• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gardelli Specialty Coffees

bu sefer bende katılmayı düşünüyorum uzun zaman oldu özledim gardelli çekirdeklerini

hadi bi Vietnam... :D

La Cristalina kesinleştiğine göre;

Yıkanmış kahve olarak oyumu Kenya - Kamwangi'den yana kullanırım -ki inşalla o'dur çünkü çok güzel-
Natural olarak da Shawntawenespor diyorum.

Bakalım 1 tanesini bile tutturabilecek miyim 😅

En çok La Cristalina'ya sevindim ama, çıktığından beri baya merak ediyordum.

Hemen kenara para atalım!

Gardelliyi versiyonunu tatmadım ancak Kahve Fabrikasının Nensebo'su oldukça iyiydi, bir deneme paketi, iki de 250gr paket tukemisligim vardır

Gardellide paketler minimum 250 gr ve ortalamaya göre biraz fiyatlar yüksek. Belki kahvekardeşliği etiketi ile 2-3 kişi birleşip kahveleri alıp bölüşebiliriz? Hem daha ekonomik olur hem de 3 kahveyi de denemiş oluruz nedersin @tolgaa ?

Allah’ım sana geliyorum. Bu sefer ne olursa oldun bir paket alacağım inşallah.

Gardelliden bezelye, çimen aromasi alan bir ben miyim acaba? Banami denk geldi bilmiyorum ama yapmamasi gereken bir hata. gerci bu konuyu yuzyuze konusup ayni seyi dusundugumuz kisiler oldu.

Natural için olan oyumu değiştiriyorum, Brazil Santa Lucia'dan yana kullanıciim oyumu (bu da gol değil muhtemelen)

Natural için Nensebo benim tahminim de. ☕
Hadi inş.:p

Nensebo +1

bu konu kaynamaz di mi? Gardelli merakı kabarttınız bende, toplu bi alınır sanırım :D

Gardelli - Shawntawene Village, 18 Mart Kavrum
Comandante 22 click, V60 40’lı filtre
18 gr kahve, 310 gr su
Su madran, 94 derece
60 gr su ile 35sn blooming, 150-310 olmak üzere üç parçalı döküş
Toplam demleme süresi 3:20

Öğütümü 22 kliğe düşürdüğümde şurubumsu meyvemsi tatlar ortaya çıktı. Daha blooming sırasında ortaya çıkan kokulardan klik sayısını düşürmemin potansiyeli ortaya çıkardığını düşünüyorum. 3’üncü dakikada akış yavaşladı ve toplam süre 3.20’yi buldu ama eminim bu demleme 2.40 ,3.00 ve hatta 4.00 dakikaları bile bulsa bu tadı yakalayabilirdim. Çekirdeğin potansiyelini görebilmek adına öğütüm ayarlarınızla çekinmeden oynayınız.

F6F4E49E-72F8-444F-B668-9038A6FEEACA.jpeg

Geri