• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Epinox Barista Kettle - Genel Döküş İpuçları Tecrübeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Santbly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada Tchibo'nun websitesinde şunu gördüm:
Bildiğimiz Fellow mu yoksa başka marka mı acaba? Fotoğraflarda bi Fellow ibaresi var ama...
Bildiğimiz fellow ancak elektrikli ısı ayarı yok bunda üzerindeki analog termometre üzerinden ısı takibi yapılıyor. Bu da dijital kadar net olmuyor.

12 sayısını bulsak ve toptancıdan sipariş versek. Ben katılırım başka isteyen varsa haberleşelim.

Benim bu kettle alıp kullanacak olan arkadaşlara önerim, kirpi süzgeç diye satılan bir parça var onu almaları. Kettle içerden takınca akış hızını çok iyi bir seviyeye getirebiliyorsunuz.

Şöyle bir ürün:
634599078z.jpg

Mrb ben de katılabilirim.

arkadaşlar üretici firma ile görüştüm ama 213.00 tl artı KDV dediler. toplu alımda %15 indirim yaparız dediler ama bana çok makul gelmedi. Çünkü internette daha uygun satan yerler var.

Selamlar epinox marka bu ürünü 4-5 ay önce almıştım. Model buna benziyor ama tam da bu değil. İç taraftan dip kısmı birleşim yerlerinden paslandı. O kadar yeri aradım ancak bir muhattap bulamadım.

ben de katılabilirim fiyat uygun olursa

benim kettle geldi bugün. gayet iyi duruyor, su akış hızı biraz fazla geldi. çıktım bu kirpiden aldım. şimdi harika oldu. teşekkürler ^^

Benim bu kettle alıp kullanacak olan arkadaşlara önerim, kirpi süzgeç diye satılan bir parça var onu almaları. Kettle içerden takınca akış hızını çok iyi bir seviyeye getirebiliyorsunuz.

Şöyle bir ürün:
634599078z.jpg

barmar ile de görüştüm ama ellerinde yokmuş ve fiyatı 190.00 diye güncellediler. barmar 155 den başladı en son 190 diyor...:)))

Epinox 1200ml kettle ile su kaynattığımda baskın bir metal/çelik kokusu oluşuyor.
içinde kaynattığım için olabilir diyeceğim, ancak normali de bu değil mi zaten?

bu konudan muzdarip başka arkadaşlar var mı? çözdüyseniz ne önerirsiniz?

Aynı sorun bende de var ocakta kaynatınca çok rahat kokuyu alabiliyorum ama suyu ısıtıp koyunca pek koku gelmiyor çözemedim daha

Geri