• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x150 rare ve 1x250 espresso siparişi geçtim, 15£.
ama aksilik karttan çift çekti, birini iptal ettirmem lazım.
Bu tarz çift çekme durumu daha önce başıma geldi farklı alışverişlerde. Tam bir bilgim yok fakat banka ile ilgili bir hata sanırsam çünkü bankanın kendisi ben söylemeden iade yapmıştı.

Öyle alacaklar vergi olarak, indirimli fiyatı değil normal fiyatı yazıyor firma gümrük belgesine.

İndirimsiz fiyatlar üzerinden vergilendirme yapılacağı söyleniyor.

ödenen miktar ne ise vergi de onun üzerinden hesaplanması lazım. tuhaf bir uygulama olmuş.

Hala şaşkınım 😂

FIRSTMONTHFREE2020 kodu 2020 sonuna kadar geçerli mi acaba?

Ben alamadım şöyle bir uyarı alıyorum ''
Unable to find a valid discount matching the code entered '' yardımcı olabilir misiniz ?

Geçersiz hale getirdiler demek ki çok fazla alım olduysa. 2020 sonuna kadar geçerli değilmiş demek ki, kendi sorduğum soruya cevap vereyim. Beklemeye gelmiyor. Başka kod var mı?:)

mail adresiniz, adres bilgilerinizi dahil ettikten sonra kodu girip onaylamayi deneyiniz.
Denedim fakat yine olmuyor yine aynı uyarıyı alıyorum beceremedim sanırım kaçırmasam çok güzel olur şu indirimi :(

Bu normal fiyattan vergi olayı da nerden çıktı, tadım kaçtı durduk yere...

WhatsApp Image 2020-12-01 at 21.14.49.jpeg
Tam ücret üzerinden vergilendirileceklermiş. Bolca toplu alan arkadaşlara geçmiş olsun.

28 sterlinden olsa bile %20 vergi 56 tl para yapar. 110 lirayı geçmiyor total 300 gr kahve yani pek sorun değil gibi.
Bir de gümrüğe sunma ücretleri felan da var unutmadan. Bence ortalama 150 gr kahve 60-65 tl ye gelecek.

Geri