• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Formula 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagdasium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu Ferrari aracını vettel veya alonso kullansaydı neler olurdu diye düşündüm durdum bu sezon. Belki şampiyonluk gelmezdi ama bu kadar da kolay kaybedilmezdi.
Alonso bu yıl çok formda ve hazır. Bana kalırsa, tecrübesi ile takımın bazı acemiliklerini kapatıp son yarışa kadar şampiyonluğu kovalardı. Daha önce Ferraride yarışırken ve yine Ferrarinin saçma stratejilerine rağmen Red Bull'un dominant yıllarında 2 kez şampiyonluğu son yarışa kadar taşımışlığı var abimizin.

Bu nedir ya 1 yıl olmuş. Alonsonun muhteşem savunması ve sürüşüne ithafen yeşillendirelim buraları bakalım :D F1 20 kişinin yarıştığı ve sonunda verstappen'in kazandığı bir spor mudur?

Max, maalesef egosuna ve kibrine yenik düşmüştür. Şampiyonada Perez için, her bir puan önemliyken, Monako gp sıralama seanslarında Perezin bilerek yaptığı kazayı öne sürmesi ve telsiz konuşmalarında '' bunun sebebini daha önce sizlere açıkladım bir daha benden böyle bir şey istemeyin '' şeklinde geri dönüşü her şeyi açıklar nitelikteydi. Ne olmuş olursa olsun, takım oyunu bu demek değildir. Kaldı ki Perez gibi bir pilot, Max'in geçen sene, özellikle Abu Dhabi gp yaptığı o muhteşem savunması ile şampiyon olmasında büyük katkı sağlamış, aynı kaliteli duruşu bu sene de sergileyerek Max'e bir şampiyonluk daha kazandırmasına vesile olmuştur.

Özetle Max iyi ve hızlı bir pilot olabilir daha da kaliteleşecektir ama, egosu ve kibri yüzünden asla bir efsane olamayacaktır. Benim gibi Max taraftarı birini bile kendinden soğutmuştur.

Ek bilgi; Mercedesler araç sorununu çözdüğü bariz belli, seneye çok dişli bir Mercedes pistlerde olacaktır.
MErcedes yapamadı :) SOn gelişmeler ışığında max sevmeyen bir adam olarak perezden daha çok gıcık olmaya başladım, max şampiyon oldukça adam oluyor gibi :) yine hırslı ama keyif de alıyor artık bakalım...

Yayın hakları Ssporttan gitti bakalım nolcak. Vettel-Brawn gp dönemini bu yüzden izleyememiştim. bir sene dsmart, bir sene tivibu derken lanet etmiştim...

digitürk alacak diyorlar

D-smarttan sonra Tv+ a geçmiştim, artık hangisi alırsa ona geçeceğim keşke F1 TV üyeliği senelik 950 tl olmasa da direkt uygulamadan telemetrilerle beraber izlesek

Beinsports olayı çok büyük bir hata, F1 tarafı bu kararla büyük bir pişmanlık yaşayacak ve hepimiz göreceğiz. Şu an kulislerde Serhan Acar için Bein tarafına press yapılıyor, ama Bein tarafı içeriden birinin yarışlarını anlatacağını sağa, sola sızdırmış. Muhtemelen bir çok kişi hem Bein'e gitmesi hem Serhan Acarın olmaması nedeniyle F1 TV'den alır, hali hazırda üyeliği olanda devam eder. Geçen sene kullandım çok memnundum. Pro versiyonu, istediğiniz pilot on board kamerası, telemetrileri verileri, telsiz konuşmalarını anlık sunuyor.

