cayisse
Barista
cok fena yahuIron heart’ın ilk kullanıcılarından biri olarak gözüm hep cherry’ deydi, elimden Sonja da geçti ve ne buluyorlar bu renkte diye kendi kendime söyleniyordumSonunda tabi ki istediğimi almıştım…
cok fena yahuIron heart’ın ilk kullanıcılarından biri olarak gözüm hep cherry’ deydi, elimden Sonja da geçti ve ne buluyorlar bu renkte diye kendi kendime söyleniyordumSonunda tabi ki istediğimi almıştım…
Anladım.Ayrıca Togay Bey den teslim alırken en güzel Red Sonja bu demişti.
lolAnladım.
Bana da en güzel siyah bu demişti![]()
Hahah şaka bir yana hakikaten en güzel siyah benim ki :F
Hahah şaka bir yana hakikaten en güzel siyah benim ki :F
Aksini iddia eden varsa 23:00 de tunalı elizin pastanesinin önündeyim!1!
Red Sonjanın kazanacağına o kadar emindim ki. Şu an 2014 yerel seçimlerindeki Çankaya oylarını bekleyen Mansur Yavaş'ın meşhur kazağı rengine büründü gözüme.
Ekli dosyayı görüntüle 25005
Yöreye ve teruara uygun öğütücü seçiminizi takdir ediyorum, bu hassasiyeti şehir büyürken belediyeler, yerel sakinler, müteahhitler göstermiyor mesela. Şehirlerin tarihi kısımları kendi karakteristiğini taşırken bir alt sokak koca bir nargile kafeye benzeyebiliyor.Başlıkta c40 değil de comandante dendiği için hile yapmış sayılmam bence, en güzeli dune trailmaster
Mardin antik kentte gezintiye çıkardım
Dune modelini gördüğümden beri mardine benzetiyordum, bence de çok uyumlular.Yöreye ve teruara uygun öğütücü seçiminizi takdir ediyorum, bu hassasiyeti şehir büyürken belediyeler, yerel sakinler, müteahhitler göstermiyor mesela. Şehirlerin tarihi kısımları kendi karakteristiğini taşırken bir alt sokak koca bir nargile kafeye benzeyebiliyor.
Bu arada sembüsek çok güzel bir yiyecek değil mi?
Kim, ne kazandı?En güzeli fotoğraflarla seçelim bakalım haydi, hediyesi benden olacak.![]()
Kim, ne kazandı?