• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Epinox Barista Kettle - Genel Döküş İpuçları Tecrübeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Santbly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam kalıp üretsene şu hasbean'da olan akım azaltıcı aparatlar vardı

Temmuz toplu alımında bunu siteden birçok kişi alır
Artı 1 Gıdaya Uyumlu Free Bpa Sıcaklık dayanımı olan Plastik malzemeden üretirseniz ben alırım ve bir sürü konchero sahibide alacaktır eminim :)

Hocam kalıp üretsene şu hasbean'da olan akım azaltıcı aparatlar vardı

Temmuz toplu alımında bunu siteden birçok kişi alır

Yapılır bu. Numune var mı gönderebileceğiniz?
Ölçülerini alırım, materyali için analize gönderirim, kalıbını yapar basarım çok problem değil bu. Ufak.
Yumuşak bir malzeme mi bu, kauçuk gibi yani elastik mi?

Artı 1 Gıdaya Uyumlu Free Bpa Sıcaklık dayanımı olan Plastik malzemeden üretirseniz ben alırım ve bir sürü konchero sahibide alacaktır eminim :)
Hario kettle ile Konchero’nun akışını kıyasladınız mı? Ya da sizce Hario kettle’lar için böyle bir akış sınırlayacı kullanmalı mıyız? Eğer cevap evetse ben de alırım:)

Hario kettle ile Konchero’nun akışını kıyasladınız mı? Ya da sizce Hario kettle’lar için böyle bir akış sınırlayacı kullanmalı mıyız? Eğer cevap evetse ben de alırım:)
hario için gereği yok bence. hario'da akış kontrolü sağlanabiliyor.

Harioda Konchero kadar değil. Hario Kontrolü daha iyi Hario için çokta şart değil ama daha ince sonuçlar elde etmek istiyorsanız alabilirsiniz.

Bugün kirpi denilen çay süzme aparatını satın aldım. Aynı içten takılan debi düşürücü gibi davranacak mı diye ve karşılaştırmalı deney yaptım.
Kirpisiz ve kirpili sabit debi ile aynı açıdan başlayıp sonrasında debiyi göz kararı sabit tutacak şekilde yatıklaştırdım.

Sonuç olarak;
Kirpisiz 18 sn 22ml/dk
Kirpili 28 sn 14,2ml/dk

Lakin dikkatimi akış türbülansı çekti şöyle ki

Kirpisiz
Ekli dosyayı görüntüle 2713

Kirpili daha aşırı türübülan olan
Ekli dosyayı görüntüle 2714

Yani bu türübülan akımın ajitasyonu çok olur mu acaba deneyip göreceğim onu da ama yavaş dökmeye oldukça elverişli istesen de hızlı dökülmüyor.
Merhaba, bu mesajdaki kirpiden sonra oluşan dağınık akış ile alakalı kirpiyi üstten demlik ucu yerine alttan suyun giriş yerine takarsaniz mükemmel sonuç alabilirsiniz. Denemenizi tavsiye ederim.

Kirpi süzgeç nasıl takılıyor bir video fln var mı

Sevgili epinox kullancıları, bir sorum olacak acaba içinizde bu kettle ı kampta kullanan oldu mu? Yakın zamanda çadır tatili yapmayı düşünüyorum ama oralarda heba olacaksa evde bırakacağım

Geri