raistlin
Barista
Ne giyse yakışır!Öyle de güzellllll böyle de güzelllll![]()
Ne giyse yakışır!Öyle de güzellllll böyle de güzelllll![]()
yeşil hazne ve normal topuz ile çok güzel görünmüş, güle güle kullanın. Şu black crank çok işlevsel olsa da ince uzun olması ve simsiyah olmasıyla pek kullanışlı değil bence, yeni bir tasarım lazımÖyle de güzellllll böyle de güzelllll![]()
herşeyiyle aynı, sadece rengi farklı:yeşil hazne ve normal topuz ile çok güzel görünmüş, güle güle kullanın. Şu black crank çok işlevsel olsa da ince uzun olması ve simsiyah olmasıyla pek kullanışlı değil bence, yeni bir tasarım lazım![]()
"Faded Black"herşeyiyle aynı, sadece rengi farklı:
"Not so black crank"
snow white ve kırmızı polimer kombini çıkmadı aklımdan... turkuaz da yakışıyor, dün biraz shopla denedim de![]()
Şu Snow White, orijinal beyaz topuzlu black crank ve siyah alt hazneyle ocağama incir ağacı diker, arsa tapusu sattırır
Ekli dosyayı görüntüle 25971 Ekli dosyayı görüntüle 25972
Siyah renk Fellow Stagg üzerindeki ahşap topuz gibi olurSiyah değirmene Big Joe Smoked topuz nasıl olur dersiniz?![]()
Onun nakit indirimi vardı ama, bu da ayrı bir bayram jesti genele açık.White snow ön sipariş geçenlerin gözü yaşlı![]()
Black crank alana comandante hediyesi varsa alcamMerhaba Arkadaşlar,
Bayram hediyesi tadında güzel bir şey yapalım mı, ne dersiniz?
Pazartesiye kadar sitede tutardan bağımsız tüm alışverişlerde 6 taksit vade farksız. Taksitlendirme sitede aktif durumda.
Gıdada taksitlendirme yapılamıyor, kahvede geçerli değil. Geriye kalan her şeyde geçerli.
Black MK4 için hediyeli önsipariş açıldı. Black Crank, Red Clix ya da C40 Kılıf hediyesinden biri seçiminize göre ürünle ücretsiz gelecek.
Toplam 12 adet Black MK4 için geçerli. Vade farksız 6 taksit seçeneği yine aktif.
Black Crank için de önsipariş indirimi açıldı, sonra arkadaşlar vardı. @portakalhalil
www.tincoffee.net
Umarım faydası olur.
Herkese Şimdiden İyi Bayramlar.
Sen teybi al arabayı da ben sana alıcam.Black crank alana comandante hediyesi varsa alcam![]()
instagramda paylaşıldığı günden beri heyecanla bekliyorum gelişiniOnun nakit indirimi vardı ama, bu da ayrı bir bayram jesti genele açık.![]()
Kırar mıyız ya, dıkşınya bi kahve ekletirim yanına, bayramlar bayram olsun!instagramda paylaşıldığı günden beri heyecanla bekliyorum gelişiniben halimden memnunum hocam o da güzel jestti, latife ediyorum
![]()
Ben bu üründen 4 adet aldım ve çok rahat ettim arkadaşlar. Her öğütümden sonra sudan geçirip fincan gibi kapatıp temizini takıyorum.Bu CMDciler şu ürünü bana bile aldırdılar, içine kahve koyup ofise götürüyorum boşuna alınmış hissetmesin diye. CMD’ye “lök” diye tam oturuyormuş, ben söyleyenin yalancısıyım
![]()
Borox Cam Şişe 100ml - Krem Kavanoz 100cc Kapaklı Şişe
Borox Cam Şişe 100ml - Krem Kavanoz 100cc Kapaklı Şişe - Ecza Şişe - Numune Şişesi - Cam Şişe - Boş Şişe - Kavanoz Şişe Sızdırmazlığı Garantileyen Beyaz İç Astar Kapak ve Contalı Dış Kapak - Krem Losyon Sıvı Toz Numunelerin Saklanmasında İdeal - Sıfır Ürün Borox L286 Glass Clear Bottle with...www.blabmarket.com
Merhaba, satış linkinde bir kaç farklı fotoğraf var. Sizin aldıklarınızı fotoğraflayıp buraya ekler misiniz? Mümkünse hem normal hemde Cmd ye takılı şekilde. TeşekkürlerBen bu üründen 4 adet aldım ve çok rahat ettim arkadaşlar. Her öğütümden sonra sudan geçirip fincan gibi kapatıp temizini takıyorum.
Ayrıca Comandante’m canım benim, seni sarsam sarmalasam, içine soksam da über doğal kavanozunda kahve reçelleri yapsam, bahar kahvaltılarımda yemelere doyamasam gibi triplerden uzak kalıp son derece temiz bir kullanımla mutlu bir ilişki sürdürürüyorum. Tavsiye ederim.