• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi bir klasifikasyoınları var... Foundation kahveleri klasik, standart, çok ilginç olmayan ama temiz nitelikli kahveler... nitelikliden ve yeni sezondan tavizleri yok... Discovery olanlar, geldiği yer, varyete, lot, gördüğü işlem ya da tatsal notalar anlamında 'ilginç' kahveler.... rare ise malum her anlamda daha özel kahveler... arada bir de daha özel kahveleri satışa çıkarıyorlar, bir kaç saatte tükeniyor... benim de ilk deneyimim oldu ve genel olarak gayet memnun kaldım kahvelerinden...
bende valla sizin forumda beğendiğinizi görünce rare üyeliğini özellikle merak ettim :) kargo ne kadar sürdü gelmesi ? yola çıktı dedikten sonra ?

bende valla sizin forumda beğendiğinizi görünce rare üyeliğini özellikle merak ettim :) kargo ne kadar sürdü gelmesi ? yola çıktı dedikten sonra ?
Normal yoldan almadım, biraz daha fazla ödeyip dhl express ile aldım ve sanırım her şey fazlasıyla yolunda gitti, Bristol'den siparişi verdikten 19 saat sonra İstanbul Maslak'a ulaştı kahveler...

Benim kahveler gümrükten geçmiş 74 tl vergi gözüküyor, korkmuştum 100 tl üstü falan çıkar diye, bugün yarın ulaşır herhalde.

benimde rare üyelikten gelecek geisha gümrüğe sevk edilmiş.
Benim kahveler gümrükten geçmiş 74 tl vergi gözüküyor, korkmuştum 100 tl üstü falan çıkar diye, bugün yarın ulaşır herhalde.
sizin sipariş kaç gr'dı acaba ?

Bir paket vardı, üç kategoriye ait her kahvenin olduğu bir paket, onu almıştım 'TRYCOLONNA' kodu ile.

Son düzenleme:
C179F2D4-0708-4E80-9E66-5B50C3C602FA.jpeg

şaka gibi bir durum ne yazık ki bu iş rezillik resmen neyse..

Son düzenleme:
STOCKUP20 koduyla 8 Kasım son tarihli %20 indirim varmış . 45 GBP ve üstü alışverişlerde.

Son düzenleme:
Pound 6-7 TL de benim haberim yok galiba :D, ben 27.5 Pound kupon ile alırken bile içime ufak bir öküz oturdu, çünkü bir de kahveye verdiğin para kadar devlet babaya vergi veriyorsun. Bence yüzde yirmi indirim falan hiç cazip değil İngiltere ve yurt dışı için.

Hediye olarak yolladıkları El zacatin gesha kesinlikle çılgın bir kahve. çılgın yani. çilek yiyorsunuz adeta. kavun belirgin hissediliyor ama çilek o kadar güzelki insan o an kavun yerine çileğe odaklanıyor aromada.

La cabra böyle jest yapmadın hiç valla şimdilik "rare" subscriptiondan çıkasım yok :) . Ah şu İngilizler ve pazarlama becerileri. Hep mi başarılı olursunuz arkadaş. :D

Demlediğim videoda akşam yayında olacak.

Hediye olarak yolladıkları El zacatin gesha kesinlikle çılgın bir kahve. çılgın yani. çilek yiyorsunuz adeta. kavun belirgin hissediliyor ama çilek o kadar güzelki insan o an kavun yerine çileğe odaklanıyor aromada.

La cabra böyle jest yapmadın hiç valla şimdilik "rare" subscriptiondan çıkasım yok :) . Ah şu İngilizler ve pazarlama becerileri. Hep mi başarılı olursunuz arkadaş. :D

illa insanı masrafa sokacaksınız :giggle:

k

kıyıp da demleyemedim henüz, şimdi daha da zor olacak :)

Geri