• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
snow white ve kırmızı polimer kombini çıkmadı aklımdan... turkuaz da yakışıyor, dün biraz shopla denedim de :D

Şu Snow White, orijinal beyaz topuzlu black crank ve siyah alt hazneyle ocağama incir ağacı diker, arsa tapusu sattırır :love:

Ekli dosyayı görüntüle 25971 Ekli dosyayı görüntüle 25972

35 yaşımda beni de derdo etti zalımın kızı. Yaktık sigarayı bekliyoruz. :LOL:

Merhaba Arkadaşlar,

Bayram hediyesi tadında güzel bir şey yapalım mı, ne dersiniz? :)

Pazartesiye kadar sitede tutardan bağımsız tüm alışverişlerde 6 taksit vade farksız. Taksitlendirme sitede aktif durumda.
Gıdada taksitlendirme yapılamıyor, kahvede geçerli değil. Geriye kalan her şeyde geçerli.

Black MK4 için hediyeli önsipariş açıldı. Black Crank, Red Clix ya da C40 Kılıf hediyesinden biri seçiminize göre ürünle ücretsiz gelecek.
Toplam 12 adet Black MK4 için geçerli. Vade farksız 6 taksit seçeneği yine aktif.

Black Crank için de önsipariş indirimi açıldı, sonra arkadaşlar vardı. @portakalhalil

www.tincoffee.net

Umarım faydası olur.

Herkese Şimdiden İyi Bayramlar.

Merhaba Arkadaşlar,

Bayram hediyesi tadında güzel bir şey yapalım mı, ne dersiniz? :)

Pazartesiye kadar sitede tutardan bağımsız tüm alışverişlerde 6 taksit vade farksız. Taksitlendirme sitede aktif durumda.
Gıdada taksitlendirme yapılamıyor, kahvede geçerli değil. Geriye kalan her şeyde geçerli.

Black MK4 için hediyeli önsipariş açıldı. Black Crank, Red Clix ya da C40 Kılıf hediyesinden biri seçiminize göre ürünle ücretsiz gelecek.
Toplam 12 adet Black MK4 için geçerli. Vade farksız 6 taksit seçeneği yine aktif.

Black Crank için de önsipariş indirimi açıldı, sonra arkadaşlar vardı. @portakalhalil

www.tincoffee.net

Umarım faydası olur.

Herkese Şimdiden İyi Bayramlar.
Black crank alana comandante hediyesi varsa alcam 😂

Bu CMDciler şu ürünü bana bile aldırdılar, içine kahve koyup ofise götürüyorum boşuna alınmış hissetmesin diye. CMD’ye “lök” diye tam oturuyormuş, ben söyleyenin yalancısıyım :)

Ben bu üründen 4 adet aldım ve çok rahat ettim arkadaşlar. Her öğütümden sonra sudan geçirip fincan gibi kapatıp temizini takıyorum.

Ayrıca Comandante’m canım benim, seni sarsam sarmalasam, içine soksam da über doğal kavanozunda kahve reçelleri yapsam, bahar kahvaltılarımda yemelere doyamasam gibi triplerden uzak kalıp son derece temiz bir kullanımla mutlu bir ilişki sürdürürüyorum. Tavsiye ederim.

Ben bu üründen 4 adet aldım ve çok rahat ettim arkadaşlar. Her öğütümden sonra sudan geçirip fincan gibi kapatıp temizini takıyorum.

Ayrıca Comandante’m canım benim, seni sarsam sarmalasam, içine soksam da über doğal kavanozunda kahve reçelleri yapsam, bahar kahvaltılarımda yemelere doyamasam gibi triplerden uzak kalıp son derece temiz bir kullanımla mutlu bir ilişki sürdürürüyorum. Tavsiye ederim.
Merhaba, satış linkinde bir kaç farklı fotoğraf var. Sizin aldıklarınızı fotoğraflayıp buraya ekler misiniz? Mümkünse hem normal hemde Cmd ye takılı şekilde. Teşekkürler 🙏🏻

Geri