Multipurpose bir değirmen ile de bir espresso değirmenini kıyaslamak da uygun olmaz bence.Cmd espresso amacli kullanimda 1z J max/ultranin getir goturunu yapamaz
Multipurpose bir değirmen ile de bir espresso değirmenini kıyaslamak da uygun olmaz bence.Cmd espresso amacli kullanimda 1z J max/ultranin getir goturunu yapamaz
Bunu aslinda c60 a verilecek para yerine iki degirmen alip cift amacli kullanilmasi icin soylemistim , kıyas olayini birakali cok oldu hocam forumda cok konusuldu bunun uzerine C40 ve J max kullanicisiyim ve keyfim cok yerindeMultipurpose bir değirmen ile de bir espresso değirmenini kıyaslamak da uygun olmaz bence.
Dişli Boyutunun öğütüm homojenliğine etkisi muhakkak olacaktır fakat o kadarda değilÖğütme çıktısı da önemli, bunu pek C40'ın önüne koymuyorlar, hatta vasat bulan yorumlar da okudum.
Dişli boyutu büyüdüğünde homojenite düşecek diye bir ön kabul mü var; tam tersidir normalde... Büyük dişler daha homojen öğütmeye imkan tanır diye bilirdim.Dişli Boyutunun öğütüm homojenliğine etkisi muhakkak olacaktır fakat o kadarda değil
Ben burda olumlu ya da olumsuz bir kanıda bulunmadım ve bir bilgim de yokDişli boyutu büyüdüğünde homojenite düşecek diye bir ön kabul mü var; tam tersidir normalde... Büyük dişler daha homojen öğütmeye imkan tanır diye bilirdim.
Yapılan satışlar 1-2 günde tükendi diye biliyorum şu anda piyasada bir yerde satılıyor mu?Baracuda -en azından ülkemizde- pek tutmadı gibi ne dersiniz
İkinci elleri var, henüz satabileni; varsa da görmedim. Bu yüzden kimse almaz diye de getirmiyor olabilirler.Yapılan satışlar 1-2 günde tükendi diye biliyorum şu anda piyasada bir yerde satılıyor mu?
C60 gibi bir degirmeni neden yaptilar belki kendileri bile bilmiyordur Yapmak icin yapmislarYıllardır Comandante kullanan biri olarak benim bile ilgimi çekmiyor;ne görseli ne de işlevi.Sanki bir şeyler yapmak için yapılan bir ürün gibi.Oysaki hepimizin beklediği elektrikli bir Comandante…
Bernd Braune takık bir adam biri ona demiştir "60 mm dişli ile el değirmeni olmaz". O da "tut şu biramı" diyerek yapmıştır. Instagramda daha ürün çıkmadan metal bloklar ve cnc ile işlenmiş gövdeler ile sevişiyordu.C60 gibi bir degirmeni neden yaptilar belki kendileri bile bilmiyordur Yapmak icin yapmislar![]()
Kuru iftira!!!?!Motor gelirse bir seye benzer ama piyasada motorlu manuel değirmen açığı var, arconun sesinden belediyeye şikayet ederler
Motor gelirse bir seye benzer ama piyasada motorlu manuel değirmen açığı var, arconun sesinden belediyeye şikayet ederler
Fiyat olarak uçuk tek sıkıntı bu benceİkinci elleri var, henüz satabileni; varsa da görmedim. Bu yüzden kimse almaz diye de getirmiyor olabilirler.
Ne fiyatlara neler alıyorlar, bu satılmadı.Fiyat olarak uçuk tek sıkıntı bu bence