• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fam Coffee Family

Hambelayı keşke filtre yapsanız resmen stok girsin diye bekliyorum 😅

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Bildiğiniz gibi son dönemki döviz durumları oldukça can sıkıcı. Soran arkadaşlar oldu, fiyatlarımızı şu anki seviyede tutabilmek adına indirim yapmayı düşünmüyorduk. Göstermelik önce yükseltip sonra indirmek de benim tarzım değil :)

Hepinize güzel günler dilerim, görüşmek üzere,
Nisan
Nisan bey tarzınıza hayranım! 😍Gerçekten nadir bulunan bir tarz... 🤔

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Bildiğiniz gibi son dönemki döviz durumları oldukça can sıkıcı. Soran arkadaşlar oldu, fiyatlarımızı şu anki seviyede tutabilmek adına indirim yapmayı düşünmüyorduk. Göstermelik önce yükseltip sonra indirmek de benim tarzım değil :)

Son dönemki kötü günleri biraz olsun neşelendirebilmek için, tüm kahvelerimizde geçerli %20'lik bir indirim kodu tanımladım.

'famweekend'

Niye 'weekend' ? Çünkü black friday ve cyber monday'i birleştirip, gelecek salıya kadar geçerli uzun hafta sonu kodu tanımladık :)
Siparişleriniz indirim bittikten sonra kavrulup kargolanmaya başlayacak. Eğer stoktaki kahvelerden istiyorsanız, not kısmına yazarsanız sevinirim.

Kayanza son 3-5 paket, onun dışındaki kahvelerde stok sorunumuz yok :)

Hepinize güzel günler dilerim, görüşmek üzere,
Nisan
Şu sektördeki en güzel kesitlerdensiniz vallahi. :)

2534'le katıldım kervana, siteye üyelik girişi yapılamıyor ama kod çalışıyordu, siparişimi oluşturdum. Notta da belirttim ustam, biraz kahvem vardı; en taze şekilde yollanacağı şekilde planlamışsınız zaten, harika oldu. :)

Arkadaşlar güzel mesajlarınız için teşekkür ederim, duygulandırdınız beni. Eksik olmayın. Şu seviyelerde dahi fiyatları tutmak çok zor, inanın elimizden gelen bu kadar oluyor şu an. Çoğu kahve kavuran arkadaş da inanın bu durumda zaten.

El Salvador’lar yeni yıla yetişecek umarım. Global konteynır krizinden biz de nasibimizi aldık. 2000 usd olan konteynır fiyatları 8000 usdlere kadar çıktı, 1.5 ay kadar bekletmek durumunda kaldık kahveleri konteynır bulamadığımız için ne yazık ki. Ama onlarda da fiyatlar hedeflediğimizin ne yazık ki %40 civarı üstünde olacak geldiğinde. Gerçekten zor zamanlar, herkese sabır dilemekten başka bir şey diyemiyorum. Umarım bugünler de geçecek.

Şu sektördeki en güzel kesitlerdensiniz vallahi. :)

2534'le katıldım kervana, siteye üyelik girişi yapılamıyor ama kod çalışıyordu, siparişimi oluşturdum. Notta da belirttim ustam, biraz kahvem vardı; en taze şekilde yollanacağı şekilde planlamışsınız zaten, harika oldu. :)
Sitede bir sorun var, hosting sağlayıcı tarafında. Üzerinde çalışıyorlar. Misafir olarak siparişinizi oluşturabilirsiniz, kargoya verilince mail geliyor zaten.

Notunuza göre siparişinizi çıkacağız merak etmeyin :)

Hambella espresso denemeyen varsa denesin derim :)

Gigesa yıkanmış ve colombia aponte siparişi verdim heyecanla bekliyorum.

#2542 sipariş no ile siparişimi verdim. İndirim için çok teşekkürler. 10-12 gün degreassing süresi verilmiş. Kahvelerim bitmek üzere, acil tüketmem gerekiyor da, degreassing olmuş kahveler gönderilirse çok mutlu olurum

Arkadaşım benim hesabımdan bana hediye kahve yollamak istedi, not kısmına not bana gelecek sanıp özlü sözler yazmış. #2563 no'lu sipariş notunu lütfen dikkate almayınız 😂😂 @pacamara

Arkadaşım benim hesabımdan bana hediye kahve yollamak istedi, not kısmına not bana gelecek sanıp özlü sözler yazmış. #2563 no'lu sipariş notunu lütfen dikkate almayınız 😂😂 @pacamara

Selamlar @emrhnozkfl

Postunu okuduğumda çok güldüm ama bir yandan da arkadaşınızın düşüncesi çok naif geldi 🥰

Geri