• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvscoffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Null dedim..

yine güzel bir toplu alım olacağından eminim..

Sanalbaharata bastık bakalım. Seçilene kadar devam.

İncommon sol kulvardan atağa kalktı geliyor.

Tabi ki de coffeerem :)

Emeği geçen her forumdaşa ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Oyumu kime verdiğimin hiçbir öneminin olmadığı sanırım tek oylama bu. Her seferinde eminim ki seçilebilecek en iyi kavurucu seçiliyordur. Haliyle ben de her ay, görece iyi bir kavurucudan güzel kahveler denemiş oluyorum. Bu forumun biz kullanıcılarına sağladığı bu avantajı çok büyük görüyor ve organizasyonu sağlayandan vakit ayırıp oy veren herkese gerçekten kucak dolusu sevgiler sunuyorum. (:

Coffeenutz verdim oyumu. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler

Geri