• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Stagg EKG Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kdundar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende yok böyle bir sorun.
Selamlar yaklaşık 3.5 aydır fellow stagg ekg kullanıyorum tin coffee'den satın aldım. Ürünü aldığım günden beri açıp kapatırken sorun yaşıyorum ilk başlarda yeni almış olmanın verdiği heyecan ile umursamadım ancak bu sıralar daha çok canımı sıkmaya başladı. Açmak ve kapatmak için bazen 6-7 kere basmam gerekiyor düğmeye algılamıyor ve açılmıyor aynı şey kapatmak istediğimde de yaşanıyor. Aynı durumu yaşayan var mı bu durum normal midir? Video yükleyemiyorum foruma o yüzden bu linke yükledim : https://www.veed.io/view/b01f44ee-dee0-475c-83ca-deccb20d3224?sharingWidget=true&panel=share
Neredeyse iki yıl oldu, bende de öyle bir sorun yok.

Tamamen estetik sebepler nedeni ile bu cihaza meyletmiştim fakat buradaki yorumları okumak kafamı çok karıştırdı. Alırsam yurtdışından alacağım, dolayısıyla sorun çıkarmaya meyilli bir kettle almak istemiyorum. Bu cihazı kullananlar halen memnun mudur acaba?

Tamamen estetik sebepler nedeni ile bu cihaza meyletmiştim fakat buradaki yorumları okumak kafamı çok karıştırdı. Alırsam yurtdışından alacağım, dolayısıyla sorun çıkarmaya meyilli bir kettle almak istemiyorum. Bu cihazı kullananlar halen memnun mudur acaba?
Elektronik işi firmaların kalite kontrol konusundaki hassaiyeti ile birlikte bir derecede de şans işi.

Ancak forumlarda dolanıp hangi cihaz sorunsuz diye bakınırsanız bulacağınız yanıt satılmayan ya da çok düşük müktarlarda satılan cihaz olur :)
Ben bu foruma sıklıkla giriyorum, ama bu konuya sadece cihazı yaklaşık 2 yıl önce satın almadan önce girmiştim. Ardından da bu konuya - şimdiye dek - pek uğramadım. Sonuçta cihazı ile mutlu mesut geçinenler girip de pek bir şey yazmıyorlar, sorun yaşayanlar girip yazıyor. Bu nedenle - her cihaz için - daha çok sorunlar konuşulmuş oluyor forumlarda.

Ben 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Gerek esteteik olarak gerekse tutarlılık olarak son derece başarılı. Kafamda "acaba beyaz mı alsaydım ?" ikilemi dışında en ufak bir şiphe yok ki beyaz alsam da tam tersini soracaktım bu sefer :) İkisi de şık ve güzel.

1 yıl uluslararası garantisi varsa yurtdışından alıp geçin bence.

Ben alalı yaklaşık 3 yıl oldu sanırım. Isınması ya da hassasiyetiyle ilgili bir sorun yok ama ben aldığımda hepsinde olan bir olayı var, yeni modellerde devam ediyor mu bilmiyorum:

Hold fonksiyonunu çalışırken kapattıktan sonra açamıyorsunuz. Tekrar çalışması için cihazı kapatıp açmak gerekiyor. Sonrasında yine sorunsuz çalışıyor.

Sonuçta cihazı ile mutlu mesut geçinenler girip de pek bir şey yazmıyorlar, sorun yaşayanlar girip yazıyor. Bu nedenle - her cihaz için - daha çok sorunlar konuşulmuş oluyor forumlarda.
Aslında herhangi bir ürünle alakalı internette herhangi bir araştırma yaparken akılda tutulması gereken bir yaklaşım. Yorum yapma karşılığında puan vs. almadığı sürece, insanlar olumlu deneyimlerini paylaşma konusunda daha az istekli oluyorlar nedense. Her ne kadar kendimce bunun farkında olduğumu düşünsem de ister istemez etkileniyor insan :)

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum @Makaan @CoFFeePaTh

Benimkini 2019 da black fridayde yurdışından almıştım. Bir sorun yaşadın mı derseniz bir sorun var ama önemsemiyorum şahsen. İşlevsel bir sorun değil çünkü. Şöyle ki benimkinin "sıklıkla" ekranı sapıtıyor. Ekranda abuk subuk çizgiler çıkabiliyor. Ters dönmüşlüğü bile var. :ROFLMAO: 94 dereceye ayarlıyken 49 yazıyordu ama karakterler ters şekilde.

Isıtma ve sıcak tutma fonksiyonları çalışmaya devam ettiğinden pek üzerinde durmuyorum dediğim gibi. Kapatıp açtığımda normale dönüyor birde.

Son düzenleme:
Fellow stagg için görüntüsü dışında hiç hevesim olmadı ona benzer görüntüye sahip miroco kullanıyorum bir suredir çok memnunum Konchero kullandım uzun süre kirpi süzgeç ile çok başarılı sonuçlar aldım fakat miroco müdahalesiz işimi görüyor

Fellow stagg için görüntüsü dışında hiç hevesim olmadı ona benzer görüntüye sahip miroco kullanıyorum bir suredir çok memnunum Konchero kullandım uzun süre kirpi süzgeç ile çok başarılı sonuçlar aldım fakat miroco müdahalesiz işimi görüyor
İlk defa duydum bu markayı ama görüntü olarak hakikaten şık duruyor. Biraz araştırayım (y)

Miroconun kronik sorunları var. Bir süre ekranı sapıtıyor onun da. Ama basit çözümleri var. Forumda başlığı olmalı. Fiyar/performans olarak iyiydi.
Benim başıma gelmedi henüz elektronik ürün şans meselesi biraz da bakalım umarım sorun çıkarmaz 5 6 ay oldu sorunsuz

Benim başıma gelmedi henüz elektronik ürün şans meselesi biraz da bakalım umarım sorun çıkarmaz 5 6 ay oldu sorunsuz
Belki diğer forumda başlığı vardır, bi bakabilirsiniz. Ayarı sapıtıyor ve cihaz durması gereken yerde durmuyor. Ama kettleı kaldırıp alttan cımbızla bir müdahale yapınca eski haline dönüyor ve aylarca gidiyor sorunsuz 😄

2-3 kişi birebir aynı sorunu yaşadığımız için cihazla ilgili bir durum diye düşündüm.

Black friday şeysinden faydalanıp yeşil olanından bir adet sipariş geçtim. Allah utandırmasın.
Vaaay yeşili de varmış, ben alırken yoktu sanırım. Çok güzelmiş. Güle güle kullanın.

Benim gibi bilmeyenle için resim ekleyim.

320287_23c39bfe7b6d47eb984c383fd010eb07~mv2.webp

Geri