Noobkahveci
Barista
@SerifBasaran Bey, Türk kahvesi için tavsiye çekirdekleriniz nelerdir ve hangi kavrumu tavsiye ediyorsunuz?
Ben saydım. Direkt Şerif Başaran'ı etiketleyerek 5. kere soruyorsunuz bunu. Foruma da 2-3 kez sordunuz desek baya bi oluyor. Umarım kavurucu hepimizi kurtarır bu dertten.Merhaba Kıymetli @SerifBasaran
Bu soruyu sanırım 3.kez soruyorum.Yoğunluğunuzu anlayabiliyorum hadsizlik ediyorsam özür dilerim.Sizce mokapot demlemesi için çekirdeklerinizi filtre kavrum[City Plus] mı yoksa espresso[Full City Plus] mı tercih etmeliyiz.
Birde Colombiya Paraiso tükenmiş sanırım.
@NoPainNoCoffeeBen saydım. Direkt Şerif Başaran'ı etiketleyerek 5. kere soruyorsunuz bunu. Foruma da 2-3 kez sordunuz desek baya bi oluyor. Umarım kavurucu hepimizi kurtarır bu dertten.
@NoPainNoCoffee
arkadaşlar kısa bir bilgi geçeyim, hoca bugün ufak bir operasyon geçirecekti, Milano falan derken atlamış olması normal soruları. Operasyon sonrası cevaplar diye düşünüyorum.
Selamlar Ben 2-3 gündür Mokapot ile Full City Plus kavrumlu Espresso Shot The Sheriff Blend demliyorum oldukça da memnunumSelamlar Kıymetli @SerifBasaran ,
Gövdenin yüksek olması benim şahsi tercihim ve benim için keyifli fincan yüksek gövdeye sahip ve eşlikçi çok ufak tadım notlarıdır.Hal böyle iken bir mokapot demleyicisi olarak çekirdeklerinizi Filtre[City Plus] kavrum olarak mı yıksa Espresso[Full City Plus] olarak mı temin etmeliyiz.
Selamlar Forum,
Belkide kıymetli Şerif Başaran yoğunluğundan vakit bulamadı,aranızda ilgili kavurucunun çekirdeklerini mokapotta demleyeneniz oldu mu?Sizler fincandaki kahveyi ne şekilde seviyorsunuz ve hangi kavrum tercih ettiniz?
Selamlar Ben 2-3 gündür Mokapot ile Full City Plus kavrumlu Espresso Shot The Sheriff Blend demliyorum oldukça da memnunum
Maalesef ama geçen ay Zümrüt Karaca ''Guatemala - Las Capuchinas''Mokapotta demlemiştim memnun da kaldım Bende Single arayışındayım bu sebeple Gövdesi yüksek tütünsü,çikolatamsı tatlar aramaktayımSelamlar @yoldabirivar
Peki single origin olarak denemiş olduğun yada temin ettiğin bir çekirdek oldu mu?Oldu ise o çekirsek ile ilgilide yorumlarını okumak isterim.
Finca la joya'yı klasik tarif ile demledim güzeldi. K pro 1.7 klik, 7 gram kahve 120 ml oda sıcaklığında su. Klasik türk kahvesi severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum@SerifBasaran Bey, Türk kahvesi için tavsiye çekirdekleriniz nelerdir ve hangi kavrumu tavsiye ediyorsunuz?
MerhabaFinca la joya'yı klasik tarif ile demledim güzeldi. K pro 1.7 klik, 7 gram kahve 120 ml oda sıcaklığında su. Klasik türk kahvesi severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum
Merhaba, filtre kavrum ile demledimMerhaba
Afiyet olsun. Hangi kavrumu yeğlediniz?
Sağlıcakla
Merhaba,Merhabalar, son tarih 31.10.2021 yaziyor ama şuan sitede kodlar geçersiz ya da süresi dolmuş diyor, aynı sıkıntıyı yaşayan var mi?

Merhaba,Merhaba, filtre kavrum ile demledim
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kasım ayında Türk Kavurucular ile bir organizasyon yapmayacağız. Bunun iki nedeni kara cuma nedeni ile bir çok firmanın ciddi indirimler yapması, diğer nedeni ise enerjimizi yurt dışı organizasyonuna vermek.
City plus hocam, filtre kavrum olarak da geçiyor sitede. Ama genelde türk kahvesi daha koyu çekirdekler ile demlendiği için risk almayıp full city de tercih edebilirsiniz. Asiditesi düşük bir çekirdek, klasik kahve notaları güzel bir şekilde hakimMerhaba,
Sanırım soruyu hatalı sordum ; full city plus , city plus olarak tercihinizi öğrenmek istemiştim.
Sağlıcakla
Teşekkür ederim, ilginiz içinCity plus hocam, filtre kavrum olarak da geçiyor sitede. Ama genelde türk kahvesi daha koyu çekirdekler ile demlendiği için risk almayıp full city de tercih edebilirsiniz. Asiditesi düşük bir çekirdek, klasik kahve notaları güzel bir şekilde hakim
anladım teşekkürlerKahve kulübü 2. yılı sebebiyle olmayacak.
Çok teşekkürler, üyelik kısmını atlamışım ben.Merhaba,
Sizin için şimdi denedim. Kod çalışıyor. Burada dikkat etmeniz gereken 2 konu var;
1) Üyeliğiniz ile oturum açtınız mı?
2) Sepetinizdeki ürünler Nordic Approach kahvelerinden oluşmuyor değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 16510