• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C60 Baracuda Kahve Değirmeni - Kutu Açılış Videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Multipurpose bir değirmen ile de bir espresso değirmenini kıyaslamak da uygun olmaz bence.
Bunu aslinda c60 a verilecek para yerine iki degirmen alip cift amacli kullanilmasi icin soylemistim , kıyas olayini birakali cok oldu hocam forumda cok konusuldu bunun uzerine C40 ve J max kullanicisiyim ve keyfim cok yerinde

Dişli Boyutunun öğütüm homojenliğine etkisi muhakkak olacaktır fakat o kadarda değil
Dişli boyutu büyüdüğünde homojenite düşecek diye bir ön kabul mü var; tam tersidir normalde... Büyük dişler daha homojen öğütmeye imkan tanır diye bilirdim.

Yapılan satışlar 1-2 günde tükendi diye biliyorum şu anda piyasada bir yerde satılıyor mu?
İkinci elleri var, henüz satabileni; varsa da görmedim. Bu yüzden kimse almaz diye de getirmiyor olabilirler.

Ben öyle videosunu falan da görmedim. Açık söylemek gerekirse ne yurtiçi ne yurtdışı kimse takmıyor bu değirmeni. Varsa yoksa C40. Bir fantezi ürünü oldu bu.

Yıllardır Comandante kullanan biri olarak benim bile ilgimi çekmiyor;ne görseli ne de işlevi.Sanki bir şeyler yapmak için yapılan bir ürün gibi.Oysaki hepimizin beklediği elektrikli bir Comandante…

C60 gibi bir degirmeni neden yaptilar belki kendileri bile bilmiyordur Yapmak icin yapmislar :)
Bernd Braune takık bir adam biri ona demiştir "60 mm dişli ile el değirmeni olmaz". O da "tut şu biramı" diyerek yapmıştır. Instagramda daha ürün çıkmadan metal bloklar ve cnc ile işlenmiş gövdeler ile sevişiyordu.

Geri