• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

El Değirmeni Tavsiyesi

Kendimden biliyorum ilk zamanlar çok araştırdım hiç başka birşeyle uğraşmadan direk Cmd yada diğer ekipmanlarda hep üst sınıf aldım ve iyi yaptığımı düşünüyorum bakma ekonomik açıdanda onu al sonra bunu al daha çok sıkıntı en güzeli biraz sabredip en iyisi ne ise onu almak
Hocam ben de inanın direkt olarak CMD alıp olayı kapatmak isterim. Hatta sabır kısmını da hallederiz ama dolar kuru affetmiyor. Şimdilik ara basamak olarak da olsa X Pro S düşünmekten başka çare yok gibi benim için.

Evet hocam hatta sonra q2s almışsınız. Şimdi de K Ultra almayı düşünüyormuşsunuz. Q2s den memnun muydunuz peki?
K ultradan vazgeçtim biraz önce comandante aldım onun yerine q2 den memnundum ama giriş seviyesi bir değirmenden ne kadar yüksek performans bekleniyorsa emin olun onun üzerinde bir performansı vardı bende seramikten geçtiğim için çok iyi gelmişti artık ya 2. değirmen olarak kalır yada yollarımızı ayırırız

K ultradan vazgeçtim biraz önce comandante aldım onun yerine q2 den memnundum ama giriş seviyesi bir değirmenden ne kadar yüksek performans bekleniyorsa emin olun onun üzerinde bir performansı vardı bende seramikten geçtiğim için çok iyi gelmişti artık ya 2. değirmen olarak kalır yada yollarımızı ayırırız
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın.

Teşekkürler umarım sizde alacağınız üründen çok memnun kalırsınız sizede şimdiden hayırlı olsun keyifli fincanlarınız olsun😊

CMD alıp olayı kapatanı ben görmedim daha. En ateşli fanboyların bile alım-satım bölümünde ilanlarını görebilirsiniz.
CMD alıp satmayan kalmış mıdır acaba? alım-satım bölümünde en sık karşılaştığım ilan heralde, geçmişe dönüp baktığımda.

CMD alıp olayı kapatanı ben görmedim daha. En ateşli fanboyların bile alım-satım bölümünde ilanlarını görebilirsiniz.
CMD alıp satmayan kalmış mıdır acaba? alım-satım bölümünde en sık karşılaştığım ilan heralde, geçmişe dönüp baktığımda.

Demeyin öyle ya bende alıp kapattım olayı dedim ama umarım kapanmıştır siz öyle deyince içime kurt düştü😅

Bende harionun dandik değirmeniyle başladım c3,k6 derken gidiyorum arttıra arttıra.Açıkcası memnunum da değişik değişik değirmenler denemek de keyifli oluyor şahsımca.

Demeyin öyle ya bende alıp kapattım olayı dedim ama umarım kapanmıştır siz öyle deyince içime kurt düştü😅
Bir yıl C40 kullanıp; K Plus’a geçtim. Üçüncü yıla giriyoruz. Bir kere bile keşke demedim. Yazdık bunları hep, okuyun; ama en nihayetinde siz yine bildiğinizi okuyun da demiştim. Okumuşsunuz, hayırlı olsun.

Bir yıl C40 kullanıp; K Plus’a geçtim. Üçüncü yıla giriyoruz. Bir kere bile keşke demedim. Yazdık bunları hep, okuyun; ama en nihayetinde siz yine bildiğinizi okuyun da demiştim. Okumuşsunuz, hayırlı olsun.

Hocam tercih sebebim biraz el yapımı ve özel olması birde alman malı olması yoksa özelliklerini vs dikkate alarak tercih etmedim birde k ultradan geri kalan tek özelliği dıştan ayar mekanizması diye düşünüyorum

Bu işin sonu forumdan hesabı silmeye gidecek vaziyet alın🤣

Show haber: flash haber ne yazsa olay olan o genç röportaj yaparkende sokaktan geçenlerin eleştrisine işte böyle tanıklık etti 🤣

Hocam tercih sebebim biraz el yapımı ve özel olması birde alman malı olması yoksa özelliklerini vs dikkate alarak tercih etmedim birde k ultradan geri kalan tek özelliği dıştan ayar mekanizması diye düşünüyorum
belli ki 1zp kullanıcı değilsiniz, olsaydınız böyle bir yorum yapmazdınız. Bir kullanın ondan sonra anlarsınız farkını.

belli ki 1zp kullanıcı değilsiniz, olsaydınız böyle bir yorum yapmazdınız. Bir kullanın ondan sonra anlarsınız farkını.

