• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum maalesef. Normal mi değil mi anlamadım.
Sipariş No: #78506384

Screen Shot 2021-10-20 at 14.43.11.png

benim de kredi kartı ile ödendi statusunde kalmıştı. whatsapp üzerinden hızlı şekilde dönüş sağladılar kontrol edip. benim gibi sıkıntı yaşayanlar site üzerinden whatsapp numarasına ulaşıp dilerlerse yazabilirler.

Anneniz "geleneksel" Rio tadına alışıksa Brezilya'nın Oaqxoupe bölgesinden aldığımız bir kahveyi tavsiye edebilirim, daha az İyot kokusu, daha tatlı bir kahve. Kendinize sipariş verdiğinizde bana özelden sipariş numaranızı iletirseniz 100 gram eklettireyim (sitede satılmıyor genelde), bir denesin ve fikrini (feedback) de çok merak ediyorum aslında.
... dediniz ve göndermediniz.

... dediniz ve göndermediniz.
Türk kahvesi delisi olarak ben de merak etmiştim bu çekirdeği not kısmına denemelik göndermelerini rica etmiştim, göndermemişler. Diğer aldığım çekirdekleri de mümkünse eski kavrum istedim onlar da aynı gün kavrulmuş şekilde geldi. Not kısmını okumadıklarını düşünüyorum. İletişim biraz zayıf.

Türk kahvesi delisi olarak ben de merak etmiştim bu çekirdeği not kısmına denemelik göndermelerini rica etmiştim, göndermemişler. Diğer aldığım çekirdekleri de mümkünse eski kavrum istedim onlar da aynı gün kavrulmuş şekilde geldi. Not kısmını okumadıklarını düşünüyorum. İletişim biraz zayıf.
ben şerifbeye özelden mesaj atmıştım ve notunu aldığını söyledi. Ona rağmen gelmedi.

JavaScript:
// Webmaster'a not:
if (topluAlimBaslangicTarihi <= Date.now() && Date.now() <= topluAlimBitisTarihi) {
    "Kargolarınız siparişinizden sonra en geç 1 iş günü içerisinde kargoya verilir."
        .replace("geç", "erken")
        .replace("iş günü", "hafta");
}
💻

@SerifBasaran benim de 2 siparişim bir haftadır hazırlanıyor görünüyor. Arada unutulmadıysa beklemek benim için sorun değil.

78506719
78506671
Bugün telefon geldi (geçenlerde de aramışlar ama ben geri dönememiştim), yoğunluktan dolayı gecikme olmuş. Bugünkü kavrum sonrasında tekrar haber verdiler, gel-al seçtiğim için gidip teslim aldım.

Ekli dosyalar

• P_20211022_183949.jpg
    P_20211022_183949.jpg
    153.5 KB · Görüntüleme: 65
wamena'yı içecek arkadaşlara tavsiyem bu kahveyi bekletin. ben 30 eylül kavrumlu paketi 16 ekim'de açıp içmeye başladım ve içtiğim çoğu demlemede ok tepkisini verdim. Bugün kalan son 10gr ı James Hoffmann tarifiyle aeropress demledim, tatlar çok daha çılgındı, tatlılık çok daha fazlaydı. "emaan bu muymuş" dediğim paket oldu "keşke bitmeseydi :-( "

en çok el encanto ve özellikle de wamena'yı beğendim. "bomba da fruta" unvanını wamena hak ediyor. :) v60, aeropress, clever... hepsinde sonuç güzeldi.

11’inde sipariş vermiştim. Benim gibi hala siparişi eline ulaşmayan var mı?

11’inde sipariş vermiştim. Benim gibi hala siparişi eline ulaşmayan var mı?
Ben de 18'inde vermiştim dün arayıp siparişiniz geldi mi diye sordular daha kargoya bile verilmedi dedim tamam bu gün çıkartıyoruz dediler yine kargoya verilmedi, yoğunluk epey fazla sanırım mecbur bekliyoruz ay sonuna kadar gelir umarım 😄

Ben de 18'inde vermiştim dün arayıp siparişiniz geldi mi diye sordular daha kargoya bile verilmedi dedim tamam bu gün çıkartıyoruz dediler yine kargoya verilmedi, yoğunluk epey fazla sanırım mecbur bekliyoruz ay sonuna kadar gelir umarım 😄
“Kargom nerede”cilerden pek hazetmiyorum ama bir geribildirim yapsalar ay sonuna kadar beklemeye ben de istemeye istemeye razıyım aslında.

"Kargom nerede'ci" unvanı siparişten 3 gün sonra kahvesinin akıbetini sorgulayanlar için kullanılmalı. 12 gün sonra herkesin en azından sipariş durumunu sormaya hakkı vardır. Yalnız ben olsam bunu direkt iletişim adreslerinden sorardım.

Geri