Beinsports olayı çok büyük bir hata, F1 tarafı bu kararla büyük bir pişmanlık yaşayacak ve hepimiz göreceğiz. Şu an kulislerde Serhan Acar için Bein tarafına press yapılıyor, ama Bein tarafı içeriden birinin yarışlarını anlatacağını sağa, sola sızdırmış. Muhtemelen bir çok kişi hem Bein'e gitmesi hem Serhan Acarın olmaması nedeniyle F1 TV'den alır, hali hazırda üyeliği olanda devam eder. Geçen sene kullandım çok memnundum. Pro versiyonu, istediğiniz pilot on board kamerası, telemetrileri verileri, telsiz konuşmalarını anlık sunuyor.
F1 tv almasam da beinden izleyeceğime kaçak izlerim kimse kusura bakmasın. Serhan abi anlatmazsa yabancı kaynaktan izlenir zaten

bein,digiturk gibi platformlar hata olacak gibi f1 tr açısından. Serhan Acar yoksa bu bir artı olur tabi, yersiz bağırmaların mantıksız,taraflı tepkilerin olmadığı bir f1 temiz olur.
Ah Okay Karacan ah...

ECM X AMG formula 1 Mercedes hayranları buraya 😅

LaMarzacco X Ferrari yapılsa pffff

Tabi benim gönlüm Eureka Costanza R X Ferrari den yana 🫠

Evet mağlum sezon başladı F1 TV'den devam. Sezon öncesi testlerde A takımı güç sakladı, B takımı şunu yaptı diyerek bitirdik. Görünen tabloda, ilk yarış itibariyle kimsenin güç saklamadığı Red Bull'un testlerde ufak br jest yaptığı ortaya çıktı. Görünende Red Bull'un en ufak bir zaman kaybı yok. Olmadığı gibi Max tur başına 0.7 - 1 saniye aralığında zaman turları atıyor.

Dürüst olmak gerekirse, pilot ve takımlar şampiyonasında ( Perez'in yapacağı işe bağlı ) 1. pilot ve takım gayet belli gibi. Sezon sonuna doğru her türlü değişikliğe hazırlıklı olmak lazım. Malum Red Bull cadı kazanı gibi, Wolf, Hamilton sonrası Max'i takıma katmak için tüm tuşlara basıyor. Bu istek öyle gözünü karartmış durumda ki Russell'ı bile harcayabilir.

Ferrari yine iddialı olarak lanse ettiği araç maalesef ortalama 0.1 - 0.3 saniye ile arası Red Bull'un gerisinde. Mercedes geçen sene ki aracı alıp şekil değiştirip piste sürmüşler maalesef. Allison dokunuşuda pek bir artı getirmemiş görünüyor. Mclarenler sezona, geçen seneden daha istikrarlı başladı orası kesin. Astonlar ( Stroll palyaçosunu baz almıyorum ) Alonso ile bir başarı elde ederse öpüp başına koysunlar.
F1 aracı yapacağım derken, Deutz kamyon yapan Alpine takımında Gasly'e üzülüyorum yalan yok. Cin olmadan adam çarpmaya çalışan Ocon münesabetsizi umrumda bile değil.

Bugün ki yarış, ekstrem bir dayanıklılık sorunu olmaz ise Red Bull'un kontrolünde biteceği kesin. Gridin geri kalanı çekişmeli işlere imza atarda en azından seyir zevki yüksek bir yarış ortaya çıkar.

Motogp, wsbk, wec, wrc, en önemlisi iracingdeki yarışlar daha heyacanlı. Tavsiye ederim 😁

Bir pilot sezonu domine edince seyir zevki çöp oluyor. Bu sene sadece WRC izleyeceğim gibi 😕

Ham dominasyonunu yıkmak için yeni kurallar getirip Vers dominasyonu kurduran akil insanlar..
Kurallar Vers dominant olsun diye gelmedi onlar iyi araç yaptı onlar domine ediyor. Aynısını Ferrari yapsaydı onlar domine ederdi. Ayrıca kurallar belli aralıklarla yenilenmiyor mu zaten dominasyon olsa da olmasa da

Kurallar Vers dominant olsun diye gelmedi onlar iyi araç yaptı onlar domine ediyor. Aynısını Ferrari yapsaydı onlar domine ederdi. Ayrıca kurallar belli aralıklarla yenilenmiyor mu zaten dominasyon olsa da olmasa da
Vers dominant olsun lafın gelişi biraz, tabii ki yeni kurallara çabuk uyum sağlayan-boşluk bulan ve kendini devamlı geliştiren dominant oluyor. Sadece zevksizliğin kısa tarifi o dominasyonun birinden birine geçerek arada hiç rekabetin yaşanmaması.

Geri