Hocam hali hazırda q2s kullanıyorum evet 1zp üst modelleri değil ama söylediğim gibi cmd almamdaki husus tamamen fabrikasyon olmaması ve alman üretimi olması yoksa 1zp taş atmıyorum ki zaten bende kullanıyorum😅

Comandante elektrikli model çıkarttı da biz mi almadık?🙃 Ode 2’ye geçmesem karakuzumdan hayatta ayrılmazdım.

Comandante birçok ülkede demleme reçetelerinde referans alınan, öğütüm tutarlılığı, marka güvenilirliği ve uzun ömrü ile öne çıkan, oldukça da yaygın üst seviye bir el degirmeni.

Bununla birlikte sonuçta bir el değirmeni, öğütüm hızının yavaş olması, ince öğütümlerde kol gücü istemesi gibi dezavantajları var.

İnsanlar genelde nitelikli kahveye adım attığında öncelikle öğütülmüş kahve almak yerine bir el değirmeni ediniyor, sonrasında kahve tüketimi arttıkça elektrikli değirmene geçiyor. El degirmeni kötü olduğundan değil.

Ev dışında, işte veya seyahat halinde kullanım ihtiyacı olduğunda el degirmenlerini tutmak gerekiyor, bende 4 elektrikli degirmenin yanında filtre icin comandante ve espresso icin jmax var. Kısa bir süre bile kötü kahveye maruz kalmaya tahammülüm yok, birkaç gün biryere gittiğimde yanıma picopresso ve seyahat demleme çantamı alıyorum.

Comandante birçok ülkede demleme reçetelerinde referans alınan, öğütüm tutarlılığı, marka güvenilirliği ve uzun ömrü ile öne çıkan, oldukça da yaygın üst seviye bir el degirmeni.

Bununla birlikte sonuçta bir el değirmeni, öğütüm hızının yavaş olması, ince öğütümlerde kol gücü istemesi gibi dezavantajları var.

İnsanlar genelde nitelikli kahveye adım attığında öncelikle öğütülmüş kahve almak yerine bir el değirmeni ediniyor, sonrasında kahve tüketimi arttıkça elektrikli değirmene geçiyor. El degirmeni kötü olduğundan değil.

Ev dışında, işte veya seyahat halinde kullanım ihtiyacı olduğunda el degirmenlerini tutmak gerekiyor, bende 4 elektrikli degirmenin yanında filtre icin comandante ve espresso icin jmax var. Kısa bir süre bile kötü kahveye maruz kalmaya tahammülüm yok, birkaç gün biryere gittiğimde yanıma picopresso ve seyahat demleme çantamı alıyorum.
Öncelikle maşallah hocam 😄 Nanopressoya bakmıştım daha önce ama plastik termos havası vardı. Picopresso nasıl, memnun musunuz? Ayarı tutturamayıp krema alamama durumu oluyor mu?

Öncelikle maşallah hocam 😄 Nanopressoya bakmıştım daha önce ama plastik termos havası vardı. Picopresso nasıl, memnun musunuz? Ayarı tutturamayıp krema alamama durumu oluyor mu?
Espresso inceliğine inebilen iyi bir değirmeniniz olduğu sürece bir dial in sürecinden sonra Picopresso ile güzel çıktılar alınabiliyor, ancak zahmetli ve ana espresso ekipmanı olarak düşünmek için hazırlama sürecini sevmek gerek.

2. ay önce Dem'den 1Zpresso X-Pro S Kahve Değirmeni aldım. Kolay ayarlanmasından, hızlı öğütmesinden çok çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Espresso inceliğine inebilen iyi bir değirmeniniz olduğu sürece bir dial in sürecinden sonra Picopresso ile güzel çıktılar alınabiliyor, ancak zahmetli ve ana espresso ekipmanı olarak düşünmek için hazırlama sürecini sevmek gerek.
Hazırlama sürecini sevme konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama insanı kahve içmekten soğutacak kadar uzun olunca ilk heves geçtikten sonra bir kenara koyuluyor ekipman.

Geri