• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Forum’da Karşılaşılan Sorunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Joe Doe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumun Alım-Satım kısmında genel olarak bir sorun var, bu sorun da üyelerden kaynaklanıyor, satılmış ürüne cevap olarak satıldı yazanlar, fiyat yerine satıldı yazanlar, fiyatı silip veya konu başlığını silip üç nokta koyanlar gibi mesela ama ön ek hâla "Satılık" olduğu için hâla açık ilan gibi gözüküyor ve bu nedenle satılmış ilanlarla zaman kayboluyor ve üyeler (benim gibi) sadece ilanlara girince satıldı yazısını görüyor, forum üyelerinden ricam eğer ilanınızdaki ürün satıldıysa ve alınık ilanınız sonuçlanıp ürün aldıysanız, konu başlığı düzenleme kısmından "Satılık veya Alınık" yazısını "Satıldı" diye düzeltmeniz. Teşekkürler şimdiden.

Alım-Satım ilanlarında sonradan eklenen fiyat bölümünü görmek zor.

Özellikle yeni üyeler fiyatı göremediği için tekrar soruyor.

Diğer bir konu da destek mesajları.
Güvenilir satıcı olmak olağanüstü bir durum gibi belirtiliyor. "İlana yeni cevap gelmiş " diye bakıyorum meğer satıcı güvenilir hale gelmiş :)

Eğer satıcılar güvenilmez, kötü niyetli kişiler ise bunun belirtilmesi daha iyi olmaz mı?

Son düzenleme:
Alım-satım bölümündeki bir önemli sıkıntı da satıldıktan sonra fiyatın silinmesi. Arkadaşlar neden siliyorsunuz fiyatları? Fiyatları bırakın ki daha sonra benzer ürünü satacaklara ve alacaklara bir fikir olsun. Ürün alıcam, arıyorum 100 tane satılmış ama 1 tane fiyat yok. Neyse muhasebeci ile anlaştım alış fiyatı-amortisman+kur/piyasa farkını hesaplayarak ürün satıp-alıcam artık.

Forum ekranında ilk başlığa çok zor tıklayabiliyorum. Başka bir yere tıklamada herhangi bir problem yok veyahut farklı bir sayfada forumun ilk başlığına gelen kısım için de herhangi bir problem yok. Benden başka yaşayan var mıdır?
Aynı sorun bende de mevcut, bilgisayardan zannediyordum ama demek ki değilmiş.

Bu problem geçen gün evdeki bilgisayarda başladı ama genel olarak problemli bir cihaz ondan zannetmiştim fakat misal şu an ofis bilgisayarındayım, onda da chrome yüklü ama gayet normal çalışıyor. Bilemedim...

Forum ekranında ilk başlığa çok zor tıklayabiliyorum. Başka bir yere tıklamada herhangi bir problem yok veyahut farklı bir sayfada forumun ilk başlığına gelen kısım için de herhangi bir problem yok. Benden başka yaşayan var mıdır?
Bu sorun bende de var. İlk başta mouse bozuldu zannettim hatta :LOL: Ama sonra site kaynaklı bir sorun olduğunu farkettim

1663938956254.png

Şu alan yüzünden oluyor, bu alandan daha uzun olan başlıklarda sağ tarafa doğru tıklanabilir hale geliyor.
Yoksa sadece konu başlığının en altındaki 1-2 piksel tıklanabiliyor.

Yeni bir mesaj yazarak "SATILDI" olarak belirtebilirsiniz.

Mesaj güncelleme, silme işlemi yakın zamanda iptal edildiği için böyle bir sorun çıkmış. Normalde ilk mesaj düzenleyebilir, "SATILDI" olarak işaretleyebilirdiniz. Ürünlerin satıldığını görebilmek için ilgili kişi son mesaja bakmalı. Fiyat yazısı küçük olduğu için kolay görünmüyor.

Not: Mesaj düzenleme tekrar aktif hale gelmiş.

Son düzenleme:
Geri