• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Şimdi bardak güzel mi güzel. Yalan yok.
Başka içeceklerde de kullanılır.
Özel üretim.
Kahve de hoş olur.
olmazsa olurmu, tabi ki.
Ama hiç tadım yapmayacağımı bile bile ama kullanırım elbet diyip tadım kaşığı da almıştım, maksat topluluğa yardımcı olmak.
Özel üretim bir bardak için sayı istenecektir, ne kadar çok olırsa o kadar iyi.
Mesela, tadım kasesini hiç kullanmayacağımdan alırım demedim.
Kullanılmayacak bir ürün de olmadığından hem de alıma katlı olsun diye istwmiştim ben.
Böyle düşünenler de çıkacaktır.

Son düzenleme:
Bi de kutulu satılıyorsa kutu adedi yazılsa daha iyi. Bazıları 2 tane demiş. 2 kutu yani 8 adet mi istiyorlar yoksa birisiyle alıp 2,2 bölüşmek mi istiyorlar. Fiyat belli olunca tam liste anlaşılır kesin. İlgilenenlere hayırlı olsun. Uğraşanlara teşekkürler

Form’u doldurursak işimiz çok daha kolaylaşır arkadaşlar, bu kadar talep olacağını düşünmemiştim lel.

Formu doldurdun 4 adet olarak, ancak fiyat ve kaç ml. olduğu bilgisi kararımı netleştirecek.

Geri