• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Evcil hayvanlarınız

Sokak kedilerini doyuran dükkan sahipleri bugün dükkanlarını açmadıklarından, aç kalmasınlar diye kedileri beslemeye indim. Fırsat buldukça sokak hayvanlarını beslerim, kilerde taze kuru mama stoğu bulunur her zaman. Gittim, hemen etrafımı çevirdiler zaten. Mamayı döker dökmez daldılar :)

Sonra içlerinden biri bana sırnaştı. Ben de seveyim dedim, başını ve sırtını okşadım. Bacağımın dibinden ayrılmadı. Halinden memnun gibiydi ama severken birden bir tırnak attı ve el işaret parmağımın tırnak köşe dibine tırnağını sapladı.

O an pek hissetmedim ama eve dönünce bir baktım kanamış. Bol sabunla yıkadım, kolonyaladım. İçime bir kurt düştü, tetanoz falan kapmayalım diye... İnşallah bir şey olmaz.

Bu da bizim Pera'nın yavruluk hali, insana yukarıdan bakıp sürekli kendini tarattırıp tüm gün miyavlayıp duruyor. Ailenin geri kalanı gibi fazla konuşuyor. Geveze.

Pera.jpg

Canım Oğlum: Kıps:love:

Ekli dosyalar

• 2435111D-24C8-4DC8-BF84-40A5CD8B0CC3.JPG
    2435111D-24C8-4DC8-BF84-40A5CD8B0CC3.JPG
    104.9 KB · Görüntüleme: 75
Dün geldi bana, annesi beslememeye başlamış ölüme terk etmiş, arkadaş vasıtasıyla haberim oldu gidip aldım. Veterinere gösterdim 4 haftalık civarında ama durumu iyi, 659gr :) parazit yapmadılar küçük olduğu için, birkaç piresi vardı taradım geçti. Pediatrik mama aldım besliyorum, inanmazsınız iyi beslenme, sıcak yuva ve bolca sevgi ile 24 saatte çağ atladı çocuk. Kahve yaparken de yanımda, odadan odaya peşimde geziyor ve beni kullanarak yüksek yerlere çıkabiliyor :) bu arada adı Bulut :) IMG_20210424_184701_929.jpg

Ah ama bu tam bir fındık kurdu :love: Daha çok fotoğraf paylaşabilirseniz biz de bu tatlılıktan nasiplenebiliriz bence 💙

Dilerim sizlerle birlikte upuzun, sağlıklı bir ömrü olur Bulut'un. :)
Bal suratlı, çok narin ve hassas bir çocuk. Şimdilik sürekli uyuyor haliyle. Yorgun ve alışma sürecinde. Eline alıp hirpalayarak sevmek içinde çok uygun değil :)) ilerleyen dönemlerde paylaşabilirim zira büyüdükçe güzelleşecek gibi duruyor :)

Bu da bizim tosuncuk Cookie :D Aynı @Ali Aytaç ın minik sıpa gibi cookieyi de annesi bırakıp gitmiş, yaşlı bir teyze bakmaya çalışıyordu ama perişandı. Sonra tanıştık ailemizin üyesi oldu. Üniversite sınavına mimarlık isteyerek hazırlanırken cookie sayesinde veteriner hekimliğe ilgi duyup Veteriner Fakütesi'ni kazandım. Canım oğlum mesleğimi bile belirledi :D :love:
WhatsApp Image 2021-04-24 at 19.52.12.jpeg

Bu da bizim tosuncuk Cookie :D Aynı @Ali Aytaç ın minik sıpa gibi cookieyi de annesi bırakıp gitmiş, yaşlı bir teyze bakmaya çalışıyordu ama perişandı. Sonra tanıştık ailemizin üyesi oldu. Üniversite sınavına mimarlık isteyerek hazırlanırken cookie sayesinde veteriner hekimliğe ilgi duyup Veteriner Fakütesi'ni kazandım. Canım oğlum mesleğimi bile belirledi :D :love:
Aa ben de oğlum sayesinde ilgi duyup veteriner fakültesini kazandım. Hangi üniversiteyi kazandınız belki aynıdır üniversitelerimiz

Bu güzellikte benim Aşk'ım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-09-07 at 13.59.41.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-07 at 13.59.41.jpeg
    67.4 KB · Görüntüleme: 50
Geri