Alonso bu yıl çok formda ve hazır. Bana kalırsa, tecrübesi ile takımın bazı acemiliklerini kapatıp son yarışa kadar şampiyonluğu kovalardı. Daha önce Ferraride yarışırken ve yine Ferrarinin saçma stratejilerine rağmen Red Bull'un dominant yıllarında 2 kez şampiyonluğu son yarışa kadar taşımışlığı var abimizin.Bu Ferrari aracını vettel veya alonso kullansaydı neler olurdu diye düşündüm durdum bu sezon. Belki şampiyonluk gelmezdi ama bu kadar da kolay kaybedilmezdi.
değişen bişey yokFerrari yi bu sezon pilotajlıktan daha çok takım yaktı bence.
MErcedes yapamadıMax, maalesef egosuna ve kibrine yenik düşmüştür. Şampiyonada Perez için, her bir puan önemliyken, Monako gp sıralama seanslarında Perezin bilerek yaptığı kazayı öne sürmesi ve telsiz konuşmalarında '' bunun sebebini daha önce sizlere açıkladım bir daha benden böyle bir şey istemeyin '' şeklinde geri dönüşü her şeyi açıklar nitelikteydi. Ne olmuş olursa olsun, takım oyunu bu demek değildir. Kaldı ki Perez gibi bir pilot, Max'in geçen sene, özellikle Abu Dhabi gp yaptığı o muhteşem savunması ile şampiyon olmasında büyük katkı sağlamış, aynı kaliteli duruşu bu sene de sergileyerek Max'e bir şampiyonluk daha kazandırmasına vesile olmuştur.
Özetle Max iyi ve hızlı bir pilot olabilir daha da kaliteleşecektir ama, egosu ve kibri yüzünden asla bir efsane olamayacaktır. Benim gibi Max taraftarı birini bile kendinden soğutmuştur.
Ek bilgi; Mercedesler araç sorununu çözdüğü bariz belli, seneye çok dişli bir Mercedes pistlerde olacaktır.
F1 tv almasam da beinden izleyeceğime kaçak izlerim kimse kusura bakmasın. Serhan abi anlatmazsa yabancı kaynaktan izlenir zatenBeinsports olayı çok büyük bir hata, F1 tarafı bu kararla büyük bir pişmanlık yaşayacak ve hepimiz göreceğiz. Şu an kulislerde Serhan Acar için Bein tarafına press yapılıyor, ama Bein tarafı içeriden birinin yarışlarını anlatacağını sağa, sola sızdırmış. Muhtemelen bir çok kişi hem Bein'e gitmesi hem Serhan Acarın olmaması nedeniyle F1 TV'den alır, hali hazırda üyeliği olanda devam eder. Geçen sene kullandım çok memnundum. Pro versiyonu, istediğiniz pilot on board kamerası, telemetrileri verileri, telsiz konuşmalarını anlık sunuyor.
ECM X AMG formula 1 Mercedes hayranları buraya
LaMarzacco X Ferrari yapılsa pffff
Tabi benim gönlüm Eureka Costanza R X Ferrari den yana
Ham dominasyonunu yıkmak için yeni kurallar getirip Vers dominasyonu kurduran akil insanlar..Bir pilot sezonu domine edince seyir zevki çöp oluyor. Bu sene sadece WRC izleyeceğim gibi![]()
Kurallar Vers dominant olsun diye gelmedi onlar iyi araç yaptı onlar domine ediyor. Aynısını Ferrari yapsaydı onlar domine ederdi. Ayrıca kurallar belli aralıklarla yenilenmiyor mu zaten dominasyon olsa da olmasa daHam dominasyonunu yıkmak için yeni kurallar getirip Vers dominasyonu kurduran akil insanlar..
Vers dominant olsun lafın gelişi biraz, tabii ki yeni kurallara çabuk uyum sağlayan-boşluk bulan ve kendini devamlı geliştiren dominant oluyor. Sadece zevksizliğin kısa tarifi o dominasyonun birinden birine geçerek arada hiç rekabetin yaşanmaması.Kurallar Vers dominant olsun diye gelmedi onlar iyi araç yaptı onlar domine ediyor. Aynısını Ferrari yapsaydı onlar domine ederdi. Ayrıca kurallar belli aralıklarla yenilenmiyor mu zaten dominasyon olsa da olmasa da