• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Evcil hayvanlarınız

Casper Hunkute sever 😘

Casper Ethiopia.jpg

Yoldan geçenler Casper'ı görünce balkonda -bahcede sorarlar :
-Sizin kediniz mi ? diye
Israrla hep aynı yanıtı veririm :
-Hayır ben onun insanıyım...
"Evcil hayvanlarınız" değil de birlikte yaşadığımız sevimli dostlarımız bence.

Patilerimiz :

Patilerimiz.jpg

Casper Hunkute sever 😘

Ekli dosyayı görüntüle 2161

-Sizin kediniz mi ? diye

Patilerimiz :

Ekli dosyayı görüntüle 2162
Ahaha bende hep söylerim ben onun değil o benim sahibim diye. Mesela ben onu sevemem o isterse gelir beni sever 😂

Sevgili kızım Perry, 2 sene önce kaybettik maalesef.
Ondan sonra eve başka can sokamadim, bahçede bir kedimiz var ona bakıyoruz, iş yerinde de 3-4 tane var.

Sıcak Bir ramazan akşamı perry ortalıktan kayboldu, evde bakmadığım köşe kalmadı, kapı cam açık, yüksek 1. katta oturuyoruz o zaman, çıktım gece gece sokakta aradım yok. Kafayı yedim yok ortalıkta. Eşimle kahrolduk, nerdeyse 1.5 gün sonra evde minik bir miyav sesi çıkmaya başladı, sıpa komidin cekmecesine girmiş, çekmece kapanmış o da uyumuş, sesini de çıkarmıyor. Aldım nasıl sarıldım yumuşyumuş. Ama artık aramızda değil maalesef.

Sevgili kızım Perry, 2 sene önce kaybettik maalesef.
Ondan sonra eve başka can sokamadim, bahçede bir kedimiz var ona bakıyoruz, iş yerinde de 3-4 tane var.

Sıcak Bir ramazan akşamı perry ortalıktan kayboldu, evde bakmadığım köşe kalmadı, kapı cam açık, yüksek 1. katta oturuyoruz o zaman, çıktım gece gece sokakta aradım yok. Kafayı yedim yok ortalıkta. Eşimle kahrolduk, nerdeyse 1.5 gün sonra evde minik bir miyav sesi çıkmaya başladı, sıpa komidin cekmecesine girmiş, çekmece kapanmış o da uyumuş, sesini de çıkarmıyor. Aldım nasıl sarıldım yumuşyumuş. Ama artık aramızda değil maalesef.

İçim acıdı be. Allah sevdiklerimizden ayırmasın 🙏

Pasha 😊

Ekli dosyalar

• 819BD9E5-1FF1-4D25-8D28-C4E84E367EF1.jpeg
    819BD9E5-1FF1-4D25-8D28-C4E84E367EF1.jpeg
    137.8 KB · Görüntüleme: 93
Kendisiyle çok uzun zaman geçirememiştik, ama geçici annesi olmuştum diyebilirim birkaç aylığına :)

Çalıştığım iş yerinin hemen girişinde büyükçe bir kedi evimiz var, belediyenin getirdiği üç katlı olanlardan hani. Elimizden geldiğince kedi besleyip barındırırız kısacası. Beslediğimiz kedilerden biri doğurmuştu, hayatta kalan yavrulardan bu sıpa bir türlü diğer kardeşleri gibi yiyemiyor, büyüyemiyordu. En sonunda içeri bir odaya alındı, veterinere götürdük. Detaylara girmeyeyim ama hayati tehlikesi olduğunu vs söyledi veteriner. Bizim müdür de tam bir kedici, sokaktan kurtarıp evine sahiplendiği kedileri var. Neyse efendim biz onunla işi gücü bırakıp günde 3-4 kere şırıngayla besledik, takviyelerini verdik. 10 gün boyunca her gün veterinere götürüp iğnelerini yaptırdık vs derken bizim prenses bir canavara dönüştü, şükürler olsun :love:

Hepimiz o kadar bağlandık ki... İsmini Pakize koydu bizim koordinatör. Pakize'yi sürekli odama aldım, onsuz yapamaz hale geldim. İlk defa bir kedi ile böyle bir bağ kurmuştum; odamın kapısını açık gördüğü an içeri koşan, yüzümü yalayan, kucağımda veya masamdaki beremin, atkımın üzerinde uyuyakalan, tüyleri fıstık ezmesi kokan bu sıpa hayatıma renk getirmişti ❤

