• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Stagg EKG Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kdundar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir şeyi almayı kafama koyduktan sonra hemen ulaşmak istiyorum. Bekleme süreci zor geliyor. Stagg kafama girdiğinden beri Hario kettle’a kötü davranmaya başladım 🤣 ne olacaksa olsun artık.
Bende de aynı sorun var. Bir türlü de çözemiyorum. Şansımıza da hem kur yükseliyor hem de ek vergi geliyor.

Yok değil, ocak üstü. Dijital termometre ile ısı kontrol işini hallediyorum :)
Isı ayarsız kettle zamanlarımı düşününce ;suyu koyup basitçe istediğiniz ısıya ayarlayıp keyfinize bakacaksınız, gerçekten büyük konfor.

Isı ayarsız kettle zamanlarımı düşününce ;suyu koyup basitçe istediğiniz ısıya ayarlayıp keyfinize bakacaksınız, gerçekten büyük konfor.
En önemli unsur da blooming beklemeleri veya döküşler arası beklemeleri ısı kaybı olmadan gerçekleştirmek.

Cihan bey Brewistanın incelemesini yapmıştı döküşünü beğenmemişti. @Cihan
Brewista'nın döküşü çok güzel özellikle ağız kısmının drippera neredeyse giriyor gibi eğimli olması da öyle.Benim yazdığım ,Albohes de güzel elinizde varsa Brewista'ya çok da gerek yok şeklindeydi.Bisiklet turları ve fırtınalar (windsurf) yüzünden pek foruma bakamıyorum özür dilerim. 😘

Okumuştum, Albehos marka ve çok daha hesaplı bir ürünle neredeyse aynı performansa sahipti yanlış hatırlamıyorsam.
Albohes'in döküş kontrolü çok güzel.Su ayarladığınız sıcaklığa gelince plate üzerinden kaldırmazsanız 1-2 derece artıyor buna göre ilk hedef dereceyi düşük belirlemek gerek .Bir de her şey kettle üzerinde olduğu , alt plate de sadece enerji bulunduğu için (elk.devre ,switchler,display vs. demlik kısmında ) biraz ağır tabii.Brewista Artisan'dan çok memnunum her bakımdan .
Albohes'i de diğer evde kullanıyorum.

Sevgili @raistlin ve Stagg kullanan diğer arkadaşlar, benim merak ettiğim bir konu var.

Su ısısını 93 ayarladık diyelim, su ısısı kaç derece düşünce tekrar ısıtma başlatıyor kettle? 92 ye düşünce mi mesela?

Bu kettle ile alakalı kafamı kurcalayan tek şey amazon.com yorumlarının son zamanlarda olumsuz olması ve birçok yorumda durup dururken bozulduğundan bahsetmesi.
he bir de fiyatı tabi :D aslında ilk kısım biraz bahanesi oluyor çünkü alınca ürünün müşteri hizmetinin iyi olacağından eminim fakat yine de insan merak ediyor.

Sevgili @raistlin ve Stagg kullanan diğer arkadaşlar, benim merak ettiğim bir konu var.

Su ısısını 93 ayarladık diyelim, su ısısı kaç derece düşünce tekrar ısıtma başlatıyor kettle? 92 ye düşünce mi mesela?

Selamlar,

PID oldukça dar bir bantta hareket eder, klasik ve geniş bantla çalışan termostatlar yerine çok daha keskin biçimde ısı yönetimi yapabilir bu sayede. Bunun kadar önemli bir hadise de mekanik röle olmaması, dolayısıyla kettle her ıstıma konumuna geçtiğinde ''TAK'' diye bir gürültü olmaması. :) Detay için şu link pek güzel: https://fellowproducts.com/blogs/learn/what-s-the-point-of-a-pid-controller-in-an-electric-kettle

Selamlar,

PID oldukça dar bir bantta hareket eder, klasik ve geniş bantla çalışan termostatlar yerine çok daha keskin biçimde ısı yönetimi yapabilir bu sayede. Bunun kadar önemli bir hadise de mekanik röle olmaması, dolayısıyla kettle her ıstıma konumuna geçtiğinde ''TAK'' diye bir gürültü olmaması. :) Detay için şu link pek güzel: https://fellowproducts.com/blogs/learn/what-s-the-point-of-a-pid-controller-in-an-electric-kettle
Linkten çok güzel bilgilendim, teşekkür ederim.

Bu kettle ile alakalı kafamı kurcalayan tek şey amazon.com yorumlarının son zamanlarda olumsuz olması ve birçok yorumda durup dururken bozulduğundan bahsetmesi.
he bir de fiyatı tabi :D aslında ilk kısım biraz bahanesi oluyor çünkü alınca ürünün müşteri hizmetinin iyi olacağından eminim fakat yine de insan merak ediyor.
5 ay kullanımdan sonra durup dururken bozuldu benimki. Neyse ki Tin Coffee den satın almıştım. Kısa sürede yenisini gönderdiler, 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.

