• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flair espresso maker

Espresso yapımında ihtiyaç duyulan bir ekipman bir kac modeli var bu ürünü kullananlar var mi? Yurtdışı merkezden indirim yapilssa direk kendilerinden alim yapilsa kac kisi almaya niyetlidir?

Son düzenleme:
Bir süredir kullanıyorum ben , Pro2 modeli var oldukça keyifli espresso konusunda da başarılı bir alet

Olumsuz tarafı sıcaklık, kendi kazanı olmadığı için su sıcaklık kaybediyor hazneye aktarırken ve orada beklerken, bu da açık kavrum çekirdeklerde zorlanmaniz demek. Iyi tarafı basınç kontrolü imkanı sunması, basit olması, bozulacak pek bir parçasının olmaması.

Olumsuz tarafı sıcaklık, kendi kazanı olmadığı için su sıcaklık kaybediyor hazneye aktarırken ve orada beklerken, bu da açık kavrum çekirdeklerde zorlanmaniz demek. Iyi tarafı basınç kontrolü imkanı sunması, basit olması, bozulacak pek bir parçasının olmaması.
Tam olarak böyle, hazneyi de manuel bir şekilde ısıtmak gerekiyor alet zaten tamamen manuel olduğu için kullana kullana uygun yöntemleri buluyorsunuz aslında, ben sepet ve su haznesini olabildiğince ısıttıktan sonra demleme için su haznesine suyu kaynama noktasına geldikten aktarıyorum ki zaten her ne kadar ısıtmış olsakta demleme esnasında ısı kaybı yaşanıyor, bu şekilde yaparak 1-2 derece kayıpla istediğim ısıda espressoyu alabiliyorum.
Bu şekilde daha iyi sonuç aldığımı da söyleyebilirim

Sanırım bu ürün için hali hazırda bir başlık varmış. Görünen o ki Flair Türkiye ürüne artık destek vermiyor.

Sanırım bu ürün için hali hazırda bir başlık varmış. Görünen o ki Flair Türkiye ürüne artık destek vermiyor.

Flair Türkiye girişimcisi arkadaşı bu aralar gündemde olan "uçak mühendisliği okurken İsveç'e iltica eden genç" gibi bir başlığa sahip olan videoda izleyebilirsiniz :D

Flair kullanıcısıyım, çok da memnunum ama Türkiye distiribütörü aktifken bile destek yoktu, şu an haliyle hiç yok fakat Amerika merkez destek konusunda çok iyi. Çok bariz kullanıcı hatası olmadıkça ücretsiz yedek parça yolluyorlar. Ücretli almak istediğinizde de Amazon'dan alışveriş yapar gibi her şey dahil kargo sistemleri var. Gümrük vs uğraştırmadan Aramex ile ortalama 2-3 haftada siparişiniz geliyor.

Flair Türkiye ürünü bir kez getirebildi devamı gelmedi , ben de @grind&rot bahsettiği gibi official siteden aldım Amerikadan geldi ürün Aramex ile gümrük vs hiçbirşeyle uğraşmadım gerçekten kendileri oldukça ilgililer

Flair Türkiye girişimcisi arkadaşı bu aralar gündemde olan "uçak mühendisliği okurken İsveç'e iltica eden genç" gibi bir başlığa sahip olan videoda izleyebilirsiniz :D

Flair kullanıcısıyım, çok da memnunum ama Türkiye distiribütörü aktifken bile destek yoktu, şu an haliyle hiç yok fakat Amerika merkez destek konusunda çok iyi. Çok bariz kullanıcı hatası olmadıkça ücretsiz yedek parça yolluyorlar. Ücretli almak istediğinizde de Amazon'dan alışveriş yapar gibi her şey dahil kargo sistemleri var. Gümrük vs uğraştırmadan Aramex ile ortalama 2-3 haftada siparişiniz geliyor.

Firmanın bu absürt durumla ilgili bilgisi var mı acaba? İletişime geçtiğinizde temsilcilikle ilgili durumu paylaşmış mıydınız hiç?

Firmanın bu absürt durumla ilgili bilgisi var mı acaba? İletişime geçtiğinizde temsilcilikle ilgili durumu paylaşmış mıydınız hiç?
O dönem distribütör salgın dolayısıyla bir anda gelen ek vergilerden dolayı fiyatların aşırı yükselmesini sebep gösteriyordu ve bir şekilde devam edeceğini söylüyordu. Firmaya da bu şekilde bilgi vermiş. Ben uzun uzun konuşmuştum o zaman firma ile ama onların da yapacağı bir şey yoktu distribütör hakkında, benim sorunumu direkt benimle çözdüler. Tabii bundan sonra distribütörlük verirken biraz daha seçici olmalarını dilerim.

