• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Epinox Barista Kettle - Genel Döküş İpuçları Tecrübeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Santbly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de barmardan almıştım herhangi bi yerinde yazı, kod vs. yok ayrıca benimkinde de susam boyutunda bi kaç pas oldu

Aylar önce Eminönü'nden almıştım aynı şekilde altında epinox yazmakta.
Epinox'u bi gıdıkladım bakalım, "N11'de şu mağaza sizin adınızla satış yapıyor, ama altında logonuz yok. sizin mi bu?" diye. zira mağazadan dönüş olmadı mesajıma :mad:

arkadaşlar, son durum hakkında bilgi vermek istiyorum:
N11'deki mağaza Epinox'un ürünlerini satmasına rağmen mesajıma cevap vermemişti, Epinox'tan yetkili kişi de her koşulda sorunu çözeceğini belirtti.
lafı çok fazla uzatmayayım, marka ürününün (ya da kendi adıyla satılan ürünün) arkasında durdu ve değişim yapacaklarını belirtti. Mağazanın faturasını istediler, bulamadığımı söyleyince de yardımcı olarak "ürünü ofisimize şahsen getirmeniz halinde yardımcı olacağız" dediler. yarın ürünü götürüp değişim yapacağım.

bu arada ek bir bilgi: kendi ürünlerinin direkt satışı için şu siteyi kullanabileceğimizi belirttiler: https://www.mormutfak.com/

arkadaşlar, son durum hakkında bilgi vermek istiyorum:
N11'deki mağaza Epinox'un ürünlerini satmasına rağmen mesajıma cevap vermemişti, Epinox'tan yetkili kişi de her koşulda sorunu çözeceğini belirtti.
lafı çok fazla uzatmayayım, marka ürününün (ya da kendi adıyla satılan ürünün) arkasında durdu ve değişim yapacaklarını belirtti. Mağazanın faturasını istediler, bulamadığımı söyleyince de yardımcı olarak "ürünü ofisimize şahsen getirmeniz halinde yardımcı olacağız" dediler. yarın ürünü götürüp değişim yapacağım.

bu arada ek bir bilgi: kendi ürünlerinin direkt satışı için şu siteyi kullanabileceğimizi belirttiler: https://www.mormutfak.com/

Aynı kettle bu sitede 220 lira, benim aldığım fiyatla arada 140 lira var... Benim üründe de epinox yazmıyor, içi de nokta nokta paslanmıştı. Ben üstteki delikten termometre koyuyorum o tabana deyiyor ondan olabileeceğini düşünüp daha dikkatli koymaya başladım. Pası temizlemek için de sodyum bikarbonatı hafif su ile karıştırarak macun yapıp bununla güzelce ovaladım, şu an iyi durumda.

Yanlış hatırlamışım fiyt farkı ben aldığımda 70 liraymış, şimdi baktım onlarda 190 liraya satmaya başlamışlar.

Bu çinden gelen kettlerin hepsini epinox diye satıyorlar gibime geldi.Başka marka yok çünkü.Kutusu olanlar dışında farkli üretimler bence
açıkçası Epinox da nereden ithal ediyor belli değil, bunu söylemiyorlar. sadece ithalat ettikleri bilgisi var, ürünlerde marka bulunmamasıyla da ilgili olarak açıklamaları şu şekilde:
"Ürünleri ithal ediyor ve toptan satış yapıyor olmamız gibi, bir kısım ticari düşüncelerden ötürü ürünlerimiz üzerinde herhangi bir marka veya logo bulunmamaktadır. "
ama ürünün arkasında durmaları, koşulsuz değişim desteği vermeleri güzel bir duruş.

açıkçası Epinox da nereden ithal ediyor belli değil, bunu söylemiyorlar. sadece ithalat ettikleri bilgisi var, ürünlerde marka bulunmamasıyla da ilgili olarak açıklamaları şu şekilde:
"Ürünleri ithal ediyor ve toptan satış yapıyor olmamız gibi, bir kısım ticari düşüncelerden ötürü ürünlerimiz üzerinde herhangi bir marka veya logo bulunmamaktadır. "
ama ürünün arkasında durmaları, koşulsuz değişim desteği vermeleri güzel bir duruş.

ithal ise Çin harici bir seçenek olduğunu sanmıyorum ben.

bugün kettle değiştirmeye gittim, oldukça nazik karşıladılar. bu gibi hataların önüne geçebilmek için müşteri şikayetini her zaman beklediklerini, bu şikayetler doğrultusunda kaliteyi yükselttiklerini belirterek yeni gelen ürünlerden biriyle değiştirdiler İstoç depolarında.

