• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Cuzcachapa ve Jaguara için degassing süresi nedir acaba @metin Bey? Espresso olarak demleyeceğim.

Hızlı bir biçimde ulaştı henüz biraz degass bekledikten sonra deneyeceğim, reçete önerecek var mı acaba. Ay sonunda yeni çekirdeklerle alım yapmayı düşünüyorum.
WhatsApp Image 2025-10-06 at 15.48.34.jpegWhatsApp Image 2025-10-06 at 15.48.34 (2).jpeg

Hızlı bir biçimde ulaştı henüz biraz degass bekledikten sonra deneyeceğim, reçete önerecek var mı acaba. Ay sonunda yeni çekirdeklerle alım yapmayı düşünüyorum.
yukarıda belirttiğimiz referans reçetesinden yola çıkarak demlemeleriniz yapmanızı tavsiye ediyoruz.
keyifli demlemeler diliyorum :coffee:

yeni kahveleri beklemeden istediğiniz kahveyi alabiliyorsanız alın derim, yeni kahvelerin gelmesine 1 hafta 10 gün var gibi.
Öneri üzerine 659YJ8759N sipariş numarasıyla alıma katıldım. Yakın zamanda seçkideki 4 kahveyi almıştım. Bu etkinlikle birlikte 7 çeşit daha alarak neredeyse tüm seçkiyi deneyimlemiş olacağım. Teşekkürler şimdiden

6 çeşit kahveyle uzun bir süre sonra en çok alım yaptığım aylardan biri oldu.
denemek için sabırsızlanıyorum.

En son geçen sene almıştım. Bundle aldığım için net adlarını hatırlamyorum ama tadı hala damağımda. Vişneli brownie tadında espresso ve filtre içmekten asla bıkmamıştık. Bu sene de ne varsa denemek istedim. Belki ay sonunda bir daha alırım. Bu ara reçete öğütüm vs değil de suya çok taktım. Nasıl bir su kullansak acaba? Arıtma suyu bazen iyi olmuyor.

1759814070487.png

En son geçen sene almıştım. Bundle aldığım için net adlarını hatırlamyorum ama tadı hala damağımda. Vişneli brownie tadında espresso ve filtre içmekten asla bıkmamıştık. Bu sene de ne varsa denemek istedim. Belki ay sonunda bir daha alırım. Bu ara reçete öğütüm vs değil de suya çok taktım. Nasıl bir su kullansak acaba? Arıtma suyu bazen iyi olmuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 40366
Geçen yılki alımda ben de keyifle kahveleri tüketmiştim. Büyük ihtimal siz Los Durandan bahsediyorsunuz vişneli brownie profili ile. Ben de çok severek içmiştim. Su olarak Pınar madran çok çok iyi sonuç vermişti keza Metin bey de yukarıda Pınar madran ve buzdağı önermiş.

Geçen yılki alımda ben de keyifle kahveleri tüketmiştim. Büyük ihtimal siz Los Durandan bahsediyorsunuz vişneli brownie profili ile. Ben de çok severek içmiştim. Su olarak Pınar madran çok çok iyi sonuç vermişti keza Metin bey de yukarıda Pınar madran ve buzdağı önermiş.
Evet sanırım oydu kahve. Ya o soruyu yazmadan önce aradım aradım bulamadım su önerisini pardon. Bu arada anlık olarak hesabım veya siparişlerim kısmına girilmiyor sitede. @metin Bey. Düzelirse belirteceğim.

Edit: Yani düzelmedi ama önbelleği silip tekrar giriş yapınca düzeldi. Aspx ile alakalı mı yoksa benim tarayıcımdan dolayı mı bilemedim.

Son düzenleme:
Costa rica - los robles 26. 09 kavurma tarihli geldi dayanamadım espresso'da 2 defa deneme yaptım. Biraz ince öğütüm istiyor vişneli böğürtlenli brownie tadını net alabilirsiniz. 2025 yılının en iyi çekirdeklerinden birisi olabilir. Coffee department'in getirdiği costa rica ve el salvador kahveleri çok güzel teşekkürler.

Kahvelerde filtre veya espresso kavrumu ya da agtrona dair bir bilgi göremedim nasıl anlayacağız?

Kahvelerde filtre veya espresso kavrumu ya da agtrona dair bir bilgi göremedim nasıl anlayacağız?
Agtron ölçümü yapmıyoruz.
Kavrum dereceleri de light to medium veya medium arasındadır.
Hepsinden doğru bir kalibrasyon ile güzel ektraskiyon sağlayabilirsiniz. Tadım notlarına bakarak seçim yapmanızı tavsiye ederim...
Saygılarımla

Son düzenleme:
Costa rica - los robles 26. 09 kavurma tarihli geldi dayanamadım espresso'da 2 defa deneme yaptım. Biraz ince öğütüm istiyor vişneli böğürtlenli brownie tadını net alabilirsiniz. 2025 yılının en iyi çekirdeklerinden birisi olabilir. Coffee department'in getirdiği costa rica ve el salvador kahveleri çok güzel teşekkürler.
Afiyet olsun :coffee:🙏

Merhabalar, kargo takip numarasını nereden öğrenebiliriz? Sipariş kargoya verildi gözüküyor ancak sitede kargo takibi kısmında çıkmıyor. Ayrıca bir önceki alımımda kahvelerinizden çok memnun kalmıştım, yine memnun kalacağımı düşünüyorum. Teşekkürler.

Merhabalar, kargo takip numarasını nereden öğrenebiliriz? Sipariş kargoya verildi gözüküyor ancak sitede kargo takibi kısmında çıkmıyor. Ayrıca bir önceki alımımda kahvelerinizden çok memnun kalmıştım, yine memnun kalacağımı düşünüyorum. Teşekkürler.
Kullanıcı paneli üzerinden gözükecektir.
Henüz kod çıkmadı ise yola çıkmadı diyebiliriz.
Özelden sipariş numaranızı iletirseniz detay kontrol edebilirim.
İyi günler dilerim

484HC6864N sipariş numarası. Anladım, bugün yarın çıkar o zaman. Çok teşekkür ediyorum tekrardan. 🖐️

Geri