Tabi ciddi sağlık sorunları düzeldikten sonra ufak tefek dış parazit sorunları oldu. Aşısının zamanını geçirmişiz sanırsam. Daha önce kedi beslemediğim için bilmediğimden ötürü onu da şöyle farkettim, pırtlamaları biyolojik silah gibi baş döndüren cinsten olmaya başlamıştı. Yaş mamadandır diye zannettim, bilmiyorum ki işin aslını tabi... Bir gün mousepad'imin üstüne tenya dökmeye başlayınca hemmmeen veterinere götürüp dış parazit aşısını yenilettik.

Şirketin neşesi oldu resmen, o gün gelen seslendirme sanatçıları, yönetmenler vs bizim kata uğramadan gitmiyor, mutlaka Pakize'yi bi mıncırıyorlardı. Artık sahiplendirmemiz gerektiğine karar verdik, ama benim için çok zor bir karardı. Ben eve almak istedim, ama hem evde papağan var, hem de bu kadar sevmeme rağmen kedi alerjim var. Kaşıntı, hapşırık ve burun akıntısı yapıyordu. Koordinatörümüzün ablası sahiplendi, Bursa'da çok mutlu bir hayatı var şimdi 😊 Gitmesi beni zorlamıştı biraz, hatta fotoğraflarının çoğunu silmiştim sonradan bakıp üzülmemek için. Ama iyi olması, mutlu olması en önemli olan. Arada bir videolarını, fotoğraflarını alıyorum. Kızgınlığa girmişti en son 😅 Aşağıdaki fotoğraflar da bizimle yaşadığı dönemden.

Çok uzun yazmışım, sonuna kadar geldiyseniz sabrınızdan ötürü teşekkürler 😄

IMG_0885.jpg

IMG_0116.jpg

IMG_0131.jpg

IMG_0873.jpg

Casper Hunkute sever 😘

Ekli dosyayı görüntüle 2161

-Sizin kediniz mi ? diye

Patilerimiz :

Ekli dosyayı görüntüle 2162
Sen böyle deyince iyi oldu; zira başlık beni de rahatsız etmişti. "Evcil hayvanlarınız"daki iki kelime de hayli sorunlu bence. Kullandığımız dil her şeydir. Tekrar tekrar sorgulamak ve en "adilini" inşaa etmeye katkı sağlamak iyi olur. Şölen, Aşık ve Rüya🥰

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1589659532726.jpg
    FB_IMG_1589659532726.jpg
    12.6 KB · Görüntüleme: 59
  • FB_IMG_1589659494193.jpg
    FB_IMG_1589659494193.jpg
    127.3 KB · Görüntüleme: 25
  • FB_IMG_1516398979563.jpg
    FB_IMG_1516398979563.jpg
    67.5 KB · Görüntüleme: 21
  • FB_IMG_1516398992452.jpg
    FB_IMG_1516398992452.jpg
    88.8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Müthiş karizmatik, akıllı bir kızdı... tam 16,5 yıl birlikte geçti hayat yolculuğumuz... inişlerimde, çıkışlarımda, hayatımdaki bir çok kırılma anında, değişimde hep o vardı yanımda... 1996 - 2013... öldüğünde günlerce ağlamış, kendime gelememiştim... neyse ki Üzüm vardı, Şanslı yeni gelmişti eve, onların varlığı acımı biraz hafiflemişti... ama gönlümüzde hepsine bir yer açıyoruz işte, gidenin yeri daima boş kalmaya devam ediyor...

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1589697312157.jpg
    FB_IMG_1589697312157.jpg
    36.4 KB · Görüntüleme: 32
  • FB_IMG_1589697329857.jpg
    FB_IMG_1589697329857.jpg
    43.9 KB · Görüntüleme: 28
  • FB_IMG_1589697320086.jpg
    FB_IMG_1589697320086.jpg
    43.8 KB · Görüntüleme: 27
  • FB_IMG_1589697316515.jpg
    FB_IMG_1589697316515.jpg