Ayrıca, kopya ürünlerle ayrıştırmak üzere artık tüm ürünlere Epinox marka basmaya başladılar, ki aldığım ürünün tabanında da bu markalama mevcut.
Yani aldığınız/alacağınız ürünle ilgili bir sıkıntınız olması durumunda epinox.com.tr üzerinden yazışabilirsiniz.

bugün kettle değiştirmeye gittim, oldukça nazik karşıladılar. bu gibi hataların önüne geçebilmek için müşteri şikayetini her zaman beklediklerini, bu şikayetler doğrultusunda kaliteyi yükselttiklerini belirterek yeni gelen ürünlerden biriyle değiştirdiler İstoç depolarında.

Ayrıca, kopya ürünlerle ayrıştırmak üzere artık tüm ürünlere Epinox marka basmaya başladılar, ki aldığım ürünün tabanında da bu markalama mevcut.
Yani aldığınız/alacağınız ürünle ilgili bir sıkıntınız olması durumunda epinox.com.tr üzerinden yazışabilirsiniz.
Markalaşma konusunda adımlar atıyorlar sanırım. Hayırlısı olsun.

İbrik veya diğer kahve araçları hakkında konuşma şansınız oldu mu? Ürünlerin nerede üretildiği, Epinox marka ürünlerin başka sitelerde kendi sitelerinden nasıl daha ucuza satıldığı, yeni ürün çeşitlerinin gelip gelemeyeceğiyle ilgili?

İbrik veya diğer kahve araçları hakkında konuşma şansınız oldu mu? Ürünlerin nerede üretildiği, Epinox marka ürünlerin başka sitelerde kendi sitelerinden nasıl daha ucuza satıldığı, yeni ürün çeşitlerinin gelip gelemeyeceğiyle ilgili?
maalesef, evden 40 dakkada gidip 40 dakkada geri döndüm, alıp sadece paslanmayla ilgili kısa bi konuşup dönebildim, evden çalışırken öğle arasını anca değerlendirebildim bu şekilde... bi de Covid var tabi, depoları oldukça küçük ve 3-4 kişi vardı içeride, işimi halledip çıktım hemen. 🤷‍♂️

maalesef, evden 40 dakkada gidip 40 dakkada geri döndüm, alıp sadece paslanmayla ilgili kısa bi konuşup dönebildim, evden çalışırken öğle arasını anca değerlendirebildim bu şekilde... bi de Covid var tabi, depoları oldukça küçük ve 3-4 kişi vardı içeride, işimi halledip çıktım hemen. 🤷‍♂️
Neden paslanmış ki acaba? Benim de çinden kettle siparişim yolda.Ama bu konu beni düşündüruyor.Evdeki paslanmaz çelik demliğe baktiğimda ibrik kisminda onda da paslanma olmuş gibi duruyor mesela.Bunu önlemek için ne yapmak gerekir acaba?içinde su ile bekletmek yapilmamasi gereken bir şey mi? Eger oyleyse saçma olur çunku

Neden paslanmış ki acaba? Benim de çinden kettle siparişim yolda.Ama bu konu beni düşündüruyor.Evdeki paslanmaz çelik demliğe baktiğimda ibrik kisminda onda da paslanma olmuş gibi duruyor mesela.Bunu önlemek için ne yapmak gerekir acaba?içinde su ile bekletmek yapilmamasi gereken bir şey mi? Eger oyleyse saçma olur çunku
kullanılan paslanmazın kademeleri var. her paslanmaz, tam koruma veren paslanmaz değil. yani zaman içinde ya da temasla paslanabilen paslanmazlar var. Inox 303, Inox 304, 316, 320, 321 diye gider, yukarı çıktıkça da malzeme pahalanır. Inox 321'den böyle bir kettle yapmaya kalkarsanız mesela, hem şekil verme güçlüğü hem de fiyatı sebebiyle bi mikrodalga fiyatına falan gelir tahminen.

genelde Inox 304 ve muadilleri kullanılır, ki bu da öyleymiş. ama 304 de her zaman tam güvenilebilecek bir malzeme değil, ham maddenin üreticisi eğer 304'ü üretirken toleransların altına yakınlaştıysa, bu ürün de içinde farklılıklar yaşayabiliyor.

Bu arada aklıma geldi, Epinox'taki arkadaşın uyarısı, çamaşır suyu temas ettirirseniz her Inox malzeme belirli oranda paslanır, yani uzak tutmak lazım.

Geri