• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

G-IOATA DF-64 Solo 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Low Retention Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cafelat robot ve pour over için uygun bir değirmen arıyordum, gözüm hala eureka perfetto + körük de (Eureka Mignon Single Dose Grinder Hopper and Bellow (singledosebrew.com))

DF64 stock gelen burr ile hem espresso hem pour over için uygun mu sizce? ekstra bir de ssp burr a harcama yapmak istemiyorum :(
Kendi deneyimime göre stock burrleri pour over performansı mignonla benzerdir. Mignonun ssp ihtimali yokken bunda var. Ama zamanla şunu da deneyimledim herşeyi iyi yaptığını öne süren aslında ikisini de en iyi yapamaz. @Kahveciningalaksirehberi nden alıntı bir söylem 😂

Kendi deneyimime göre stock burrleri pour over performansı mignonla benzerdir. Mignonun ssp ihtimali yokken bunda var. Ama zamanla şunu da deneyimledim herşeyi iyi yaptığını öne süren aslında ikisini de en iyi yapamaz. @Kahveciningalaksirehberi nden alıntı bir söylem 😂
gönül ister niche + wilfa uniform ama öyle bir bütçe yok ne yazık ki :D galiba perfetto ile devam edecem

gönül ister niche + wilfa uniform ama öyle bir bütçe yok ne yazık ki :D galiba perfetto ile devam edecem
Bence Wilfa Hoffman hype'ı olabilir mi emin değilim :D
Aslında espresso için çok aşırı etkili değil iyi olması, espresso da tozlu öğütüm daha iyi oluyor klasik anam babam espresso için 'modern' olarak tanımladıkları espresso herkese göre bişey değil bence içenler de çok mu seviyor bilmiyorum, belki bunu yapabilecek bir espresso makinam olmadı bilemiyorum.
Bu nedenle espresso için perfetto yeter sanırım. Ne beklediğinize göre değişir, bu alanda ki hypertune'lar pek tatmin edici olmayabiliyor. 58 mm - 64 mm vs bunlarında optimizasyonunda sıkıntı 64 mm'de daha çok sanırım, daha zor calibre oluyor. Türkçe'nin ırzına geçmiş gibi hissettim calibre sonrasında kalibre diye düzelteyim.

Her neyse en güzeli sizin olandır ondan zevk alamaya bakın :D

Merhaba Arkadaşlar,

Nihayet bu duyuruyu yapabilme durumuna gelebildik :)

Nam-ı değer DF64 single dose elektrikli öğütücümüz yola çıktı.

Türkiye'de ve Avrupa'da satacağımız marka olarak Idose adını belirledik artık idose df64 diyebilirsiniz :)
1644095373989.png

idose markamız için bu öğütücü bir başlangıç olacaktır ve ilerleyen zamanlarda farklı ekipmanla ürün çeşitliliğimizi artıracağız.

Ürünler beraber SSP burr da getirilecektir. Şimdilik ayrı satış olarak bir ürün göremeyeceksiniz.

Tahmini varış süreleri 4-6 hafta arasında olacaktır.

Foruma özel ve bekleyenlere özel ön sipariş fiyatları belirledik. Fiyatlarımız USD üzerinden fiyatlanmaktadır.

Ek olarak foruma özel %5 " kahvekulubunet " Kodu aktiftir ve daha avantajlı alım fırsatı olacaktır.

Not: indirimli fiyat ilk 25 adet ile sınırlandırılmıştır.

Merhaba Arkadaşlar,

Türkiye'de ve Avrupa'da satacağımız marka olarak Idose adını belirledik artık idose df64 diyebilirsiniz :)
1644095373989.png

idose markamız için bu öğütücü bir başlangıç olacaktır ve ilerleyen zamanlarda farklı ekipmanla ürün çeşitliliğimizi artıracağız.

Ürünler beraber SSP burr da getirilecektir. Şimdilik ayrı satış olarak bir ürün göremeyeceksiniz.

Foruma özel ve bekleyenlere özel ön sipariş fiyatları belirledik. Fiyatlarımız USD üzerinden fiyatlanmaktadır.

Ek olarak foruma özel %5 " kahvekulubunet " Kodu aktiftir ve daha avantajlı alım fırsatı olacaktır.

Ayrı olarak SSP satışı olacak mı

Aylardır bekliyordum. Önsiparişi geçtim şimdi. Umarım beklenenden de erken sürede gelir. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)

Bence Wilfa Hoffman hype'ı olabilir mi emin değilim :D
Aslında espresso için çok aşırı etkili değil iyi olması, espresso da tozlu öğütüm daha iyi oluyor klasik anam babam espresso için 'modern' olarak tanımladıkları espresso herkese göre bişey değil bence içenler de çok mu seviyor bilmiyorum, belki bunu yapabilecek bir espresso makinam olmadı bilemiyorum.
Bu nedenle espresso için perfetto yeter sanırım. Ne beklediğinize göre değişir, bu alanda ki hypertune'lar pek tatmin edici olmayabiliyor. 58 mm - 64 mm vs bunlarında optimizasyonunda sıkıntı 64 mm'de daha çok sanırım, daha zor calibre oluyor. Türkçe'nin ırzına geçmiş gibi hissettim calibre sonrasında kalibre diye düzelteyim.

Her neyse en güzeli sizin olandır ondan zevk alamaya bakın :D
Youtube da ve reddit e gördüğüme göre wilfa filtre kahve konusunda oldukça başarılı, espresso sıkıntı olabiliyor diyorlar.

Merhaba Arkadaşlar,

1644095373989.png

Beyaz renk standart burr olanı sipariş verdim, ssp burr ilerde tek gelirse veya ihtiyaç olursa o zaman düşüneceğim.

Son düzenleme:
Geri