teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Bu işin sonu yok... hadi hayırlısı 
Sen batmazsın hocam.Ordulular zengin derler doğruymuş.Allah artırsınBattık yaa resmen battık.
Gönlümüz zengin dostumSen batmazsın hocam.Ordulular zengin derler doğruymuş.Allah artırsın![]()
Şimdi daha bi ısındım..
Ortak önce senin arabayımı satalım benimkini miBattık yaa resmen battık diyorum ama bir bakıyorum ki batmamışız, bir hamle daha yapıyorum bakalım ne olcak
Ortak önce senin arabayımı satalım benimkini mi
onumuzdeki yilin yukselen yildizi single doz elektrikli degirmenler olacak gibi duruyor, eureka firma olarak da bu pastanin disinda kalmayacaktir diye dusunuyorum zaten ufak modifikasyonla o seviyeye geliyor. kisaca +1 imle ben de bekliyorum haberleri@NoDRaC testler nasıl gidiyor? Bir ön bilgilendirme yapılabilirse çok iyi olur bence.Benim gibi bu değirmeni bekleyenler başka değirmenlere yönelmemiş olurlar.Bu değirmen haricinde Eureka Mignon Specialita var alınabilecek en yakın sanırım.Benim gibi arada kalanlar vardır mutlaka
@NoDRaC testler nasıl gidiyor? Bir ön bilgilendirme yapılabilirse çok iyi olur bence.Benim gibi bu değirmeni bekleyenler başka değirmenlere yönelmemiş olurlar.Bu değirmen haricinde Eureka Mignon Specialita var alınabilecek en yakın sanırım.Benim gibi arada kalanlar vardır mutlaka
beklenen etkiyi veremedi gibi geliyor sankiHenüz hiç filtre kahve öğütmedim. Espresso olarak denemeler yapıyorum. Stabil bir değirmen. Aynı kahve ile aldığınız shotlar değişmiyor. Bunda single dose olmasının etkisi büyük.
2 farklı espresso var elimde geçişlerde problem yaşamıyorum. Değirmene bir süre alıştıktan sonra kahveyi nasıl ayarlayacağınızı öğreniyorsunuz. Örnek veriyorum yeni bir çekirdek aldınız 2. öğütümde veya 3.öğütümde doğru kalınlığı bulabilirsiniz.
Workflow Niche e göre daha zor. Bazen parçalanan çekirdek parçalarının öğütüm aralığına düşmesi uzun sürebiliyor.
beklenen etkiyi veremedi gibi geliyor sanki![]()
beklenen etkiyi veremedi gibi geliyor sanki![]()
"The DF64 is a very good grinder for the money spent. The NZ is just a fabulous grinder."