• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Stagg EKG Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kdundar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Baska boyle olan var mi acaba?
Başka böyle olandan kasıt ne acaba :) Karbon kaplama en mantıklısı olur yani orası için hem güzel görüntü verir hemde sıcaklık yalıtımını sağlar.Karbon kaplamayıda kalın olanlardan tercih edin. Veya Deri Kaplamada olabilir :)

Eğer lekelenmeden çok rahatsız olursanız limon tuzu da deneyebilirsiniz. 1 çay kaşığı limon tuzunu minimum seviyeye kadar suyla doldurduğum kettle'a ilave edip 3-5 dakika bekletince, kaynatmaya bile gerek kalmadan lekelerin gittiğini gördüm. Tabi sonrasında 1-2 kez sadece içme suyu ile kaynattım içini tamamen arındırmak için. Sirke kullanmam bizim ev için biraz sakıncalı olduğundan limon tuzu ile deneyeyim dedim, gayet pırıl pırıl yaptı içini.

İlk sorduğum soru sanırım su seviyesi ile ilgili. Maxa yakın doldurup tekrar birkaç deneme yaptım, 200-300 ml arası kalana kadar bazadan kaldırıp geri koyunca sıcaklığı normal olarak düşük algılıyor ve ısıtıyor. Ama su belli bir seviyenin altına inince bazaya geri koyunca önce yüksek algılıyor ve sonra düşmeye başlıyor.

Kullanan arkadaşlar için sorum, Türkiye'den mi aldınız yoksa yurtdışından mı?
Forumumuzda yaklaşık bir ay önce toplu alım yapılmıştı. Alımlarda da tinn coffee (Togay bey) den yapıldı.

Brewista Artisan ile Stagg arasında git gel yaşadım ama Stagg üzerinde karar kıldım. Togay Bey ile iletişime geçtim ama 30-35 gün sonra yeni stoklar gelecekmiş. Beyaz renk de seçenekler arasında olacakmış. Bekliyorum bakalım:)

Brewista Artisan ile Stagg arasında git gel yaşadım ama Stagg üzerinde karar kıldım. Togay Bey ile iletişime geçtim ama 30-35 gün sonra yeni stoklar gelecekmiş. Beyaz renk de seçenekler arasında olacakmış. Bekliyorum bakalım:)
Cihan bey Brewistanın incelemesini yapmıştı döküşünü beğenmemişti. @Cihan

Genelde ekipman sıralaması yapılır, iyi bir kahve için ve kettle ilk üçte yer almaz. Hele bu Stagg Ekg ise ,malum fiyat, sona konabilir. Ben de öyle yaptım açıkçası, ama şu an stagg ekg’den konforundan o kadar memnunum ki... Benim için sıralamada ilk 3’te iyi bir kettle (EKG😀) var. İmkanı olanların @raistlin aracılığı ile deneyip farkı görmelerini isterim.

Genelde ekipman sıralaması yapılır, iyi bir kahve için ve kettle ilk üçte yer almaz. Hele bu Stagg Ekg ise ,malum fiyat, sona konabilir. Ben de öyle yaptım açıkçası, ama şu an stagg ekg’den konforundan o kadar memnunum ki... Benim için sıralamada ilk 3’te iyi bir kettle (EKG😀) var. İmkanı olanların @raistlin aracılığı ile deneyip farkı görmelerini isterim.
Bir şeyi almayı kafama koyduktan sonra hemen ulaşmak istiyorum. Bekleme süreci zor geliyor. Stagg kafama girdiğinden beri Hario kettle’a kötü davranmaya başladım 🤣 ne olacaksa olsun artık.

Geri