• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gaggia Classic Pro PID demleme ve buhar kiti

Ürünün Fiyatı
3950
OPV yayı ihtiyacınız olduğunu duydum, o konuda açtığınız başlığa yazdım bilginize.

Merhabalar, son bir adet stok mevcut bilginize

Gaggia classic kullanıcısıyım PİD ve OPV yayı sayesinde makına level atladı. Bu kadar fark edeceğini düşünmezdim. @Mühendis abi teşekkürler

2 hafta önce indirime girince uzun süredir ertelediğim makineyi alıp direk Murat Bey'e gönderdim. PID ve OPV tüm işlemleri yapıp teslim etti. Orijinal hali ile hiç kullanmadığım için farkı bilemiyorum ama temiz bir işçilik yapılmış, sonrasında da espresso ile ilgili tüm sorularıma sıkılmadan yanıt verdi. Kendisine buradan da teşekkür etmek istedim.

İlginize teşekkür ederim, elimden gelen her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Tekrar görüşmek dileğiyle

Herkese merhabalar.
Ben de geçtiğimiz hafta PID kit ve OPV yay satın aldım. Montaj konusunda o kadar çok rahatsızlık vermeme rağmen bana ilgi ve sabırla yardım ettiği ve hatalı montajımı da tek bakışta tespit edip düzelttirdiği için @Mühendis abi ye çok teşekkür ederim. Makine gerçekten harika oldu. Tadım testlerine devam etsem de en azından artık peç çok şeyi kontrol edip görerek espresso yapıyorum. Bu da bana daha bi keyif veriyor.

Rica ederim, tam aksine keyif alıyorum ilgilenmekten, özellikle de sonuçtan böyle memnun kaldığınızda. Güle güle kullanın.

Merhabalar, stok mevcut bilginize

Hocam selamlar,

Arçelik/Beko makinelere uygulanabiliyor mu?

Merhaba, maalesef

Merhaba, son 3 stok

Merhabalar,

Murat beyden PID kit aldım montajını hızlı bir şekilde halletti. Makine resmen evrim geçirdi diyebilirim aldığım shotlarda fark kendini hemen belli etti.

Yardımseverliği ve PID kit için tekrardan teşekkürler. Almayı düşünen arkadaşlar varsa gözünüz kapalı almanızı tavsiye ederim.

Ben tesekkur ederim, gule gule kullanin

Murat Bey'den PID ve OPV kitlerini aldım ve kendisi montajını gerçekleştirdi. Hem kısa sürede montajı gerçekleştirdiği ve özenli çalışması için kendisine çok teşekkür ederim. Alır almaz hemen yazmak istemedim. 1 aydan fazla süredir sistemi kullanıyorum ve Gaggia Classic'in ısı konusunda ne kadar sorunlu bir makine olduğunu ve aynı öğütümden yaptığım her shot'ın neden farklı tatlar verdiğini PID sonrası anladım. PID sonrası ısıyı görüp shot'a ne zaman başlayacağıma kendim karar veriyorum. Çıktılarda şok şükür stabilite sağlamayı başardım.

Gaggia sahipleri veya almayı düşününlere PID setini mutlaka öneririm. Bu işler ile de uğraşmak istemezseni Murat Bey'e cihazı götürüp kolaylıkla sisteme geçebilirsiniz.

Murat Bey'den PID ve OPV kitlerini aldım ve kendisi montajını gerçekleştirdi. Hem kısa sürede montajı gerçekleştirdiği ve özenli çalışması için kendisine çok teşekkür ederim. Alır almaz hemen yazmak istemedim. 1 aydan fazla süredir sistemi kullanıyorum ve Gaggia Classic'in ısı konusunda ne kadar sorunlu bir makine olduğunu ve aynı öğütümden yaptığım her shot'ın neden farklı tatlar verdiğini PID sonrası anladım. PID sonrası ısıyı görüp shot'a ne zaman başlayacağıma kendim karar veriyorum. Çıktılarda şok şükür stabilite sağlamayı başardım.

Gaggia sahipleri veya almayı düşününlere PID setini mutlaka öneririm. Bu işler ile de uğraşmak istemezseni Murat Bey'e cihazı götürüp kolaylıkla sisteme geçebilirsiniz.
Yorumlarınız için teşekkür ederim:)

Sayın @Mühendis abi merhaba. Önceki mesajlarınızda belirtmiştiniz ancak yine de sormak son durum hakkında bilgi almak istedim. İstanbul dışında yaşayan Classic sahibi olarak kargo yoluyla cihazı size ulaştırıp demleme kiti ile 9 bar sağlayan yayı cihaza monte ettirebilir miyim?
Teşekkürler.

Geri