• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İndirimli fiyatı yazma şansları olmaz mı acaba bir daha iletişime geçsek, aliexpressteki bazı satıcıların düşük fiyat yazması gibi.
Sanmıyorum genelde açıkladıklarını uyguluyorlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, kargo dahil 5 sterline alınan ürüne 27x0,20=5,4 sterlin daha gümrük ücreti ödenecek.

Eğer iki paket rare alındıysa belli seviyenin üstünde 300 gram çekirdek aşağı yukarı 100₺’ye mal olacak

Firmaya yazıp uğraşmaya değmez inanın. Keyifle kahvelerin keyfini sürün derim ben

150 gram kahve nasıl 60 lira civarına geliyor anlamadım. 2x150 g rare 30 pound desek. 6 pound vergi olmaz mı? Diğer ücretlerle birlikte 2 paket rare için 75 lira? Yanlış mı hesapladım?

40£ luk alışveriş yaptım, 25 indi 15 ödedim.
8£ vergi gelse 17£ karda sayarım kendimi.
hem de rare çekirdekler için.
deneme maksatlı espresso da aldım o da güzel çıkarsa değme keyfime.

Arkadaslar, beğenin ya da beğenmeyin, normalde 2×15pound olan bir kahveyi 3 pounda aldınız, Bristolden buraya 2 pounda getirecekler, siz ise neredeyse neden üstüne para vermiyorlar diyorsunuz... pes diyorum valla...
Tamam da Denizhan Abi, bu vergiyi biz Colonna'ya ödemiyoruz ki. Kendi gümrük müdürlüğüne ödüyoruz. Colonna'ya da bu sebepten tepki gösterdik. Sonuçta adamlar 5 pound kazandılar bizden.

Son düzenleme:
Tamam da Denizhan Abi, bu vergiyi biz Colonna'ya ödemiyoruz ki. Kendi gümrük müdürlüğüne ödüyoruz. Colonna'ya da bu sebepten tepki gösterdik. Sonuçta adamlar 5 pound kazandılar bizden. 27 pound yazınca ne kazançları olacak? Vergiyi yüzde elli elli gümrükle kırışacaklarsa helali hoş olsun.
Yarın ben de mail atacağım, ödediğim fiyatı yazmalarını istiyeceğim. Gereksiz vergi ödemeyelim.

Tamam da Denizhan Abi, bu vergiyi biz Colonna'ya ödemiyoruz ki. Kendi gümrük müdürlüğüne ödüyoruz. Colonna'ya da bu sebepten tepki gösterdik. Sonuçta adamlar 5 pound kazandılar bizden. 27 pound yazınca ne kazançları olacak? Vergiyi yüzde elli elli gümrükle kırışacaklarsa helali hoş olsun.
Haklısın ustune para da vermeleri gerekirdi... Konunun onlar açısından yükümlülüklerinin ne olduğunu anlamaya çalışmadan söylüyorsunuz bunlari... keşke kapis kapis almadan önce sorsaymissiniz, ne diyeyim...

Şu fark oluyor size gelen kargo eğer kaybolursa taşıyıcı firma bir üst limite kadar üzerinde yazan meblağ kadar sorumlu. Yani bu durumda colonna 5£ iade alabilir.

Şu fark oluyor size gelen kargo eğer kaybolursa taşıyıcı firma bir üst limite kadar üzerinde yazan meblağ kadar sorumlu. Yani bu durumda colonna 5£ iade alabilir.
Aynısını Coffea Circulordan talep etmistik, adam net olarak bunu soylemisti... bu tür alımlarda eğer böyle bir beklentiniz varsa once firmalara sormak gerekiyor, yapabilen var, yapamayan ya da yapmayan var... olup bittikten sonra bu yakınmalar anlamsiz...

Arkadaşlar lütfen düşük tutar yazma mesajlarınızı düzenleyin yasal olarak suç yoksa başımız derde girecek.

Ben de iptal maili aldım az önce

Geri