• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Stagg Kettle İndirim ve Kampanya Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kdundar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Red Clix ile almanın hesaplarını yaparken.😐

10 gün içinde stok bitmez dimi ya, bi dahaki ayın ekstresine denk getirsem güzel olurdu 😂

Kaldı 2 ( siyah için konuşuyorum) , ben de sipariş verdim :)

Yanlız sipariş verirken açıklama alanına "kahve kulubü" yazmayı unutmuşum, sevgili @raistlin dikkate alabilir misiniz?

Dert etmeyin, 6'dan 5'e de ben düşürdüm. Haziran ortasına kadar vakit var, eşimi yavaş yavaş konuya ısındırırım :)

Şöyle bir taktik tavsiye ederim. @kahveanalisti ’nin incelemesini izleyin beraber. Orada sağolsun bir yıl öncesinin fiyatıyla 1100-1300 lira aralığında bir ürün, değer mi değer diyor :)

Isındırmaya buradan başlayabilirsiniz :)

Şöyle bir taktik tavsiye ederim. @kahveanalisti ’nin incelemesini izleyin beraber. Orada sağolsun bir yıl öncesinin fiyatıyla 1100-1300 lira aralığında bir ürün, değer mi değer diyor :)

Isındırmaya buradan başlayabilirsiniz :)
Beraber izledikten sonra 1100-1300 aralığı için de bak bu ürün için 2023 yılından bakan birisi için de eskiden 2270 Liraya satılıyormuş da denebilir umarım öyle bir şey olmaz ama bu kadar kırılgan bir ekonomi de maalesef gerçek durum bu gibi...

Stok azmış ya haberi görüp alana kadar bitti bir siyah bir beyaz düşünüyordum siyah çıkmaz mı daha kampanyalı 🙁

Ben de birkaç aydır siyah modeli bekliyordum. Instagramda gördüğüm gibi çektim bir tane. Lot X’in de tadı damağımda kalmıştı ekstra bir paket daha tüketecek olmak sevindirdi. Teşekkürler @raistlin :)

sabah gordum instagramdan. hemen bilgisayarin basina gectim ama sabaha kadar bitmis siyah :(((( ilgililerden yardim bekliyoruz !!

Ürünün dün stoklarda bitmiş olduğunu görünce üzülmüştüm. Bugün sabah tekrar 5 adet stoklara girdiğini görünce sevindim ve son 1 adeti temin ettim. Destek ve güzel kampanya için @raistlin Togay beye teşekkürlerimi sunarım.

i-na-na-mi-yo-rum ! bir insan ancak bu kadar bahtsiz olur heralde. yada biri beni gozetliyor ve disarda oldugum saatler azar azar piyasaya suruyorlar :( gene sektim 😭😭😭

Geri