• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Form’u doldurursak işimiz çok daha kolaylaşır arkadaşlar, bu kadar talep olacağını düşünmemiştim lel.
Done!👍🏻

2 olarak ben de form doldurdum, ama 30₺ gibi bişey olursa 4'e çıkarım :)

Formu 2 adet olarak doldurdum. fiyat uygun olursa 4 e çıkarabilirim de.
Herkes Eylül alımına katılacak mı bilemem, hatta olursa eylül alımına da yetişir mi bardaklar o da meçhul.
kahvelerle bardaklar yollanabilir icabında. ortak bir noktadan dağıtım olmuş olur tabi kavurucumuz bunu kabul eder mi sorusu da var.

Formu 2 adet olarak doldurdum. fiyat uygun olursa 4 e çıkarabilirim de.
Herkes Eylül alımına katılacak mı bilemem, hatta olursa eylül alımına da yetişir mi bardaklar o da meçhul.
kahvelerle bardaklar yollanabilir icabında. ortak bir noktadan dağıtım olmuş olur tabi kavurucumuz bunu kabul eder mi sorusu da var.

Bardaklar Ankara’da olacak, Ankara’lı kavurucu seçilirse belki 😬😬😬 (elden teslim alacağız Paşabahçe’den yani, çift kargo ile uğraşmamak adına)

formu doldururken şehir in yanına ilçe de yazarsak büyükşehirler de eşleştirme için faydalı olacaktır.

Geri