• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fam Coffee Family

İsim
Erdem
- 2016, 2017 ve 2019 Türkiye Barista Şampiyonu Nisan Ağca'nın (+1 arkadaşının) kavrumhane ve workshop girişimi.

- Forumda @pacamara

-
-
- kahveleri ikawa'da profilleyip düzenli kavrumları 2.4kg coffeetechte yapıyor, ilk 3 kavurmayı %100 kendi yapıyor(muş)
sonraki kavrumları iş arkadaşlarıyla dönüşümlü yapıyormuş. günlük 30-40kg kavrum kapasitesi var, butik bir kavurucu.

- kalite kontrolü fincana bakarak yapılıyor(muş), cropster profilinin tutup tutmamasına bağlı değil.
öhöm laf aramızda kalsın hatalı kavrumları eşe dosta ittiriyor diye söylentiler var öhöm

- 250 gramlık paketleri zipli ve valfli, bence çok şık

- sitesinde kahvelerin altlarında tarif paylaşıyor

- yurtiçi kargo ile çalışıyorlar

- Her perşembe forumdaki kahveseverlerin yaptığı keyifli sohbetlerden biri

- şu videoda da dükkanı geziyoruz.

Son düzenleme:
Olmadı, Anlaşamadık Sevgili Hambella
Fam Coffee Family -Etiyopya Hambella - 4’lü Tadım Seti - 160 TL (4x100 gr)

Barista Şampiyonu Nisan Ağca’nın hayata geçirdiği Fam Coffee Family’nin kafesine henüz gidememiş olsam da, kahvelerinin tümünü denemek istedim. Sanırım Nisan da bu kadar çeşitle insanların ne almak istediğini şaşıracağını düşündü ve ben almaya karar verdiğim gün tadım setini oluşturdu. Denediğim ilk kahvesi olan Hambella’yla yıldızımız barışmadı. Çiçeksi notaları hissettiren, hafif şeftali tadını da veren kahvenin kremamsı ve biraz ağır gövdesini sevmedim. Bu gövde kahvenin sunduğu tatların önüne geçtiği için pek keyif alamadım.
Vişne Suyu Gibi Bir Burundi
Fam Coffee Family - Burundi Kayanza - 4’lü Tadım Seti - 160 TL (4x100 gr)

İşte size yukarıda bahsettiğim tipte, temiz bardak veren meyve suyu gibi bir kahve! Bu Burundi’yle çok iyi anlaştık. Yer yer badem ve karamel tatlarına sahip, orta üstü asiditesiyle vişne suyuna yakın bir kahve diyebilirim. Çok keyifli içtim, tek başına almayı düşünürseniz de fiyatı bence uygun.
Bir Başka Limonlu Şeker - Gigesa Washed
Fam Coffee Family - Etiyopya Gigesa Washed - 4’lü Tadım Seti - 160 TL (4x100 gr)

Incommon’ın Kenya’sına benzer olan yanı limonlu şeker gibi olması, benzemeyen tarafı ise bu kahvenin karışık bir meyve tabağını da sunması. Yine çok temiz içimli, damağı yormadan vereceklerini sunup, akıp giden bir kahve oldu. Paket olarak alabileceğim kahvelerden, tavsiye olunur.
Gigesa’nın Naturel İşlenmiş Kardeşi
Fam Coffee Family - Etiyopya Gigesa Natural - 4’lü Tadım Seti - 160 TL (4x100 gr)

Her ne kadar şu an yıkanmış kahvelerin verdiği temiz içim hoşuma gitse de, bu Gigesa bir istisna oldu. Kivi ve yeşil üzüm tatları biraz daha baskın, kırmızı meyveleri biraz daha çekingen, biraz da kremamsı gövdeye sahip bu kahve gönlümü çeldi. Yıkanmış ve naturel işlemlerin yarattığı farkı bu ve bir üstteki Gigesa’yı alarak deneyip görmenizi tavsiye ederim. Aynı çiftlikte yetişen ve iki farklı metotla işlenen kahvelerin karakter farklarını güzel yansıtıyor.

Hambella Espressoya Kayanza da cappy fişna suyu istiyene. To the moon, YTD.

Hambellamızı bekliyoruz.

Buralar daha da değerlenecek. Yerimizi alalım.

kadikoyde oldugunu bilmiyordum, sonraki gidişimde mutlaka uğramayi düşünüyorum. epey meraklandım acikcasi.

ben de bilmiyordum, ilk fırsatta uğramayı düşünüyorum. La palma-El tucan Geisha kahvelerini mekanda demliyorlar mı acaba?

Yıkanmış Gigesa olağanüstü bi kahve, uzun süredir içtiğim en temiz içimli kahvelerden biri. Yatırım tavsiyesidir

Gigesa Washed içmeye doyamadığım ve damak tadıma çok uygun bulduğum kahvelerden biri oldu. Dükkan ise her gidişimde uğradığım bir yer haline geldi. :) Super Special seçenekleri farklı bi deneyim yaşatıyor insana gerçekten. Kısaca severek takip ediyoruz :)

Geri