• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Stagg Kettle İndirim ve Kampanya Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kdundar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Grubu kurun Togay Beyi ben ikna ederim. Belki bende alırsam size sürpriz yapar :)
O zaman ben bayrağı alıyorum, grubun temelini atalım arkadaşlar :) Numaraları özelden yazarsanız ben grubu kurayım, kaç kişiyiz daha iyi görmüş oluruz :)

Beyaz benim de daha çok dikkatimi çekiyordu ama leke tutmasıdnan çekiniyordum. O halde tercihimi beyazdan yana kullanırım belki :) teşekkür ederim

Yanına başka hangi ekipmanı koyarsanız koyun, beyaz Fellow rol çalıyor. :D Şimdi baktım, Kasım ayının sonunda almışım, hala kutusundan yeni çıkmış gibi parlıyor. Aşırı pasaklı espresso barımın yanında duruyor ve hiçbir ekstra temizlik uygulamıyorum. Haftada bir silip geçiyorum sadece. Hiçbir çekinceniz olmasın yani. :)

Arkadaşlar Selam,

Beyaza dair çekincesi olana: Geldiği ilk günden beri ofisin cam kenarında(ziyaret edenler biliyor) sürekli güneş altında ve özen göstermeden kullanılıyor. Kirlenme, sararma gibi bir durum gözlemiyoruz aylardır. :)

Lütfen acele etmeyin bu arada, şu ara çılgın bir lojistik kriz var. Çin Yeni Yıl'ı, tedarik edilemeyen konteynırlar derken Süveyş Kanalı'na bile gemi oturtmayı başardılar. Heyecanla izliyoruz :)

Elimizden geleni hep yapıyorum.

Fakattt Fellow'dan önce... Biliyorsunuz ki söz verdiğim bir Comandante jesti var. Kemerleri bağlayın. :)

Sevgiler.

Arkadaşlar Selam,

Beyaza dair çekincesi olana: Geldiği ilk günden beri ofisin cam kenarında(ziyaret edenler biliyor) sürekli güneş altında ve özen göstermeden kullanılıyor. Kirlenme, sararma gibi bir durum gözlemiyoruz aylardır. :)

Lütfen acele etmeyin bu arada, şu ara çılgın bir lojistik kriz var. Çin Yeni Yıl'ı, tedarik edilemeyen konteynırlar derken Süveyş Kanalı'na bile gemi oturtmayı başardılar. Heyecanla izliyoruz :)

Fakattt Fellow'dan önce... Biliyorsunuz ki söz verdiğim bir Comandante jesti var. Kemerleri bağlayın. :)

Sevgiler.
Yani tahminimce 1 ay var en az sanki, biz o zaman ağırdan alabiliriz toplanma işini :)

Arkadaşlar Selam,

Sevgiler.
Açıkçası 1-2 ay beklemek daha bile uygun olur :D heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi, teşekkürler açıklama için.

Grubu kurun Togay Beyi ben ikna ederim. Belki bende alırsam size sürpriz yapar :)
Biz de bu umutla bekledik ümit ettik ama olmadı. Nice alımlar oldu emektar albohes yerini kaptırmadı. Yani kısaca, o sürpriz bize yar olmadı ya şimdi stagg alırsan aşk olsun yani Suat hocam. 😂

Arkadaşlar Selam,

Sevgiler.
Yoksa Comandante %50 indirime mi girecek :ROFLMAO: Eğer öyleyse bana letgo'da hesap açma görünüyor ufukta :ROFLMAO:

Toplu alım olayına girsek yeterli beyaz stoğu yoktur gibi bir anlam mı çıkıyor? :)
Her türlü yeni gelenleri beklemek mi gerekmekte?

Yeni Fellow lar için heyecanlanmaya ufaktan başlamalı mıyız yoksa hala çok erken mi Togay bey @raistlin ? :)

Bir tane gittigidiyor.com da denk geldim ama fiyati pek makul degil, tr de stok ne zaman olusur acaba alim icin belirli bir sayiya mi gelmek gerekiyor?

Instagram dan sorduğumda ay sonuna gelecek bilgisini verdiler bana, bi kaç hafta daha sabretmemiz gerekiyor yani sonrasında bizim olacak güzel stagg ler :)

Geri