• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flair Espresso Türkiye

İkinci espressoyu almak isterseniz temizliği nasıl oluyor uzun sürüyor mu rahat temizleniyor mu? Ben bir kaç video izledim ama temizlik hakkında bir şey dememişler?

Ben çok gezen biri değilim açıkçası, günübirlik gittiğim yere götürmeye üşenirim. Ama çok güzel kaliteli bir çantayla geliyor, rahat ve güvenli bir şekilde taşınabilir tercih edilirse. Kurmak toplamak hiç mesele değil, opsiyonel bir vida çıkıyor içinden, isterseniz onu hiç takmadan her kullanımda kurup kaldırabilirsiniz çantasına. Ben vidaladım sabit tutuyorum.
Şu ana kadar memnun kalmadığım bir durum olmadı. O-ringlerden şüpheliyim bu kadar sıcaklık ve basınca ne kadar dayanacak diye ama o konuda da distribütör yedek parçaların her zaman mevcut olacağına dair güvence verdi.

Merhaba arkadaşlar, Flair Türkiye ile kendilerinden bir kere alışveriş yapmış olmak dışında bir ilgisi olmayan bir kahve sever olarak, yukarıda belirttiğim eski fikrim hakkında somut tecrübeme dayalı bir güncelleme yapma gereği duydum. Bundan sonra herhangi bir zamanda yeni bir ürün getireceklerini sanmıyorum ama eğer ellerindeki mevcut ürünlerden alacak olursanız kendilerinden sözlü destek dışında herhangi bir destek alamayacaksınız. Bu durumda her türlü destek talebiniz için Flair Amerika ile görüşmek durumunda kalacaksınız. Daha önce kendi izlenimlerime dayalı yorum yaptığım için gerçek durumu öğrenme hakkınız olduğunu düşünüyorum.
Bu konu dışında Flair Pro 2’den hala çok memnunum.

58 modeli gelecek mi diye baktım da siteye ulaşılamıyor.

58 modeli gelecek mi diye baktım da siteye ulaşılamıyor.
Hocam Türkiye distribütörü arkadaş yurtdışına kaçtığı için Flair'ın Türkiye ayağı şuan için yok diyebiliriz :) Pro 2 için Amerika üzerinden sipariş vererek çok uygun fiyatlara sahip olduk fakat 58 modeli kısmen elektrikli bir model olduğu için Amerika'dan sipariş vermek nasıl olur bilemiyorum.

Hocam Türkiye distribütörü arkadaş yurtdışına kaçtığı için Flair'ın Türkiye ayağı şuan için yok diyebiliriz :) Pro 2 için Amerika üzerinden sipariş vererek çok uygun fiyatlara sahip olduk fakat 58 modeli kısmen elektrikli bir model olduğu için Amerika'dan sipariş vermek nasıl olur bilemiyorum.
Olayları yeni gördüm anlaşıldı şimdi :)

Hocam biz bu işin ithalatını, ihracatını yeri geliyor imalatını yapıyoruz. 😂 Hem ithalatçısı, hem distribütörü, hem de müşterisi oluruz yine getiririz o flair 58’i. Klübümüzün gücü bunlara fazlasıyla yetiyor artık. 💪🏼

ilk okudugumda da gülmüstüm yine güldüm😂

Eleman İTÜ'lüymüş birkaç ortak arkadaşımız var... Forumdan yorum yapan var mı diye bakarken @kahveanalisti'nin yorumunu gördüm ama kimse anlamamış sanırım :D

Eleman İTÜ'lüymüş birkaç ortak arkadaşımız var... Forumdan yorum yapan var mı diye bakarken @kahveanalisti'nin yorumunu gördüm ama kimse anlamamış sanırım :D
Ziraat bankasına kredi borcu takıp kaçtığını hatta kendisine icra takibi yapılmadan son uyarı için whatsapp’tan ulaşan memura niye kendi şahsi telefonundan mesaj atıyorsun diye pişkin pişkin cevap verdiğini zevkle anlatmış, twitlerini okurken harp okulundan fetö sebebiyle atılmasa memleketi bunlar mı koruyacaktı diye acı acı gülümsedim.

Flair 58 olsa da hemen alsak :)

Yasin Bey açar mısınız lütfen kapıyı. İsveç'e götürdüğünüz flairlar ile bir espresso verebilir misiniz efendim

Ekli dosyalar

• sddefault.jpg
    sddefault.jpg
    23.9 KB · Görüntüleme: 10

İnsan olabilme vasfını tamamlayacak karakterini bir kenara bırakmış, yasal olmayan her ne varsa amaca giden yolda çekinmeden kullanmış, yavşak, hırsız bir velet var videoda. Vakit ayırıp izledim, izlemeyenler için özet geçeyim istedim. Gittiği her yerde bir parazit olarak yaşamayı yeğlemiş sonuç olarak.

bende unutmuşum neler yazmışım öyle baya geçmiş üzerinden zaman . Bankadan parayı çekip kaçmanın sisteme karşı bir hareketmiş gibi bir lanse etmek gerçekten ne diyim garip bir durum. Allah Akıl versin. Bu ülkede ne durumda bir çok insan borcunu ödemek için ekstra işlere girip çalışırken birinin böyle bir terbiyesizlik yapıp videoya çekmesi gerçekten kelimlerin yetmeyeceği kadar .... durum.

Geri