• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gaggia Classic Pro PID demleme ve buhar kiti

Ürünün Fiyatı
5250
Bir adet buhar kit inden edindim Murat Bey'den, sağolsun satış sonrasında teknik desteğini esirgemedi. Kurulum, genel itibari ile sunulan kılavuz sayesinde gayet kolay oluyor. Kurulum sırasında önerim kazanı mutlaka sökün, çalışırken bayağı kolaylık sağlayacaktır. İlk denemelerimde stabilitenin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ama stabilite ve tat konusundaki görüşlerimi biraz tecrübe ettikten sonra paylaşmak daha doğru olur. Üst tarafta su koyma yerini engellemek istemediğimden yana yapıştırdım pid ünitesini, estetik olarak fena durmadı diyebilirim. Genel itibari ile memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-06-11 at 11.42.52.jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-11 at 11.42.52.jpeg
    107.1 KB · Görüntüleme: 255
  • WhatsApp Image 2021-06-11 at 11.43.22.jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-11 at 11.43.22.jpeg
    86.7 KB · Görüntüleme: 227
  • WhatsApp Image 2021-06-11 at 12.34.59 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-11 at 12.34.59 (1).jpeg
    86.4 KB · Görüntüleme: 234
  • WhatsApp Image 2021-06-11 at 12.34.59.jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-11 at 12.34.59.jpeg
    92.9 KB · Görüntüleme: 255
Son düzenleme:
Yoruma vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, güle güle kullanın.

Bir çok defa sorulan, talep edilen montaj videosunu sonunda hazırladım. Meraklılarına iyi seyirler, umarım beğenirsiniz

Son düzenleme:
Stok mevcut, bilginize

Tam olarak değil, ama deneyecek olanlara iyi şanslar.

Şurada katma değerli bir iş yapılıyor almayacaksanız bile en azından buna saygınız olsun.
Hayırlı satışlar.

Merhaba,

Ben Murat Bey'den PID setini 10 gun once aldim. Kendisi evi yakin oldugu icin bizzat teslim alip,PID setini uygulayip ertesi gun kapima kadar getirdi sagolsun.

Son on gundur PID seti sayesinde stabil ve sicak shotlar almayi basardim ve bu durum beni cok memnun etti. Daha oncesinde buhar valfini espresso shot oncesinde 20 sn acarak su sicakligini artirmaya calisiyordum ama tabi bu yontemle 15 -20 sn sonra sicaklik tekrar dusuyor stabil bir shot alamiyordum. PID seti sonrasi fark cok bariz ortaya cikti.

Satmakta oldugu PID setini yurtdisindan getimek yerine Murat Bey'den almak cok daha mantikli, kendisi hem cok daha ucuza satiyor, hem de gaggia konusunda cok bilgili birisi, dolayisi ile problem yasadiginizda rahatlikla iletisim kurabiliyorsunuz.

Ozet olarak, Gaggia'si olan arkadaslara Murat Bey'in PID setini siddetle tavsiye ediyorum. Buradan kendisine tekrar tesekkur ederim.

Merhaba,

Ben Murat Bey'den PID setini 10 gun once aldim. Kendisi evi yakin oldugu icin bizzat teslim alip,PID setini uygulayip ertesi gun kapima kadar getirdi sagolsun.

Son on gundur PID seti sayesinde stabil ve sicak shotlar almayi basardim ve bu durum beni cok memnun etti. Daha oncesinde buhar valfini espresso shot oncesinde 20 sn acarak su sicakligini artirmaya calisiyordum ama tabi bu yontemle 15 -20 sn sonra sicaklik tekrar dusuyor stabil bir shot alamiyordum. PID seti sonrasi fark cok bariz ortaya cikti.

Satmakta oldugu PID setini yurtdisindan getimek yerine Murat Bey'den almak cok daha mantikli, kendisi hem cok daha ucuza satiyor, hem de gaggia konusunda cok bilgili birisi, dolayisi ile problem yasadiginizda rahatlikla iletisim kurabiliyorsunuz.

