Ankara Kahve Festivalinde laf arasında metin abi boyle bir şey fısıldamıştı sanki bir gelişme var mıdır acabaŞeçkinize yeni eklenecek kahveler olacak mı acaba @metin bey ? Merakla bekliyoruz![]()
Merhaba,Değerli Kahve Kulubü dostları,
Ekim ayı toplu alım kavurucusu olarak tekrardan bize vermiş olduğunuz oylar ve güveniniz için çok teşekkür ederiz.
Eylül ayındaki İstanbul ve Ankara kahve festivallerinin keyifli yoğunluğunu atlattıktan sonra ekim boyunca sizlere en iyi şekilde kahve ulaştırmaya çalışacağımız için de çok heyecanlıyız.
Bazı kahvelerin stokları düşük seviyelerde olabilir ancak net stok miktarlarını gün içinde kontrol edip tekrardan bilgilendirme yapacağım.
Ekim ayında da seçkimize eklenecek heyecan verici birçok kahve olacak, bunların arasında da 12 yıllık kavuruculuk serüvenimizde sunacağımız ilk Geisha türü kahvemiz de olacak.
Web sitemiz --- www.coffeedepartment.co
Herkese keyifli bir ay ve kahve deneyimi diliyoruz.
Saygılarımla
Bende böyle yaptım araya kafeinsiz kahve de eklemişim bambaşka deneyim oldu125 gr dan 6 çeşit çekirdek. Clever, v60 ve aeropress ile benim için uzun bir aradan sonra müthiş deneyim olacak.
Teşekkürler.
Yeni kahveler ne zaman gelecek belli oldu mu? Espressoya özel yeni kahve gelecek diye bekliyordum ama espressoya özel gelmeyecekse sipariş verebilirim.yeni kahveleri beklemeden istediğiniz kahveyi alabiliyorsanız alın derim, yeni kahvelerin gelmesine 1 hafta 10 gün var gibi.
bende de durum aynı, 15. günde demledim ama sanırım 20 gün minimum degass olması gerekiyor gibime geliyor.Şu ana kadar denediğim çekirdekler için 12-13 gün degassing yeterli olmadı. En az 15 gün gerekiyor sanırım. Yeniden denemek için birkaç gün bekleyeceğim. Diğerlerine kıyasla Kenya'yı çözdürmekte zorlandım. Ijen Lestari Mossto yoğun ve kompleks bir aromaya sahip.
Kenya Azamia
Ethiopia Aricha
Indonesia Ijen Lestari Mossto
Costa Rica Juanachute
şimdilik denediklerim.
tabi ki kontrol ediyorumMerhabalar!
983NX6639F numaralı siparişi verdim. iyzico ödemenin alındığına dair bir e-posta gönderdi ve yine de siparişim ödemesiz siparişler kısmında görünüyor.Bu durum çözüldü az önce
Ayrıca 681AW1617A numaralı sipariş de yanlış olmuş. İptal edebilir miyiz acaba?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim @metin Bey.
Geleceklerden haber yok mu abiEthiopia Gera Farm
Costa Rica Juanachute
kahvelerimiz kritik stok seviyesine gelmiştir, bu hafta sonu stokları kapatılacaktır. Tatmak isteyen olursa son paketler.![]()
Munzur su içmek için güzel ama kahve demlemek için ph değeri yüksek.Ethiopia - Gera Farm sipariş ettim. Acaba demlemeyi nasıl yapmalıyım ? Comandante ve Munzur su ile deneyeceğim. Reçete önerilerine açığım teşekkürler şimdiden herkese. Keyifli içimler...