorum. :) Bu sebeple Mayıs seçkisi olabildiğince geniş bir alanı kapsıyor. Deneysel yaklaşım var(Anaerobic), klasik yıkanmış ama oldukça zarif bir Kenya mevcut, herhangi bir terslik ihtimaline karşı bir natural Ethiopia hazır! Bu seferki tek hovardalık iki natural Ethiopia ihtimali. Burada da en azından birbirinden farklı seviyede fiyatlar söz konusu. :)

Ayrıca bu seçki için sürpriz bir virtual etkinlik de bekleyebilirsiniz arkadaşlar. Umarım becerebiliriz, o yüzden şimdiden tamamen kesin ifade etmiyorum ama hepimiz için çok hoş bir deneyim sunabiliriz her şey yolunda giderse! :)

Selamlar Arkadaşlar,

Birkaç gündür yoğunluğumdan yazamadım, kusuruma bakmayınız.

Evettt, tahmin isabetiniz çok yüksek. :) Yeni seçki kahveleri:

- La Cristalina / Colombia Anaerobic
- Kamwangi / Kenya Washed
- Nensebo / Ethiopia Natural(bir aksilik çıkmazsa)
- Shawntawene Village / Ethiopia Natural

Kahvelerin üçü Yarışma Serisi, diğeri de mazisi sağlam Nensebo. Gönül 2016-17 Nensebo'larını arıyor, benim o tarihlerde Rubens'le bizzat tanışmama vesile olan kahvedir de aynı zamanda. :) Zaman zaman hasat kalitesi değişiyor kahvelerde, kaçınılmaz bir şey bu. Fakat hala oldukça sıradışı bir kahve ve onun yorumudur bu seneki de :)

Ben daha uygun fiyatlı bi kahve bekliyordum bu ay. Bir sonraki aya talebimizi iletelim şimdiden :(

Ben daha uygun fiyatlı bi kahve bekliyordum bu ay. Bir sonraki aya talebimizi iletelim şimdiden :(

Zoom akşamında açıklamak istediğim şeylerden biri daha, iyi oldu bahsettiğiniz.

Kahvenin satış bedelinden ve tipinden bağımsız olarak bizim yüklenmemiz gereken şeyler var. İzin başvuruları, tarım takipleri, analizler vb. Kahvenizin çıkış bedeli 10 Euro da olsa, 100 Euro da olsa bu masraflar değişmiyor. Ben de istiyorum ki seçtiğimiz kahvelerde İtalya fiyatlarından minimum sapalım, seçimimiz çarpıcı ve farklı olsun, insanların ulaşmak için beklemesine ve ödediklerine değsin. 10-11 Euro bandı kahvelerde bunu gerçekleştirmek çok kolay olmuyor açıkçası. Masrafından ötürü kahvenin varış bedeli çıkış bedeline oranla çılgınca artıyor. Fakat merak etmeyin, alt bandı da takip ediyorum sürekli. Gerçekten budur dediğim daha önce 11-12 Euro'luk kahveler oldu. Yine olacaktır. Bu kez ona en yakını 15-16'lık Ethiopia'lar diyelim. :)

Keşke hepsi benim olsa!
Dedirtecek bir liste. Bekliyoruz!

Haber bekliyoruz .Ve ne olur satın aldıktan sonra indirim şoku yaşamayalım bu sefer.
Selamlar @raistlin 😘

@Cihan @mimds

Merak etmeyin, o kulübe özel takılan yurtdışı alışverişleri sebebiyle sempatiyle yapılmış bir seferlik bir jestti. :) O hafta indirimsiz Shawntawene alan ve tekrar satın almak isteyen arkadaşlara buraya yazılanın ötesinde bir indirim uyguladık bu arada gönül kırmayalım diye :) Siz iki çok sevdiğim büyüğüm için de yenilerle beraber ek bir şeyler göndereceğim. :)

@Cihan @mimds

Merak etmeyin, o kulübe özel takılan yurtdışı alışverişleri sebebiyle sempatiyle yapılmış bir seferlik bir jestti. :) O hafta indirimsiz Shawntawene alan ve tekrar satın almak isteyen arkadaşlara buraya yazılanın ötesinde bir indirim uyguladık bu arada gönül kırmayalım diye :) Siz iki çok sevdiğim büyüğüm için de yenilerle beraber ek bir şeyler göndereceğim. :)