@raistlin
Selam, bu ürünün garanti koşulları ve süresi nedir acaba? Biraz arama yapınca bir yılı bile dolmadan durup dururken bozulduğu ve sıcaklık ayarını algılamayıp suyu kaynama noktasına getirdiği ile ilgili çok fazla yorum var. Bir önceki mesajda darkcloud'un yazdığını örnek alarak; mesela kötümser olup sürekli 5-6 ayda bir bozulma durumu olacağını varsayarsak, ürünün değişimi kaç adetle ve ne kadar süreyle sınırlı?

Ürün ile alakalı geniş araştırma yaptım satın alanlardan çok fazla negatif geri dönüş var. Kimisi 1 sene kimisi 5-6 ayda çalışmayı durdurdu gibi şeyler yazmış ya da PID'in bozulduğu hakkında yorumlar yazmışlar. Özellikle Amazon'dan satın alanlar bu yönde feedback vermiş.

Hevesimi kursağımda bıraktılar resmen. Ucuz da ürünler değil insan tereddüt ediyor.

Ürün ile alakalı geniş araştırma yaptım satın alanlardan çok fazla negatif geri dönüş var. Kimisi 1 sene kimisi 5-6 ayda çalışmayı durdurdu gibi şeyler yazmış ya da PID'in bozulduğu hakkında yorumlar yazmışlar. Özellikle Amazon'dan satın alanlar bu yönde feedback vermiş.

Hevesimi kursağımda bıraktılar resmen. Ucuz da ürünler değil insan tereddüt ediyor.
Bunu ben de çok okudum ama burada böyle bir sorunla karşılaşan duymadım ya da firma ile garanti kapsamında değişim oluyordur.

En sevdiğim ekipman. Sorun olursa da içimiz rahat @raistlin .

10 numero - 5* ekipman alalı 2 ay oldu benim de sanırım. Karikatür paylaşamıyoruz ama bilenler bilir. Tam elime oturdu hergele ⛹️‍♂️🤾‍♂️
En ufuk sorunda @raistlin in vereceği desteği düşününce gözüm kapalı aldım.

EDIT: Almadan önce ve aldıktan sonra 1er hafta fiyat nedeniyle gece yattığımda gözüm açık tavana baktım bir süre yalan yok :censored: Pişman değilim yine alırım

Son düzenleme:
Sevgili Arkadaşlar,

Amerika / Kanada bölgesinde yılda onbinlerce Stagg satılıyor. Şaka gibi ama evet, onbinlerce. Diğer alım başlığında açıklamıştım zaten. Problem oranları da bize iletiliyor fabrikadan, bu rakamların karşısında olumsuz durumlar kaçınılmaz, sadece Fellow için de değil üstelik diğer markalardaki ürünlerde de aynı durumu ve yorumları gözleyebilirsiniz Amazon gibi sitelerde. Dünyanın bu tarafında, Avrupa'da da oldukça popüler bir ürün Stagg. Biz de sürekli ürünlerimizi takip ediyoruz. Orta Doğu, Suudi Arabistan, Doğru Avrupa distribütörleri de arkadaşlarımız zaten, topyekün de takip ediyoruz en ufak durumu ve Fellow ile paylaşıyoruz. Açıkçası bu konudaki tutumları da(Amerikan firmaları bu konuda çok ciddi bir övgüyü hak ediyor) ders verir nitelikte bir çok üreticiye. Destekleri tam.

@SirJohn ve @HaLiL beylerin ifade ettiği gibi her zaman sizinleyiz. İçiniz rahat olsun, her zaman bana ulaşabilirsiniz doğrudan.

Sevgiler.

Sevgili Arkadaşlar,

Amerika / Kanada bölgesinde yılda onbinlerce Stagg satılıyor. Şaka gibi ama evet, onbinlerce. Diğer alım başlığında açıklamıştım zaten. Problem oranları da bize iletiliyor fabrikadan, bu rakamların karşısında olumsuz durumlar kaçınılmaz, sadece Fellow için de değil üstelik diğer markalardaki ürünlerde de aynı durumu ve yorumları gözleyebilirsiniz Amazon gibi sitelerde. Dünyanın bu tarafında, Avrupa'da da oldukça popüler bir ürün Stagg. Biz de sürekli ürünlerimizi takip ediyoruz. Orta Doğu, Suudi Arabistan, Doğru Avrupa distribütörleri de arkadaşlarımız zaten, topyekün de takip ediyoruz en ufak durumu ve Fellow ile paylaşıyoruz. Açıkçası bu konudaki tutumları da(Amerikan firmaları bu konuda çok ciddi bir övgüyü hak ediyor) ders verir nitelikte bir çok üreticiye. Destekleri tam.

@SirJohn ve @HaLiL beylerin ifade ettiği gibi her zaman sizinleyiz. İçiniz rahat olsun, her zaman bana ulaşabilirsiniz doğrudan.

Sevgiler.
O zaman fellow ile donatıyorum kendimi. 👍😊

Geri