Ben teşekkür ederim, güle güle kullanınGaggia classic kullanıcısıyım PİD ve OPV yayı sayesinde makına level atladı. Bu kadar fark edeceğini düşünmezdim. @Mühendis abi teşekkürler
Yorumlarınız için teşekkür ederimMurat Bey'den PID ve OPV kitlerini aldım ve kendisi montajını gerçekleştirdi. Hem kısa sürede montajı gerçekleştirdiği ve özenli çalışması için kendisine çok teşekkür ederim. Alır almaz hemen yazmak istemedim. 1 aydan fazla süredir sistemi kullanıyorum ve Gaggia Classic'in ısı konusunda ne kadar sorunlu bir makine olduğunu ve aynı öğütümden yaptığım her shot'ın neden farklı tatlar verdiğini PID sonrası anladım. PID sonrası ısıyı görüp shot'a ne zaman başlayacağıma kendim karar veriyorum. Çıktılarda şok şükür stabilite sağlamayı başardım.
Gaggia sahipleri veya almayı düşününlere PID setini mutlaka öneririm. Bu işler ile de uğraşmak istemezseni Murat Bey'e cihazı götürüp kolaylıkla sisteme geçebilirsiniz.
Teşekkürler, güle güle kullanınPid'li gaggia ekibine katıldık. Eline sağlık @Mühendis abi