• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Merhaba Kıymetli @SerifBasaran

Bu soruyu sanırım 3.kez soruyorum.Yoğunluğunuzu anlayabiliyorum hadsizlik ediyorsam özür dilerim.Sizce mokapot demlemesi için çekirdeklerinizi filtre kavrum[City Plus] mı yoksa espresso[Full City Plus] mı tercih etmeliyiz.

Birde Colombiya Paraiso tükenmiş sanırım.
Ben saydım. Direkt Şerif Başaran'ı etiketleyerek 5. kere soruyorsunuz bunu. Foruma da 2-3 kez sordunuz desek baya bi oluyor. Umarım kavurucu hepimizi kurtarır bu dertten.

Ben saydım. Direkt Şerif Başaran'ı etiketleyerek 5. kere soruyorsunuz bunu. Foruma da 2-3 kez sordunuz desek baya bi oluyor. Umarım kavurucu hepimizi kurtarır bu dertten.
@NoPainNoCoffee

arkadaşlar kısa bir bilgi geçeyim, hoca bugün ufak bir operasyon geçirecekti, Milano falan derken atlamış olması normal soruları. Operasyon sonrası cevaplar diye düşünüyorum.

@NoPainNoCoffee

arkadaşlar kısa bir bilgi geçeyim, hoca bugün ufak bir operasyon geçirecekti, Milano falan derken atlamış olması normal soruları. Operasyon sonrası cevaplar diye düşünüyorum.

Selamlar @puspus

Bilgi için teşekkür ederim ve kıymetli Şerif Başaran içinde sağlığınında en kısa sürede eskisinden de iyi hale gelmesini dilerim 🙏

Yoğunluğunu anlayabiliyorum,aslıda tüm bu yoğunluğunda forumda yazıyor olmasınıda taktir ediyorum.Fakat sorumun ardından sorulan sorulara yanıt verdiğinide gördüm.Gözünden kaçmıştır dedim,yoğunluğu vardır dedim.Yine serzenişte bulunmak istemiyorum,forumda üyeliği hiç olmayabilirdi yada yazılan hiç bir şeye cevap vermeyebilirdi.Sonuçta her kavurucunun forumda üyeliği yok.

Sorumu sorarken kıymetli Şerif Başaran'ı etikledim ama bir yada ikikez de genele yönelttim sorumu ve onada kimse bir dönüş yapmadı.

Belki bir dönüş olur umudumu hala koruyorum ve sabırla bekliyorum.

Selamlar Kıymetli @SerifBasaran ,

Gövdenin yüksek olması benim şahsi tercihim ve benim için keyifli fincan yüksek gövdeye sahip ve eşlikçi çok ufak tadım notlarıdır.Hal böyle iken bir mokapot demleyicisi olarak çekirdeklerinizi Filtre[City Plus] kavrum olarak mı yıksa Espresso[Full City Plus] olarak mı temin etmeliyiz.

Selamlar Forum,

Belkide kıymetli Şerif Başaran yoğunluğundan vakit bulamadı,aranızda ilgili kavurucunun çekirdeklerini mokapotta demleyeneniz oldu mu?Sizler fincandaki kahveyi ne şekilde seviyorsunuz ve hangi kavrum tercih ettiniz?
Selamlar Ben 2-3 gündür Mokapot ile Full City Plus kavrumlu Espresso Shot The Sheriff Blend demliyorum oldukça da memnunum

Selamlar Ben 2-3 gündür Mokapot ile Full City Plus kavrumlu Espresso Shot The Sheriff Blend demliyorum oldukça da memnunum

Selamlar @yoldabirivar

Peki single origin olarak denemiş olduğun yada temin ettiğin bir çekirdek oldu mu?Oldu ise o çekirsek ile ilgilide yorumlarını okumak isterim.

Selamlar @yoldabirivar

Peki single origin olarak denemiş olduğun yada temin ettiğin bir çekirdek oldu mu?Oldu ise o çekirsek ile ilgilide yorumlarını okumak isterim.
Maalesef ama geçen ay Zümrüt Karaca ''Guatemala - Las Capuchinas''Mokapotta demlemiştim memnun da kaldım Bende Single arayışındayım bu sebeple Gövdesi yüksek tütünsü,çikolatamsı tatlar aramaktayım

@SerifBasaran Bey, Türk kahvesi için tavsiye çekirdekleriniz nelerdir ve hangi kavrumu tavsiye ediyorsunuz?
Finca la joya'yı klasik tarif ile demledim güzeldi. K pro 1.7 klik, 7 gram kahve 120 ml oda sıcaklığında su. Klasik türk kahvesi severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum

Merhabalar, son tarih 31.10.2021 yaziyor ama şuan sitede kodlar geçersiz ya da süresi dolmuş diyor, aynı sıkıntıyı yaşayan var mi?

Merhabalar, son tarih 31.10.2021 yaziyor ama şuan sitede kodlar geçersiz ya da süresi dolmuş diyor, aynı sıkıntıyı yaşayan var mi?
Merhaba,

Sizin için şimdi denedim. Kod çalışıyor. Burada dikkat etmeniz gereken 2 konu var;
1) Üyeliğiniz ile oturum açtınız mı?
2) Sepetinizdeki ürünler Nordic Approach kahvelerinden oluşmuyor değil mi?

Screen Shot 2021-10-29 at 17.23.11.png

Merhaba,

Sanırım soruyu hatalı sordum ; full city plus , city plus olarak tercihinizi öğrenmek istemiştim.

Sağlıcakla
City plus hocam, filtre kavrum olarak da geçiyor sitede. Ama genelde türk kahvesi daha koyu çekirdekler ile demlendiği için risk almayıp full city de tercih edebilirsiniz. Asiditesi düşük bir çekirdek, klasik kahve notaları güzel bir şekilde hakim

City plus hocam, filtre kavrum olarak da geçiyor sitede. Ama genelde türk kahvesi daha koyu çekirdekler ile demlendiği için risk almayıp full city de tercih edebilirsiniz. Asiditesi düşük bir çekirdek, klasik kahve notaları güzel bir şekilde hakim
Teşekkür ederim, ilginiz için

Sağlıcakla

Geri