bizde isterük. :D

Gardelli - Shawntawene Village, 18 Mart Kavrum
Comandante 22 click, Delter Press
15 gr kahve, 230 gr su
Su Nestle, 95 derece
50 gr su ile 35sn blooming, kalan suyu iki parçaya bölüp yavaşça presliyorum.
Toplam demleme süresi 2.30
Mart kavrumlu bu kahvenin son 30gr’nın yarısını dün geceye doğru böylelikle demledim. Kırmızı meyvelerin kokusu, tadı, ekşi asla değil, tatlılığı... Başka kahveler de demleyip içecektim , son çekirdeği başka güne sakladım, ama bu tadın üzerine aynı tadı bırakacak kahvem olmadığından vazgeçtim :cautious: Son bir not olarak belirteyim. Bu çekirdek Nestle su ile daha bir güzel bana göre.
5B098231-05FC-49CE-88C8-EDD0B006D17C.jpeg

Merhaba Arkadaşlar,

İki güzel haberle başlayalım.

İlki, kahveleriniz bugün kavruldu ve yola çıktı! 4-5 gün içerisinde işlemlerimizi tamamlayıp sizlere teslime başlamayı umuyoruz.

Mayıs Seçkimiz:

1) La Cristalina - Kolombiya - 91.25p Competition Series:
Vişne, Yabanmersini, Şeftali, Kuru Erik
Special Anaerobic bir kahve. Oldukça özel bir deneyim olduğunu söyleyebilirim:
32 Euro - 250 TL - Kdv ve kargo dahil.

2) Kamwangi - Kenya - 90.00p Competition Series:
Kuşüzümü, Kuşburnu, Greyfurt, Bal
Yıkanmış bir kahve. Çok zarif, sparkling bir Kenya örneği. Beni yakından tanıyanlar bu konuda ne hissettiğimi bilir. :)
28 Euro - 220 TL - Kdv ve kargo dahil.

3) Nensebo - Etiyopya - 89.75p Terroir Best Lot:
Çilek, Yabanmersini, Portakal, Papaya
Natural bir kahve. Yıllardır harika kahveler sundu Nensebo. Bu kez de durum farklı değil.
26 Euro - 200 TL - Kdv ve kargo dahil.

Çok az sayıda kahvemiz var. Dileyenler benimle iletişime geçebilir.

Gelelim ikinci güzel haberimize.

Corona günleri zor ve olabildiğince uzaktan bir arada durmaya, birbirimizden öğrenmeye çalışıyoruz. Takip edenler bilir, Rubens Gardelli İzmir Kahve Festivali 2018'de bizzat bizimleydi! Yolculuğunu anlattı, beraber çalıştık, beraber demleyip sizlerle buluştuk. Bunu global ölçekte Amsterdam ve Milano'da da gerçekleştirdik son iki senede.

Şimdi ise... Online olarak Türkiye için yapacağız! Rubens'le virtual cupping yapabileceksiniz. Bununla beraber güzel bir sohbet olacağını ve hikayesinden etkileneceğinizi düşünüyorum. Kahvelerimizin gelişi ve sizlere ulaşmasıyla beraber çok hızlı organize oluruz. Birkaç gün ithalat ve organizasyon için sabrınızı rica ediyorum sadece.

Detaylarını kısa zamanda paylaşacağım. Zoom akşamında bahsetmiştim, şimdi kesinleştiğini duyurmaktan çok mutluyum.

Her zaman ve daha fazla katma değer heyecanıyla,
Herkese Sevgiler.

Gelelim ikinci güzel haberimize.

Corona günleri zor ve olabildiğince uzaktan bir arada durmaya, birbirimizden öğrenmeye çalışıyoruz. Takip edenler bilir, Rubens Gardelli İzmir Kahve Festivali 2018'de bizzat bizimleydi! Yolculuğunu anlattı, beraber çalıştık, beraber demleyip sizlerle buluştuk. Bunu global ölçekte Amsterdam ve Milano'da da gerçekleştirdik son iki senede.

Şimdi ise... Online olarak Türkiye için yapacağız! Rubens'le virtual cupping yapabileceksiniz. Bununla beraber güzel bir sohbet olacağını ve hikayesinden etkileneceğinizi düşünüyorum. Kahvelerimizin gelişi ve sizlere ulaşmasıyla beraber çok hızlı organize oluruz. Birkaç gün ithalat ve organizasyon için sabrınızı rica ediyorum sadece.

Detaylarını kısa zamanda paylaşacağım. Zoom akşamında bahsetmiştim, şimdi kesinleştiğini duyurmaktan çok mutluyum.

Her zaman ve daha fazla katma değer heyecanıyla,
Herkese Sevgiler.

Seve seve ev sahipliği yapabiliriz:)

Geri