• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Forum’da Karşılaşılan Sorunlar

Joe Doe

Yeni Üye
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Değirmen
Comandante with Big Joe
Ekipmanlar
Felicita Parallel Plus Scale & Origami Dripper & MeloDrip & Fellow Stagg
Bu başlık altında eksik, gedik, hatalı durumları yazabiliriz sanırım.

İlki benden gelsin.

Konulara cevap yazınca açılan metin editörü hatalarla dolu. Satır başı yapınca örneğin büyük harfle başlamaması, yine boşluk tuşunun hatalı çalışması (bazen üst satıra kadar siliyor) bunlardan birkaçı.

Diğer husus, gönderi ve konularımıza ulaşmak son derece güç. Bunun daha ulaşılabilir bir yere konması gerekmekte.

Mobil tarayıcı desteği son derece kötü, elden geçirilebilir.

Belki sorun değil ama site mavi tonlamalı. Yeni tasarım değil ama en azından bu renk tonlamalarını kahve tonları ile değiştirilirse daha hoş olabilir. Yani mavi çok alakasız kalıyor bir kahve forumunda.

Bu başlık altında eksik, gedik, hatalı durumları yazabiliriz sanırım.

İlki benden gelsin.

Konulara cevap yazınca açılan metin editörü hatalarla dolu. Satır başı yapınca örneğin büyük harfle başlamaması, yine boşluk tuşunun hatalı çalışması (bazen üst satıra kadar siliyor) bunlardan birkaçı.

Diğer husus, gönderi ve konularımıza ulaşmak son derece güç. Bunun daha ulaşılabilir bir yere konması gerekmekte.

Mobil tarayıcı desteği son derece kötü, elden geçirilebilir.

Kullandığınız browser ismini ve versiyonunu öğrenebilir miyim? Ben safaride problem yaşamıyorum. Editör ile ilgili olarak yazılım kullanmış olduğumuz script ile otomatik geliyor. Bahsettiğiniz problem genel ve büyük olsaydı muhakak güncelleme gelirdi. Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Kullanmış olduğumuz temanın mobil desteği mevcut. Blog kısmında problemler olabilir ama forum kısmında ben sürekli kullanıyorum bir problem yaşamadım. Mobil kısmında ne gibi problemler yaşıyorsunuz.

@dmnebbkr
Değiştirmeyi düşünmüştüm ama mevcut renklerin iç açıcı olduğu söylendiği ve beğenildiği için mevcut renkler ile devam etmeye karar verdik. İsterseniz sol alt köşeden dark temayı kullanabilirsiniz.

Kullandığınız browser ismini ve versiyonunu öğrenebilir miyim? Ben safaride problem yaşamıyorum. Editör ile ilgili olarak yazılım kullanmış olduğumuz script ile otomatik geliyor. Bahsettiğiniz problem genel ve büyük olsaydı muhakak güncelleme gelirdi. Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

Kullanmış olduğumuz temanın mobil desteği mevcut. Blog kısmında problemler olabilir ama forum kısmında ben sürekli kullanıyorum bir problem yaşamadım. Mobil kısmında ne gibi problemler yaşıyorsunuz.

@dmnebbkr

Aktardığım sorunlar *mobilden girip yaşadığım sorunlar.

*iOS 13.3.1

benim de iletmek istedigim husus:

son ileti gonderilen en fazla 10 konu listeleniyor. bunun sayisini degistirebilecegimiz bir secenek eklenebilir.

Aktardığım sorunlar *mobilden girip yaşadığım sorunlar.

*iOS 13.3.1
merhaba

iOS 13.3.1 ve 11 Pro üzerinden bağlanıyorum ben sürekli ve hiç bir sorun yaşamadım. Oldukça stabil görünüyor.
ne gibi bir sıkıntı var ekran görüntüsü atabilirmisiniz? merak ettim.

merhaba

iOS 13.3.1 ve 11 Pro üzerinden bağlanıyorum ben sürekli ve hiç bir sorun yaşamadım. Oldukça stabil görünüyor.
ne gibi bir sıkıntı var ekran görüntüsü atabilirmisiniz? merak ettim.

Video kaydı almak lazım, ekran görüntüsü ile anlaşılamayabilir.

Tam olarak sorun değil de öneri diyelim. Sitenin favicon'u sanırım üstten çekilmiş fincan, sanırım diyorum çünkü çok belli olmuyor. Bunun yerine logodaki çekirdek kullanılsa ya da daha belirgin bir şey, daha güzel olur sanki. Armudun çöpü belki ama gözüm takıldı bir kere. 😄

Takip ettiğimiz kişilerin paylaşımlarını bildirim olarak görmek mümkün mü?

Bunun için "Haber Akışınız" seçeneğini kullanıyorum @Avare, yeterli geliyor bana.😘

Konu başlığına girildiğinde sayfanın sonundaki istediğimiz sayfaya gitmeyi sağlayacak buton sayfanın üstüne de eklenebilirse kullanışlı olur.

Bildirimde "mesajınızdan alıntı yaptı" yerine "mesajınzıdan" ifadesi geçiyor.

Bir de "Tercih seçenekleri" diye bir bölüm var. "Tercihler" yahut "Seçenekler" Türkçeye daha uygun düşer

Geri