• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Makina Tavsiyesi

ukturimedzo

Barista
İsim
utku
Daha fazla  
İsim
utku
Değirmen
Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG Kettle,Hiroia Jimmy, Hario tartı, Hario V60, Kalita dripper, Delter Press, Aeropress, Moccamaster, Origami cup, Flower dripper, Timemore Crystal Eye,Hario immersion
Arkadaşlar espressoya ufaktan giriş yapmak istiyorum.Biraz araştırma yaptım, espresso hakkında çok bilgim olmadığından Gaggia Classic ile giriş yapmak mantıklı mı? Eşim daha çok sütlü içecekler, benim için espresso uygun.Gaggia alıp modlandıktan sonra yeterli olabilir mi? Modlama sonrası arka arkaya 2 shot alınabilir mi? Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar espressoya ufaktan giriş yapmak istiyorum.Biraz araştırma yaptım, espresso hakkında çok bilgim olmadığından Gaggia Classic ile giriş yapmak mantıklı mı? Eşim daha çok sütlü içecekler, benim için espresso uygun.Gaggia alıp modlandıktan sonra yeterli olabilir mi? Modlama sonrası arka arkaya 2 shot alınabilir mi?
Tek Kazanlı bir cihazda Arka Arkaya Shot alıp hemde sonrasında Süt Köpürtmek biraz vaktinizi alacaktır ve yoracaktır sıcaklıgın çünkü tekrar aynı seviyeye gelmesi lazım :) Onun dışında Espresso'ya yeni başlayan biri için iş görecek cihaz ama kendi görüşüm ben olsa 2. El Cihaz kovalarım o rakamlara temiz bir garantili Lelit vs denk gelirse onu tercih ederim.

Son düzenleme:
Tek Kazanlı bir cihazda Arka Arkaya Shot alıp hemde sonrasında Süt Köpürtmek biraz vaktinizi alacaktır ve yoracaktır sıcaklıgın çünkü tekrar aynı seviyeye gelmesi lazım :) Onun dışında Espresso'ya yeni başlayan biri için iş görecek cihaz ama kendi görüşüm ben olsa 2. El Cihaz kovalarım o rakamlara temiz bir garantili Lelit vs denk gelirse onu tercih ederim.
Geçenlerde grace varsı 2.el baya ekstralarıyla.Kararsızlıktan kaçırdım.Gerçi makinaya dair bir fikrim yok.

Bende arka araya 2 shot alabileceğim bir makina bakıyorum. Gaggia classic düşünüyor iken şu an sage bes 810 düşünmeye başladım. Philips otomatik makinalarından da çok memnun olan var ama videolardan izlediğim kadarıyla espresso yoğunluğu yeterli düzeyde gelmedi bana.

hocam arka arkaya 2 shot alamayacağınızı düşündüren nedir? PID ile sıcaklık konusunda sıkıntı yaşamadan bayağı bir shot alınabilir diye düşünüyorum. 2 Shot da oldukça az. O kadar da alınamayacaksa yazmasınlar makine zaten

Geçenlerde grace varsı 2.el baya ekstralarıyla.Kararsızlıktan kaçırdım.Gerçi makinaya dair bir fikrim yok.
Selamlar. Yurtdışına gidecek olmam sebebiyle Lelit Anna makinemi ve Eureka Mignon Specialita öğütücümü satacağım. Henüz fiyat da belirlemedim. Şu anda İstanbul dışında olduğum için fotoğraf da ekleyemiyorum ama İstanbulda iseniz Kurtköyde gelip görebilirsiniz. Hep en az 2 shot alırım eşime ve kendime. 2. kaşığı hazırlayana kadar makine uygun sıcaklığa hazır hale geliyor zaten. arada 2 dakika bile olmuyor. Süt tarafına bişey diyemeyeceğim. Sadece denemek için 1 kere kullandım. Kullanan arkadaşlar performansı konusunda yorum yapabilirler diye tahmin ediyorum. Ama 2 shot konusunda şüphe duymayın. Misafir geldiğinde hiç üşenmeden 5-6 shot arka arkaya alırım ve en son shotı ben içerim. Hiç fark da görmedim.

Geri