darkspace
Barista
- İsim
- Berkay
Daha fazla
- İsim
- Berkay
C40 gerçekten iyi bir değirmen, sadece Comandante'nin ve daha önce Togay Bey'in de belirttiği gibi pandemide artan talebe yetişilemediği için bulunabilirlik ve bizim açımızdan kur farkının etkili olduğu bir sorun var. Daha kullanıcı dostu, daha ergonomik değirmenler olsa bile konu işleve geldiğinde C40'ın Nitro Blade burr'ünden daha etkili ve başarılı bir burr olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda zaten negatif yönde söylenebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Her demleme türü için standart hale gelebilecek kadar başarılı bir öğütüm sunabilmek C40'ı ilk duyduğumdan, araştırdığımdan beri en çok dikkatimi çeken özelliği oldu. Henüz kullanma fırsatım olmadı, sadece bir kaç kez V60 öğütümünü görebildim ama o bile çok güzeldi. James Hoffmann'ın el değirmenleriyle ilgili bir videosunda o kadar değirmen içinde C40'tan çıkan fincanın tadını beğendiğini söylemişti, ve yakın zamanda 'Bripe' adlı bir demleme ekipmanını incelerken de C40 kullandığı dikkatimi çekmişti.Biraz daha c40 övülürse c40 siparişi vereceğim :d
Ama bütün bunları geride bırakabilecek durum bütçe ve istek. İşleri en çok karmaşıklaştıran da bu bence. Aşağıya bu durumu güzel özetlediğini düşündüğüm şu videoyu bırakıyorum