• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fam Coffee Family

La fany ve El Paraiso, Koke’den daha koyu kavruma sahip.
Bu sabah denedim, bence daha dinlenmesi gereken bir kahve. Şimdi tekrae filtre kahve makinesinde deneyeceğim. Sonrasında güncellerim

Edit: kahvelerimiz, kavurma yaklaşımımızdan dolayı, kolay ve az döküşle, hızlı şekilde çözünüyor. Yıkanmışlar hariç, 3 dakika üzerinde manuel demlemeye gitmeye gerek yok.
Edit2: birazdan, fellow ode gen2; 6 nolu ayarda 30 gr kahve 520 gr su, moccamaster’a attım.
Edit3: Degassing ile alakalı, karmaşık tatlar var, hem bitterlik hem asidite vuruyor. Soğumaya başlayınca açılıyor biraz daha kahve, orman meyveleri ortaya çıkıyor, nektarin gibi, kabiradaki gibi mor çiçekleri de andıran tadı var, şu an biraz da koyu çikolata eşlik ediyor ancak 15-20 güne kadar bu azalır.

Kahvelerimiz 3. Haftasından sonra tepe yapmaya başlar. Zorunda kalmadıkça 3 hafta dinlendirmeden kullanmanızı tavsiye etmem.
Merak edenler de atölyemize uğrayabilir, ben ya da Deniz ile kahveleri deneyebilir
Ben de degassing ile alakalı olduğunu düşündüm. Biraz zaman vereceğim dediğiniz gibi.

Şu an Koke içiyorum.

Munzur(80ppm) su, Abaca kağıt kullandım. 4 döküşle 2.20 saniyede bitirdim.

Renge baktığım zaman med-light diyebilirim. Gazın tadı var ama burukluk hissetmiyorum. Çarkıfelek, nektarin, beyaz çiçek gibi gibi şeyler alıyorum şu an. Asiditesi şu an pek parlamıyor, tatlılık ön planda. Üstü biraz örtülü, 1 hafta sonra daha açılır diye düşünüyorum.

Şu an Koke içiyorum.

Munzur(80ppm) su, Abaca kağıt kullandım. 4 döküşle 2.20 saniyede bitirdim.

Renge baktığım zaman med-light diyebilirim. Gazın tadı var ama burukluk hissetmiyorum. Çarkıfelek, nektarin, beyaz çiçek gibi gibi şeyler alıyorum şu an. Asiditesi şu an pek parlamıyor, tatlılık ön planda. Üstü biraz örtülü, 1 hafta sonra daha açılır diye düşünüyorum.

2 3 döküş yeter :D Honey proses, o yüzden yıkanmış kadar çıkmıyor asidite. Bence yıkanmış kadar temiz, natural kadar tatlı bir kahve
Honey prosese göre pasparlak ama (:

Güncelleme yapayım koke ile alakalı.
Kinu 3.5.0 gibi kalın sayılabilecek bir öğütüm ayarında 40 sn blooming ve 100 100 olacak şekilde iki ekstra döküşle bitirdim biraz burukluk ile birlikte çok meyvemsi tatlı ve asiditesiz bir çıktı içiyorum şu an. Gayet memnun edici bir netice şimdilik. Gaz salınımının devam ettiği belli.

Geri