• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Ankara’dan tek ya da 2 tane almak isteyen varsa 4’lü alıp paylaşabiliriz ?

arkadaşlar mağazalardan teslim almayanlar kaldı mı? mağazalar bildiri yapıyor halen almayan ve bekleyen ürünler var diye.
2 ay sürekli sordunuz, ürünler hazır alsanıza :D

not: eğer geç alacaksanız mağazaya telefon açıp bilgi verirseniz iyi olur.

arkadaşlar mağazalardan teslim almayanlar kaldı mı? mağazalar bildiri yapıyor halen almayan ve bekleyen ürünler var diye.
2 ay sürekli sordunuz, ürünler hazır alsanıza :D

not: eğer geç alacaksanız mağazaya telefon açıp bilgi verirseniz iyi olur.
Ben de geç alabileceğim ama mağaza ile iletişime geçtim dediğiniz üzere. Emekleriniz için çok teşekkür ederim :)

Değerli dostlar, ben de bugün bardaklarımı teslim aldım. Emeği geçenlere tekrardan çok çok teşekkür ediyorum.

Benim bardaklarımda ulaştı.Tekrardan emeği geçenlerin ellerine sağlık.Hatta yoldayken bardaklar doğurmuş 2 yerine 4 adet geldi.:love:
@jackjoker telefonunuzu bulamadım watsapp yazışmalarını silmişim.Başkasının siparişi sanırım bana geldi ya da bir yanlışlık oldu.

Benim de paşabahçe web sitesinden sipariş verdiğim bardaklar geldi. Fakat 4 bardaktan bir tanesi kargo kutusunda bir hasar gözükmese de tuzla buz olmuştu. Paşabahçeye bildirdim sanırım yenisini gönderirler. Galiba biraz hassas bardaklar.
Diğer yandan bardaklar harika görünüyor. İşçilikleri muazzam. Hemen Null Yandora ile bir demleme yaptım. Kahvede daha önce almadığım tadım notlarını aldım ve içimi de çok güzel. Bardakla mı ilgisi var yoksa en iyi demlememi bugün mü yaptım bilmiyorum:) Bu vesileyle alıma ön ayak olan arkadaşlara çok teşekkürler. Onlar olmasaydı bu bardaklar belki de bir daha üretilmeyecekti.

Ekli dosyalar

• 20201216_135158.jpg
    20201216_135158.jpg
    80.6 KB · Görüntüleme: 108
Bardaklarımı teslim alalı 3 gün oluyor. Bana göre gerçekten 1. sınıf bir ürün. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Fotoğraflara yansıyanlardan daha güzel bir bardak. 👏🏻👏🏻👏🏻

Ekli dosyalar

• B105113A-FF36-4C37-BF65-BEEDC8769A55.jpeg
    B105113A-FF36-4C37-BF65-BEEDC8769A55.jpeg
    103.1 KB · Görüntüleme: 94
Merhabalar, bardakları ancak dün alabildim. Öncelikle @jackjoker ve @Kahveciningalaksirehberi çok teşekkürler, sizin uğraşlarınız sayesinde çok güzel bardaklar edindik.

Ben 2 tane almıştım, hemen yıkayıp kullanayım dedim, bir tanesi köpüklüyken elimden fırladı ve malesef daha bir yudum alamadan kırıldı :cry: elime biraz büyük geldi, ıslak da olunca elimden nasıl uçtuğunu anlayamadım. Talihsizlik oldu, neyse ki 2 tane almışım diye kendimi teselli ederek hemen bir kahve ile denedim. Bardağın kullanımını çook beğendim, yaptığım kahveden ayrı bir lezzet aldım, bunda bardağın da etkisi olmuştur mutlaka. Yani kısacası bardağın tutuşu biraz zor ama alışılır diye düşünüyorum(inşallah diğerini de kırmam), ağız tarafı çok ince direk o kısımdan kırıldı benimki, ama kahve içerken verdiği keyif bambaşka ;)

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 146
Bu arada olumsuz bir eleştirim olacak. İstanbul Avrupa Yakası mağaza seçimi konusunda açıkçası ulaşımı daha kolay, otopark imkanı olan bir mağaza seçilebilirdi. Maslak mağazası maalesef aracımla duracak yer bile bulamadığım bir mağaza oldu. Aracımı 4'lüler açık yola bırakıp koştur koştur aceleyle alıp çıkmak zorunda kaldım.

Bu arada olumsuz bir eleştirim olacak. İstanbul Avrupa Yakası mağaza seçimi konusunda açıkçası ulaşımı daha kolay, otopark imkanı olan bir mağaza seçilebilirdi. Maslak mağazası maalesef aracımla duracak yer bile bulamadığım bir mağaza oldu. Aracımı 4'lüler açık yola bırakıp koştur koştur aceleyle alıp çıkmak zorunda kaldım.

önünde otoparkı vardı hocam, ya da kapalı mıydı ?
ben ne zaman uğrasam aracımı park etmişimdir otoparkına

Geri