Getirdiği 3-5 Flair ile zengin olmayı hedeflediğini sanmıyorum o yüzden kötü niyetli bir girişim olarak görmüyorum ama arkadaşın çok gözü kara olduğu ve pek önüne arkasına bakmadan canının istediğini yaptığı kesin. Distribütörlük konusunda cahil cesareti de olabilir. İlk ve son partiyi getirdiğinde bir distribütörün yükümlülükleri konusunda da bilgi sahibi değildi kendisi.

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de her ürün için en az 2 yıl garanti zorunluluğu var. Flair kendisi gövde ve demleme haznesi için 5 yıl, diğer parçalar için 1 yıl garanti veriyor. Kendi deneyimimden ve çok aktif olan Facebook grubunda gördüğüm kadarıyla garanti konusunda gerçekten iyiler. Kaç kişide gördüm basınç göstergesi bozulunca hiç sorgulamadan yenisini gönderdiler mesela.

Ben önümüzdeki aylarda Pro 2 modelini alma düşüncesindeyim. Amerika sitesinden alırken 65 dolara normal kargo seçeneği, 75 dolara UPS Customs Paid Shipping seçeneği çıkıyor. Firmaya sorduğumda ekstra bi gümrük ücreti ödemeyeceğimi söylüyor fakat yüzde yüz emin olabilir miyiz sizce bundan? Amerikadan birebir alsam veya arkadaşıma getirtsem bile 25 dolar civarında bi eyalet vergisi olacak zaten. Toplamda 300-400 TL gibi bi fark oluşacak sadece. Bu UPS Customs Paid Shipping konusunda tecrübesi olan var mı? Sizin fikriniz nedir?

Ben önümüzdeki aylarda Pro 2 modelini alma düşüncesindeyim. Amerika sitesinden alırken 65 dolara normal kargo seçeneği, 75 dolara UPS Customs Paid Shipping seçeneği çıkıyor. Firmaya sorduğumda ekstra bi gümrük ücreti ödemeyeceğimi söylüyor fakat yüzde yüz emin olabilir miyiz sizce bundan? Amerikadan birebir alsam veya arkadaşıma getirtsem bile 25 dolar civarında bi eyalet vergisi olacak zaten. Toplamda 300-400 TL gibi bi fark oluşacak sadece. Bu UPS Customs Paid Shipping konusunda tecrübesi olan var mı? Sizin fikriniz nedir?
Ben de o konuda çok şüpheliydim defalarca sordum adamlara hatta. Bana 2 kere customs paid olarak gönderdiler sorun olmadı. Ama benimkiler küçük paketti, Pro 2 büyük paketle gelecek bir fark olur mu bilmiyorum. UPS değil Aramex ile gönderyorlar bu arada.

Yani 65 dolar olan normal kargo seçeneğide zaten biraz fazla anlamsız pahalı duruyor. O yüzden 75 dolara gümrük dahil olması normal gibi. Olası en kötü senaryoda gümrükte vergi eklenme durumu olursa 400-500 civarında bişey eklenir diye düşünüyorum. Cafelat robot un 4600 civarında satıldığını düşünürsek Flair Pro 2 yine bu yolla bile ucuz kalıyor.

Yıllardır Amazon DDP şeklinde gönderiyor. Gümrük ücretlerini firmadan talep ediyorlar siz hiç bir şey ödemiyorsunuz.

Çok fazla almayı düşünen varsa firma ile iletişime geçilip indirim talep edilebilir.

Shipping için ''UPS Customs Paid'' mi seçtiniz ?

Ekli dosyayı görüntüle 8506
Evet Custums Paid Shipping seçmeniz gerekiyor, benimki sorunsuz geldi sdece gecikme yaşanabiliyor o da aktarmalı bir şekilde geliyor ürün amerikan önce israile gitti oradan ingiltere ve sonra türkiyeye giriş yaptı ama bu durum bana denk gelmiş olabilir, firma her zaman ilgili mesajınıza dönüş yapıyorar hemen süpheniz olmasın hiçbirşey yapmadan direk adresime geldi

Ama gümrüklü gönderime zam gelmiş ben aldığımda her ki gönderim tutarı da aynı 65 dolardı

Yıllardır Amazon DDP şeklinde gönderiyor. Gümrük ücretlerini firmadan talep ediyorlar siz hiç bir şey ödemiyorsunuz.

Çok fazla almayı düşünen varsa firma ile iletişime geçilip indirim talep edilebilir.

Kesinlikle mevcutta bir indirim yoksa mail atın indirim talep edin bana %10 luk bir indirim kodu vermişlerdi 3gün gerçerli bir kod öylelikle çok daha uyguna geldi

Geri