Tek olarak alma şansımız var mı? Varsa kaç para?merhaba
sadece Mavişehir
ben henüz alamadım (denizli) avmde olduğu için paşabahçe mağazası .bu hafta içi alıcam.arkadaşlar mağazalardan teslim almayanlar kaldı mı? mağazalar bildiri yapıyor halen almayan ve bekleyen ürünler var diye.
2 ay sürekli sordunuz, ürünler hazır alsanıza
not: eğer geç alacaksanız mağazaya telefon açıp bilgi verirseniz iyi olur.
merhaba bu bardaklar çift cidarlımıPaşabahçe'nin sitesinde 4'lü olarak bulunuyor https://www.pasabahcemagazalari.com...-airy-viski-bardagi-4-lu/u-10002355-210-10987
arkadaşlar mağazalardan teslim almayanlar kaldı mı? mağazalar bildiri yapıyor halen almayan ve bekleyen ürünler var diye.
böyle bi açık var, Kruve fiyatları ortada. neden Paşabahçe tecrübelerimizden faydalanmasınÇift cidar yapabiliyorlarsa server’dan bardağa her şey alınabilir
Ben de geç alabileceğim ama mağaza ile iletişime geçtim dediğiniz üzere. Emekleriniz için çok teşekkür ederimarkadaşlar mağazalardan teslim almayanlar kaldı mı? mağazalar bildiri yapıyor halen almayan ve bekleyen ürünler var diye.
arkadaşlar mağazalardan teslim almayanlar kaldı mı? mağazalar bildiri yapıyor halen almayan ve bekleyen ürünler var diye.
Bu arada olumsuz bir eleştirim olacak. İstanbul Avrupa Yakası mağaza seçimi konusunda açıkçası ulaşımı daha kolay, otopark imkanı olan bir mağaza seçilebilirdi. Maslak mağazası maalesef aracımla duracak yer bile bulamadığım bir mağaza oldu. Aracımı 4'lüler açık yola bırakıp koştur koştur aceleyle alıp çıkmak zorunda kaldım.