nuclearmoonrise
Barista
Eylül sonu ekim başı gibi gelecek El Salvador'lar vardı ama... Onlarsız bu %20 bana pek anlamlı gelmedi maalesef.
Nisan bey tarzınıza hayranım!Arkadaşlar hepinize merhaba,
Bildiğiniz gibi son dönemki döviz durumları oldukça can sıkıcı. Soran arkadaşlar oldu, fiyatlarımızı şu anki seviyede tutabilmek adına indirim yapmayı düşünmüyorduk. Göstermelik önce yükseltip sonra indirmek de benim tarzım değil
Hepinize güzel günler dilerim, görüşmek üzere,
Nisan
Şu sektördeki en güzel kesitlerdensiniz vallahi.Arkadaşlar hepinize merhaba,
Bildiğiniz gibi son dönemki döviz durumları oldukça can sıkıcı. Soran arkadaşlar oldu, fiyatlarımızı şu anki seviyede tutabilmek adına indirim yapmayı düşünmüyorduk. Göstermelik önce yükseltip sonra indirmek de benim tarzım değil
Son dönemki kötü günleri biraz olsun neşelendirebilmek için, tüm kahvelerimizde geçerli %20'lik bir indirim kodu tanımladım.
'famweekend'
Niye 'weekend' ? Çünkü black friday ve cyber monday'i birleştirip, gelecek salıya kadar geçerli uzun hafta sonu kodu tanımladık
Siparişleriniz indirim bittikten sonra kavrulup kargolanmaya başlayacak. Eğer stoktaki kahvelerden istiyorsanız, not kısmına yazarsanız sevinirim.
Kayanza son 3-5 paket, onun dışındaki kahvelerde stok sorunumuz yok
Hepinize güzel günler dilerim, görüşmek üzere,
Nisan
Sitede bir sorun var, hosting sağlayıcı tarafında. Üzerinde çalışıyorlar. Misafir olarak siparişinizi oluşturabilirsiniz, kargoya verilince mail geliyor zaten.Şu sektördeki en güzel kesitlerdensiniz vallahi.
2534'le katıldım kervana, siteye üyelik girişi yapılamıyor ama kod çalışıyordu, siparişimi oluşturdum. Notta da belirttim ustam, biraz kahvem vardı; en taze şekilde yollanacağı şekilde planlamışsınız zaten, harika oldu.![]()
Birazdan Hambella filtre açıyorum o zamanHambelayı keşke filtre yapsanız resmen stok girsin diye bekliyorum![]()
Birazdan Hambella filtre açıyorum o zaman![]()
Gövdesi nasıl? Asidite belirgin mi?Hambella espresso denemeyen varsa denesin derim![]()
İçeli aylar oldu aslında ama orta gövdeli, şeftali tadı ve asidite belirgindi diye hatırlıyorum.Gövdesi nasıl? Asidite belirgin mi?
Arkadaşım benim hesabımdan bana hediye kahve yollamak istedi, not kısmına not bana gelecek sanıp özlü sözler yazmış. #2563 no'lu sipariş notunu lütfen dikkate almayınız@pacamara
Selam Vural Bey @NoPainNoCoffeeSelamlar @emrhnozkfl
Postunu okuduğumda çok güldüm ama bir yandan da arkadaşınızın düşüncesi çok naif geldi![]()
Aduket çeken arkadaş mıArkadaşım benim hesabımdan bana hediye kahve yollamak istedi, not kısmına not bana gelecek sanıp özlü sözler yazmış. #2563 no'lu sipariş notunu lütfen dikkate almayınız@pacamara