• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Seçkide fermante tatlar olmayan yıkanmış ya da natural kahveleri söyler misiniz @metin?

Selamlar,

752EY5518Q kodu ile ben de katıldım.

hem espressoluk hem de filtre için alımlar yappmış oldum.

Paket için önerim 500 gr da eklenebilir siteye 1 kilo fazla 250 az geliyor bazen :)

Değerli Kahve Kulubü dostları,

Ekim ayı toplu alım kavurucusu olarak tekrardan bize vermiş olduğunuz oylar ve güveniniz için çok teşekkür ederiz.

Eylül ayındaki İstanbul ve Ankara kahve festivallerinin keyifli yoğunluğunu atlattıktan sonra ekim boyunca sizlere en iyi şekilde kahve ulaştırmaya çalışacağımız için de çok heyecanlıyız.

Bazı kahvelerin stokları düşük seviyelerde olabilir ancak net stok miktarlarını gün içinde kontrol edip tekrardan bilgilendirme yapacağım.
Ekim ayında da seçkimize eklenecek heyecan verici birçok kahve olacak, bunların arasında da 12 yıllık kavuruculuk serüvenimizde sunacağımız ilk Geisha türü kahvemiz de olacak.

Web sitemiz --- www.coffeedepartment.co

Herkese keyifli bir ay ve kahve deneyimi diliyoruz.

Saygılarımla
Merhaba,
Sn: 935RD8935P

Denemek amaçlı rica ettiğim Diamentina'yı göndermiş olduğunuz için teşekkür ederim. 😍

Metin beye güzel kahveleri için teşekkür ederim güzel bir cupping ile 6 farklı kahveyi tattım ve profosyonel şekilde olmasa da notlarımı aldım aralarında en beğendiğim kahve colombia el paraiso oldu her açıdan tatmin eden bir kahve Ijenler de beklediğim gibi tertemiz ve çok meyvemsi mossto naturel işleme metodunu denediğim için mutluyum.
Bu da cuppingimden görüntüler🙂

kendi notlarımı ekte bırakıyorum(damağıma güvenmiyorum profosyonel bir tadımcı değilim)

Ekli dosyalar

• IMG_1429.jpeg
    IMG_1429.jpeg
    179.8 KB · Görüntüleme: 182
125 gr dan 6 çeşit çekirdek. Clever, v60 ve aeropress ile benim için uzun bir aradan sonra müthiş deneyim olacak.

Teşekkürler.
Bende böyle yaptım araya kafeinsiz kahve de eklemişim bambaşka deneyim oldu :D

Bugün kahvelerim geldi.4 çeşit almıştım ve ilk denememi kutuyu saran harika kokulu çekirdek olan,4 günlük etiyopya gera farm ile espresso olarak yaptım.İlk denemede fazla ince öğütmüş bulundum,akış vermeyince mecburi 10sn kadar preinfusiona gittim ve o halde sonuç muazzam oldu.Yarın biraz daha kalına giderek tekrar deneyeceğim.
Çok ince öğütümden muhtemel zararsız hafif bir acılık var ama ekşilik sıfır.
Meyve tadları ve şeker tatlığı hissi veren,aromatik çok keyifli bir fincan oldu..3 yudumda bitiverdi ve su içmeme rağmen hala damağımda harika bir tad devam ediyor.
Öyleki diğer 3 kahveyi henüz test etmediğim halde ay bitmeden kesinlikle tekrar sipariş vereceğim.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık,teşekkür ederim.

Şu ana kadar denediğim çekirdekler için 12-13 gün degassing yeterli olmadı. En az 15 gün gerekiyor sanırım. Yeniden denemek için birkaç gün bekleyeceğim. Diğerlerine kıyasla Kenya'yı çözdürmekte zorlandım. Ijen Lestari Mossto yoğun ve kompleks bir aromaya sahip.
Kenya Azamia
Ethiopia Aricha
Indonesia Ijen Lestari Mossto
Costa Rica Juanachute
şimdilik denediklerim.

Şu ana kadar denediğim çekirdekler için 12-13 gün degassing yeterli olmadı. En az 15 gün gerekiyor sanırım. Yeniden denemek için birkaç gün bekleyeceğim. Diğerlerine kıyasla Kenya'yı çözdürmekte zorlandım. Ijen Lestari Mossto yoğun ve kompleks bir aromaya sahip.
Kenya Azamia
Ethiopia Aricha
Indonesia Ijen Lestari Mossto
Costa Rica Juanachute
şimdilik denediklerim.
bende de durum aynı, 15. günde demledim ama sanırım 20 gün minimum degass olması gerekiyor gibime geliyor.

RWANDA / GISANGA
COLOMBIA / EL PARAISO
COLOMBIA / EL PUENTE
COSTA RICA / LOS ROBLES (aşırı iyi bir kahve çıkacak vaadi veriyor)
ENDONEZYA / IJEN LESTARI
ANAEROBIC

Merhabalar!

983NX6639F numaralı siparişi verdim. iyzico ödemenin alındığına dair bir e-posta gönderdi ve yine de siparişim ödemesiz siparişler kısmında görünüyor. Bu durum çözüldü az önce :D

Ayrıca 681AW1617A numaralı sipariş de yanlış olmuş. İptal edebilir miyiz acaba?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim @metin Bey.

Merhabalar!

983NX6639F numaralı siparişi verdim. iyzico ödemenin alındığına dair bir e-posta gönderdi ve yine de siparişim ödemesiz siparişler kısmında görünüyor. Bu durum çözüldü az önce :D

Ayrıca 681AW1617A numaralı sipariş de yanlış olmuş. İptal edebilir miyiz acaba?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim @metin Bey.
tabi ki kontrol ediyorum (y)

Ethiopia Gera Farm
Costa Rica Juanachute

kahvelerimiz kritik stok seviyesine gelmiştir, bu hafta sonu stokları kapatılacaktır. Tatmak isteyen olursa son paketler. ⏳

Ethiopia Gera Farm
Costa Rica Juanachute

kahvelerimiz kritik stok seviyesine gelmiştir, bu hafta sonu stokları kapatılacaktır. Tatmak isteyen olursa son paketler. ⏳
Geleceklerden haber yok mu abi

Costa Rica / Juanachute

Sitedeki bilgilerini yazmaya üşendiğim bu çekirdek @metin Bey'in yazdığı tüm tanımlamalara uyan güzel bir çekirdek. Tatlılığı çok hoşuma gitti. Fakat iki gözüm Aricha stokta bitmiş görünüyor. @metin Bey yapın bir güzellik.

Geri