• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre Kahve Makinesi Önerisi

1ekim indirimin de trendyol ‘da 2500 kadar düşmüştü . Kasım indirimini beklerseniz güzel indirim yakalarsınız..

Moccamaster bambaska, alabiliyorsaniz hic dusunmeyin, cok memnun kalirsiniz.

Cam karaf veya termos bir secim. Ben cam tercih ettim cunku Moccamaster’in celik termoslusu kahveyi belirgin sogutuyor. Onceden biraz bosa calistirip isitirsaniz termosun icini bir nebze daha iyi oluryor.
Cam karaf tercih edecekseniz de kaliteli bir termos kullanmanizi tavsiye ederim, benim kullandigim:
Thermos olani da var:
Her ikisinin de daha buyuk kapasiteleri var. Thermos olan cevirmeli kapak, oburu bir lokma daha kullanisli.

Ucuz ve pratik, 1 veya maximum 2 bardaklik (kupa / mug bardak) filtre kahve makinasi ariyorsaniz da, bu fiyata bu saka gibi, tekne, atolye, vs. icin ideal, tumbler’i dahi var, aslan gibi de kahve yapiyor (karimdan onayli hem de)

Son düzenleme:
Geri