• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka ORO Mignon Single Dose Elektrikli Kahve Değirmeni

Arkadaşlar. Eureka single dose pro ogutucuyu alalı 3.5 ay oldu. Temizlemek için söktüm. Videolara bakarak. Güzelce temizledim. Alt bıçağında 3 vidayı sokup altini temizlemek istedim.. baktım çıkartmıyorum. Nasılsa temizledim güzelce toplayayim dedim. Alt bicagin 3 vidasindan 2 sini sikabildim. Diğeri ne yaparsam yapayim boş dönüyor. Yuvada temiz. Öyle topladım mecbur. Böyle sorunla karşılaşan var mıdır? Calistirsam sikismayan vidanın dönme etkisiyle fırlama ihtimali var mıdır? Dolayısıyla bıçağa zarar verme...
Kesinlikle öyle çalıştırmayın. Maalesef vidalardan birinin yuvası yalama olmuş. Benimde başıma geldi ve sağolsun @DragonFly hocam çözdü.

Arkadaşlar. Eureka single dose pro ogutucuyu alalı 3.5 ay oldu. Temizlemek için söktüm. Videolara bakarak. Güzelce temizledim. Alt bıçağında 3 vidayı sokup altini temizlemek istedim.. baktım çıkartmıyorum. Nasılsa temizledim güzelce toplayayim dedim. Alt bicagin 3 vidasindan 2 sini sikabildim. Diğeri ne yaparsam yapayim boş dönüyor. Yuvada temiz. Öyle topladım mecbur. Böyle sorunla karşılaşan var mıdır? Calistirsam sikismayan vidanın dönme etkisiyle fırlama ihtimali var mıdır? Dolayısıyla bıçağa zarar verme...
3. vida yalama olmuş maalesef dönen dişlide gevşek olarak takmış olmanız da büyük sıkıntıya yol açabilir. O vidayı çıkartırsanız bu kez de dişlinin balansı bozulacak bu şekilde çalıştırmanız da sıkıntı tek çözüm aynı çapta biraz daha uzun 3 yeni vida temin ederek dişliye birlikte tekrar takmanız. Genelde vida boyları 1-2mm uzun geliyor onların uç kısımlarını eşit olarak taşlayıp tesviye etmek gerekiyor.

Ben o vidalar kisa oldugundan kesin sorun çıkartacağı için kendim tam yuva boyunda vidalar kesip degistirdim. O boyutta hazir vida da bulamazsiniz, ara bi boyut ve oyle bi üretim yok.

Yuvanın tamiri için elinizden gelmiyorsa yardım alin derim, ozel ekipmanla içine çelik halka yerleştirerek yapılır, daha önce o şekilde yaptım yardımcı olurdum ama 1.5 ay kadar sonra döneceğim yurt disindan.

Sakın daha büyük vida takarız vs diye yuvayi daha büyük boyda kılavuz la felan açtırmayin, o boyut vidalar burr içindeki yuvalara girmez. Yapariz diyip o sekilde yapmaya kalkarlar elinizde kalir alet. Eureka o parçayı makineye taktiktan sonra tornalama yaptığı için o parca yedek parca olarak satilmiyor, cihazi geri istiyorlar tamir icin ve baya maliyet cikar.

IMG_5068.jpeg

Boyle Tam Sıfır Ölçü Vidalar Yapmıştım

Son düzenleme:
Geri