• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

En güzel Comandante rengi

Favori renginiz?

• Wenge

Oy: 15 6.2%
  • American Cherry

Oy: 55 22.8%
  • Ironheart

Oy: 1 0.4%
  • Zebra

Oy: 10 4.1%
  • Chocolate Fineline

Oy: 15 6.2%
  • Red Sonja

Oy: 45 18.7%
  • Black

Oy: 24 10.0%
  • Burgundy

Oy: 2 0.8%
  • Alpine Lagoon

Oy: 21 8.7%
  • Sunset

Oy: 8 3.3%
  • Virginia Walnut

Oy: 10 4.1%
  • Liquid Amber

Oy: 11 4.6%
  • Copper Mountain

Oy: 1 0.4%
  • Cobalt

• Green

Oy: 0 0.0%
  • Bamboo

• Snow White

Oy: 11 4.6%
  • Racing Green

Oy: 8 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    241
American Cherry kazanmış görünüyor.

Başlıktaki en güzel Cherry fotoğrafını seçmek de konu sahibi olarak size düşer. Hediyesini de arkadaşımıza biz göndereceğiz. :)

Bu ulvi görev için çok teşekkür ederim. Seçmek çok zor oldu:

Mk3’üm Green di, ona Hulk derdim hangi çekirdek olursa olsun banamısın demez ezer geçerdi 💪🏻
Mk4’üm 👇🏻
Ekli dosyayı görüntüle 24977

Ödül varsa yeni comandante fotoğrafı atarız 😀

Siyah sahiplerinin gözü yaşlı. Kabul edelim ki bu başlıkta hor görülüyoruz.

Virginia walnut severleri niye bu kadar az, bence baya hoş

Ekli dosyalar

• C607154B-786B-4B24-A81D-C0E344F3F560.jpeg
    C607154B-786B-4B24-A81D-C0E344F3F560.jpeg
    41.9 KB · Görüntüleme: 158
Black comandante’e en güzel hazne sizce hangisi acaba ?😀

En sevdiğim comandante modelini kullanıyorum bir süredir 💙

Bunu da "bir süre kullanıp satar başka bir şeye (q2, xpro, zp6) geçerim" diye almıştım ama o sürede gollum'e dönüşmesem iyi.
Bunu denk getirip alamadım üzüldüm ona q2 den sonea bende Comandante aldım şuan güzel bakalım 😅

Iron heart’ın ilk kullanıcılarından biri olarak gözüm hep cherry’ deydi, elimden Sonja da geçti ve ne buluyorlar bu renkte diye kendi kendime söyleniyordum :) Sonunda tabi ki istediğimi almıştım…
bu zamanla kızardıgı için böyle bir renk aldı değil mi hocam ? american cherry bu değirmen ?

Cmdyi sattığımdan beri klik saymayı özlediğimi farkettim(: Kızıl Bacı 'yla yoluma devam edeceğim <3
1701779108669.png

Geri