• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C60 Baracuda Kahve Değirmeni - Kutu Açılış Videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gayet de satıldı şu anda piyasada 0 satılan varmı bakın. 2. Elde de satılanlar ihtiyaç dolayısıyla
Maksimum 5-6 tane filan satılmıştır, alanlar meraktan alıp satışa koydu, C40'a döndü. El değiştireni de görmedim. Sizin de var sanırım bir adet ilanınız.
Tek sorunu fiyatı değil, tat profilinin beğenilmediğine yönelik yorumlar da okudum.
Çok satan ya da satacak bir ürün olsa üretip satarlardı.

Maksimum 5-6 tane filan satılmıştır, alanlar meraktan alıp satışa koydu, C40'a döndü. El değiştireni de görmedim. Sizin de var sanırım bir adet ilanınız.
Tek sorunu fiyatı değil, tat profilinin beğenilmediğine yönelik yorumlar da okudum.
Çok satan ya da satacak bir ürün olsa üretip satarlardı.
Benim satışım tamamen ihtiyaçtan. Maximum 5-6 satılmıştır demeniz yanlış yazın tincoffeye bakalm kaç tane satılmış :)

Benim satışım tamamen ihtiyaçtan. Maximum 5-6 satılmıştır demeniz yanlış yazın tincoffeye bakalm kaç tane satılmış :)
Bu ürün stn fazla satılsın diye üretilen bir ürün de değil standartın üstünde ve pahalı yeni stok gelince yine bitecek görürürsünüz

Bu ürün stn fazla satılsın diye üretilen bir ürün de değil standartın üstünde ve pahalı yeni stok gelince yine bitecek görürürsünüz
Hocam bu yazdığınıza gerçekten inanıyorsanız sorun yok, gayet tutarlısınız. Yeni stok gelirse/gelince tekrar konuşuruz.

Kahveyle ve degirmenlerle profesyonel olarak mi ilgileniyorsunuz? Cok hakim gibi konustunuz, standartin ustunde, yok satiyor vs. Veya distributoru musunuz?
Standart nedir acabilir misiniz? Urunun cikma amacini da biliyorsaniz paylasabilir misiniz? Elinizde baska degirmenler var mi, onlarla kiyasladiniz mi, ne gibi sonuclar cikardiniz?
Yoksa urununuzun satilmasi icin hype mi olusturmaya calisiyorsunuz baslikta?

Kahveyle ve degirmenlerle profesyonel olarak mi ilgileniyorsunuz? Cok hakim gibi konustunuz, standartin ustunde, yok satiyor vs. Veya distributoru musunuz?
Standart nedir acabilir misiniz? Urunun cikma amacini da biliyorsaniz paylasabilir misiniz? Elinizde baska degirmenler var mi, onlarla kiyasladiniz mi, ne gibi sonuclar cikardiniz?
Yoksa urununuzun satilmasi icin hype mi olusturmaya calisiyorsunuz baslik
1.yaklaşık 3 yıldır ev demleyicisitim
2.distributoru ben değilim tincoffee. Şuanda sitesinde yok satıyor ve comandantenin en üst modeli yani standartın üstünde.
3. Standartı comandanteler arasında kendi açımdan görebiliyorum herkesin standartı kendine
4. Çıkma amacı çok farklı olabilir pazar kalite vs vs o kadarını bilemem
5. 3 yıl c40 kullandım homojenlik olarak aralarında bir fark göremedim en asından var sada büyük fark çıkaramadım. C60 çok daha hızlı öğütüyor ve clik ayarı çok daha hassas. Görüntü olarak benim için comandanteler arasındaki en iyisi
6. Bunlara ihtiyacım yok hatta kaldırayım ilandan gönlünüz ferahlasın

Geçen gün CoffeeNutz'ta yaptığımız değirmen kapışmasından sonra fiyatına baktık, 30.950TL olmuş. Taksit şansı da yok.

Son düzenleme:
Geri