Ozet olarak, Gaggia'si olan arkadaslara Murat Bey'in PID setini siddetle tavsiye ediyorum. Buradan kendisine tekrar tesekkur ederim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Memnun kalmanız beni çok mutlu etti. İyi demlemeler

Kitten edinmek isterdim lakin montajını becerebileceğimi sanmıyorum, hiç yatkın değilimdir bu tür işlere. Kurulumda cihaza zarar veririm muhtemelen. Bir de uzun kullanımda bakım, termal macunun yenilenmesi vb. işlemlere gerek oluyor mu?

Merhaba,

Yaz aylarında makinenin uzun süre açık bırakıldığı (1 saat ve üzeri) durumlarda röleleri korumak amacıyla termal macun uyguluyoruz. Yılda bir yenilenmesini öneririm, oldukça da kolay bir işlem. Youtube kanalımda çektiğim videoda göstermiştim.

Eğer makineyi 1 saat sürenin altında kullanıyorsanız (peşpeşe 10 shot'ı geçmeyecek şekilde) demleme rölesinde kayda değer bir ısınma olmayacaktır. Isınma eğilimi daha yüksek olan buhar rölesini korumak için de devre şemasını sadece buhar düğmesi basıldığında devreye girecek şekilde tasarladım. Bu nedenle termal macun değiştirmeseniz bile yıllar boyu kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Şimdiye kadar bu yönde bir şikayet ile karşılaşmamış olmama rağmen yeterli süre geçmediği için size 2 yıl, 3 yıl vs diyemiyorum. Ama rölelerde bir sorun olur ise yedek röle temin ederim.

Merhaba stok mevcut mudur ?
Bir de sıcaklıkları biz değiştirebiliyor muyuz ? Yoksa sadece 93 ve 145’e mi ayarlı ?
Montajı Ataşehir’e getirdiğimde siz yapabiliyor musunuz ?

Bilgi için şimdiden teşekkürler

Merhaba, önümüzdeki hafta veya en geç 10 güne kadar stok olacak. 93 ve 145e ayarlı ama istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ataşehir'e getirirseniz montaj yapabiliyorum evet. Görüşmek dileğiyle.

Merhabalar,
Stok durumu nedir acaba?
Eğer stok varsa satın alma ve montaj için Ekim ayının başında sizi rahatsız etmek istiyorum.

Rica ederim, memnuniyetle yardımcı olurum. 10 güne kadar stok olacak. Haber veririm. Görüşmek üzere

Merhaba, dun aksam Murat Bey'in pid kitinin montajini yaptim ve bugun ilk denemeleri yaptim. Sonuctan ve tutarliliktan son derece memnunum. Kit icin hazirladigi montaj kilavuzu giris seviyesinde elektronik bilgisine sahip insanlar icin oldukca kolay anlasilir. Montaj kablolarin hepsi hazirlanmis, voltmetre, termal macununa, allen anahtarina kadar hersey dusunulmus. Montaj aninda da sagolsun kendisiyle whatsapp uzerinden surekli iletisimdeydik. Kendisine bu guzel projesi ve satis sonrasi destegi icin tekrar cok tesekkur ediyorum.Almayi dusunen arkadaslar gonul rahatligi ile cekinmeden alisveris yapabilirler. Gordugum kadariyla youtube uzerinden yurtdisindan da talep var, simdiden basarilar diliyorum.Ayrica fotograflar ekleyecegim.

Fotolari yukluyorum

Ekli dosyalar

• IMG-20210920-WA0029.jpeg
    IMG-20210920-WA0029.jpeg
    85.9 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_20210921_200634.jpg
    IMG_20210921_200634.jpg
    89.4 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20210921_200722.jpg
    IMG_20210921_200722.jpg
    66.8 KB · Görüntüleme: 150
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın

Merhaba stokta son durum nedir? Nasıl temin edebiliriz?

Merhaba, haftaya stok olacak, gelince haber almak için numaranızı bırakabilirsiniz

Geri